היייי

mbarsh

New member
היייי

טוב, בגלל שהתחילה העונה ואני נורא סקרנית על התגובות (יותר מהפעם הקודמת כי הפעם אני גם המתרגמת) אז אני ממש נכנסת כל יום . (עד שאני נוסעת, בעוד חודש) אז ככה התייחסות. את טאקויה עושה-אורי הר לב. את קוז'י עושה דניאל זילברשטיין, שהוא היה מהמורדים הישראלים והוא חתיך קורע גם במציאות את ג'י.פי. עושה יונתן מגון, שהוא גם מוכשר וגם מקסים, ומה חבל שהוא רק בן 17 ואני בת 30 :( . את זואי עושה דנה רישפי, שהיא שחקנית דיבוב חדשה ופשוט מענגת אותי מפרק לפרק (אנחנו מקליטים עכשיו את 180-185) את טומי עושה ילד בשם אייל כהן, שהוא פצצת כישרון גם כן . מישהו כתב שההתפתחות של קוזי היא וולפמון וזה לא נכון. היא תהיה ביוולפמון וזה יקרה עוד הרבה זמן(ואני לא אגיד יותר כגדי לא להרוס) עוד שאלות? אה וליסטה... יש לי בעיה עם המסרים...לא יודעת למה לא נשלח לי, אבל התשובה להכל היא כן:)

Digi Lista

New member
הפעם אני לא אפספס אותך../images/Emo140.gif../images/Emo98.gif

אני שמחה שהפעם הגורל לא בוגד בי(הוא בגד בי מספיק להיום),הפעם לא פיספסתי אותך!!!(כבוד כולם!
) זכרתי באמת שזה אורי ולב בסוף,אני לא סנילית עד כדי כך... לפחות עכשיו אני יודעת מיזה דניאל,אומנם המורדים לכול גירסאותיהם לא מעניינים אותי אבל אני יודעת איך נראה,זה כבר עוזר לי קצת לקבל תמונה כללית... מתי הספקת להיות בת 30?שנה שעברה היית 28 או שרק אני
?סתתתםםם... בעיות עם המסרים?איזה כיף!אני לא היחידה שסובלת מהן!!!לפחות הכול כן(אז בקרוב...
) זהו,עכשיו לא פיספסתי אותך אז אני שמחה,את אורחת רצויה מאוד
(יחסית לקריזות היום)

Digi Lista

New member
רגע,תיקון לפני שתיפגעו...

לא אתם הקריזות,אני שמחה שמאיה כאן,השמחה היא יחסית לקריזות,אל תיעלבו ממה שכתבתי קודם,לא אתם הקריזות,ממש לא,הניסוח היה עילג ביותר

star_female

New member
לגבי וולפמון...

התכוונתי לזה שבגרסה היפנית המקורית קוראים לו וולפמון ובאנגלית שינו את השם שלו ללובמון. (אני לא מבינה למה אבל שיהיה, האמריקאים שינו את זה, כמו שהם שינו את פיירימון לקאזהמון שאת זה אני ממש לא מבינה כי השם המקורי היה באנגלית ו"קאזה" זה ביפנית [רוח]). המדובבת של זואי חדשה? ממש לא שומעים, היא מדובבת ממש טוב ^^ (כמו כל שאר המדובבים..)

היי ^^

תגידי למדובבים שהם עושים את הדיבוב מעולה!!^^ ותגידי בייחוד לדניאל שהוא עושה את הקול של קוג'י נהדר!זה כ"כ מתאים!^^ אממ..יש לי שאלה קטנה,איך הופכים למדובב\ת?? אם אני רוצה להיות מדובבת,מה אני צריכה לעשות כדי להיות מדובבת??

