היייי

Dawson girl

New member
היייי

אהלן חבר´ה, מה נשמע? אני חדשה פה.... מקווה להשתלב... ההורים שלי ואחותי הגדולה מצביעים לליכוד כבר מאז שנולדתי (אפילו לפני, נראה לי) ואני גם חושבת שהליכוד היא ההנהגה הכי טובה של המדינה. אה ו.... קוראים לי נעמי ואני בת 15 וחצי מכרמיאל... ביייי נעמי

Zack DA

New member
נעמי, ברוכה הבאה ../images/Emo65.gif

גם אני מקווה שתשתלבי. חוץ מזה, יש לנוער מכרמיאל מוניטין מצוין אצלי
צחי

Dawson girl

New member
תודה על קבלת הפנים....

ומאיפה אתה? ואם אפשר לדעת- למה לנוער הכרמיאלי יש מוניטין טוב?.... סקרנות..... בייי נעמי

eviv

New member
אפשר לשאול למה את חושבת כך?

למה את חושבת שהליכוד זה ההנהגה הכי טובה? לא באתי לשכנע אותך אחרת זה פשוט מעניין אותי...

Dawson girl

New member
טוב. הסבר:

א. ככה ההורים שלי חינכו אותי. ב. ככה אני מאמינה שזה הכי טוב. כל אחד ואמונתו. למרות ש(ככה נראה בפורום) אתה תוקף את כל תומכי הליכוד (לא יודעת למה), אני לא תקפתי שמלאנים. כל אחד ואמונתו. טוב, מקווה שעניתי לך. ביייי נעמי

eviv

New member
לא תקפתי אף אחד...

אני לא נוהג לתקוף ולהתווכח זה לא לתקוף תני להוסיף אם את בנוער פוליטי מסויים בגלל שההורים שלך "שתפו לך את המוח" זה לא בסדר... אני מציע לך לקרוא את המצע של הליכוד ולראות אם את בכלל מאמינה לו יכול להיות שיתברר שאת יותר ימנית ממנו...

Dawson girl

New member
מה???

אדוני הנכבד, אני לא תינוקת בת שנתיים שלא מסוגלת לחשוב בעצמה במה היא מאמינה.... ועם כל הכבוד להורים שלי, יש דברים שאני לא מסכימה איתם. ולא, הם לא שטפו לי את המוח. אני באמת מאמינה בזה.... אבל אני לא ימנית קיצונית. טוב, תאמין במה שבא לך.... נעמי

eviv

New member
אהבתי את ה"אדוני הנכבד"...

לא באתי לומר לך שאת משוגעת... גם לא רמזתי שבגלל שאת ימנית כנראה טעית ועברת כנראה שטיפת מח בגלל שבחרת בדיעה הלא נכונה אני יודע מהיכרות אישית שלי עם אנשי שמאל שחלק מהם הושפעו רבות מההורים שלהם לא באתי להאמין במה שאני רוצה באתי לשאול ולא לשים עובדות בשטח סליחה עם הרגשת שהייתי בוטה מידי זה לא היתה הכוונה הכוונה היתה לנסות להבין במה את מאמינה... אז אמרת שאת לא הימין הקיצוני למה את מתכוונה שזה הימין הקיצוני לא בשביל לבחון אלה כל אחד עם ההגדרות שלו...

למעלה