היייי

היייי

טוב באדיבות הפורום החלטתי להתחפש למאפיונר... העקרון הוא כזה: כובע שחור מאיים כזה, סיגר בפה, מכנס סיגר שחור, נעל שחורה, החולצה כנראה של קאסטרו מן שחורה עם פסים בהירים אמורה להיות צמודה (עדיין לא יודעת אם היא תעלה עלי ככה) והג'קט- יהיה אפשרי שחור שמעט גדול עלי... או שג'קט מעט דק של אמא של חברה שלי בצבע סגול כזה של אנשי הקאזינו... אני מבקשת אם למישהו יש משהו שלא עשיתי טוב, או דברים שאפשר להוסיף/להחסיר וכל דבר בקשר לתחפושת, בבקשה תאמרו לי אה, ואני בת

קפיץ... קפוץ... קפיץ... קפוץ...

אהההההההההההההההההההההההההה מרוב קפיצות נפלתי - תגובה?! מישהו!??!

A d i d a

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

משקפיי שמש שחורות! (סטייל מאן אין בלאק
) אהה וגם אולי איזה טבעת על הזרת...

זה גם נלקח בחשבון...

פשוט קיבלתי את זה כמובן מאליו, מכיוון שאני כל הזמן הולכת עם משקפיי שמש שחורות כאלה... איזה יותר מתאימות...? שחורות של דיזל דגם כזה מתלבש על הפרצוף או שיותר נוטות לחומות של אימפוריו ארמאני לא של המושפעים, משהו בטוב טעם כזה....? טבעת זה מצויין, תודה... מה את אומרת? איפור מסויים... אמא שלי המליצה על עיבוי גבות ואולי קצת גבות באמצע... ועל שפם...?! איזה סוג של שפם?!?!?

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

של דיזל היותר שחורות כן, לעבות את הגבות זה רעיון טוב וגם לעשות באמצע זה גם רעיון טוב! שפם... אפשר את השפם הצרפתי הזה המסתלסל הדק הזה אבל אפשר גם שפם די עבה. איך שבא לך!

...

טוב קניתי שפם עכשיו בקניון בגודל רגיל כזה (כי זה הכי דק שהיה), המטרה של יהיא לגזור אותו שיהיה דק יותר, אבל לא מסתלסל מעלה כי זה ידיד שלי ישים שנלך לנשף ונתחפש לצייר וזמרת ברים אדומה (חוסר מקוריות משווע, אני מודעת) קניתי גם אקדח קטן כזה, ואחי הביא לי מזוודת ג'יימס בונד כזו של הלפ טופ שלו משהו ברמה מעור... עוד משהו?!?!?

E l i a n

New member
אני חושבת אולי כדאי לך..

לקנות ציפורניים מלאכותיות (רק כי זה בא בחבילות),ולשים אחת דקה ארוכה על אחת מהציפורניים של אחת ה..זרתות (מהמילה זרת..חח..לא ידעתי איך אומרים..)..שלך.. הממ.. וזהו,נראה לי. בהצלחה רבה! אליאן.

למעלה