LILO digital

New member
מאיה!! היי! התרגום והדיבוב אחלה

בתרגום - כרגיל, באת ודאגת להפוך את הסלנג האמריקאי לכמה שיותר סלנג ישראלי, וזה כל החוכמה בלתרגם! מה זה לא סבלתי כשעמי מנדלמן תרגם. כשהם אמרו זה לזה "man", הדמויות אצלו אמרו... "הי, איש". מה זה "איש"?! "אחי" כבר נשמע הרבה יותר טוב. מבחינת הדיבוב... פשוט תענוג! לא האמנתי למשמע אוזניי בפרק הראשון. לכל דמויות יש את הקול המושלם. (יונתן מגון של ג'יפי הוא לא זה שעשה את קנטה?...). באמת הבחנתי שהמדובבים של זואי וטומי חדשים, והם ממש מעולים! נשמעים כמו ילדים רגילים ומציאותיים שמשוחחים איתי דרך הטלוויזיה, ולא כמו איזה שחקן מתחיל שמנסה לשווא להחיות דמות מצוירת דרך הקול. כל הכבוד!
עכשיו... מה זאת אומרת 185 פרקים?? בעונה אחת? את רצינית? המקסימום שלהם זה חמישים ומשהו. את בטח מתכוונת לשתי עונות.

mbarsh

New member
אז ככה

העונה מתחילה מ156 ואכן, יונתן עשה את קנטה ואורי הר לב עשה את קאזו

Digi Lista

New member
אני יודעת לגביי הפרקים.

זה מתחילת הסדרה ככה מחשיבים את זה-בעונה הראשונה היו 54 פרקים,בשנייה 50,בשלישית 51 וברביעית שוב 50. כלומר 104(שתי העונות הראשונות)+51=155(שלושת העונות הקודמות) עכשיו תוסיפו 50=205 פרקים סך הכול לסדרה(*עדיין אופטימית לגביי עונה נוספת*),ואז מחסרים מ205 185 ומקבלים בערך את מספר הפרק,אני צודקת מאיה?

LILO digital

New member
אההההההה

עכשיו הכל ברור. אוף, לרגע ניעורו בי תקוות מטורפות שהעונה הזאת מכילה יותר מ-185 פרקים...
(מעניין למה אומרים עליי שאני פוסטמה)

lori4

New member
לא מספיקים לך 50 לילו?

טוב נו אני מודה גם לי לא....

LILO digital

New member
טוב, אני רואה ש...

כולם ברחו לי אפילו בלי להגיד לילה טוב לא אגיד שנעלבתי כי נעלבתי כבר מספיק (מסטטה) אז אני פשוט אלך גם אני לראות טלוויזיה וללכת לישון ונתראה מחר נקווה שאצליח להירדם עד שתיים (חשבתי להיות פה עד אז, אבל אני רואה ש... אין טעעעעם!!!)

lori4

New member
לא אל תלכי, תפוז האידיוט הזה

והכול בסדר אצלי...

Snake Bandage

New member
טוב, ליסטה הקדימה אותי קצת.. ;;^^

בכל מקרה... היי מאיה! קודם כל רציתי להגיד שהעונה החדשה מדהימה באיכותה כרגיל. התרגום ממש נהדר בעונה הזאת, וגם הדיבוב מקסים! יש לי בעיה קטנה עם השמות, כמובן, אבל... נו, בזה אני יכולה להאשים רק את האמריקאים, אז נישאר עם זה שהקאסטינג וכל השאר מצויינים. ^_^ חוץ מזה, מעניין אותי מי המדובבים של בוקומון ונימון, כי הם פשוט עושים עבודה נהדרת.

Lilindil

New member
דווקא הקול של זואי מזכיר לפעמים

את מימי... וגם זואי עצמה מזכירה אותה.
בסה"כ העונה הזאת נראית נחמדה, אבל משום-מה אני מתחילה להשוות את הדמויות לדמויות מהעונות הקודמות
(קוג'י- קן, טומי- טי.קיי, זואי- מימי כמו שאמרתי כבר). אבל עוד לא ראיתי מספיק פרקים כדי לשפוט (הפרקים קצרים מידי...)

Lilindil

New member
ובקשר לשיר-הנושא החדש

הוא מצוין. אבל קצת מזכיר את השיר של פוקימון... ואהבתי יותר את הקודם...

star_female

New member
*לא מגיבה*

טוב, בעצם כן. אהבת יותר את הקודם?... אני מניחה שיש אנשים שונים עם טעמים שונים.... (... כן... לא מבינה איך אבל שיהיה...) השיר החדש מעולה (ואני אוהבת אותו הרבה יותר..) ^^ אבל שום דבר לא משתווה למקור *-* *סוגדת לוואדה קוג'י. וגם ל-AiM אם כבר.*

למעלה