היייי

vika venus

New member
היייי../images/Emo92.gif../images/Emo206.gif../images/Emo53.gif

טוב אז ככהה יש לי קצת בעיההה הייתי אומרת בעיה קצת גדולה וזה הולך ככה...לפני כמה זמן הכרתי בחור(דרך האינטרנט) אינו אחדאת השני רק בתמונות. והתחלנו לדבר....ואז הוא אמר לי שיש לו רגשות כלפיי...ואני לא ידעתי מה להגיד לו....אמרתי לו שגם לי יש רגשות...עכשיו לפני חודש הייתי אצל חברה שלי ובאו אליה חברים שלה והייתי עם בחור אחד הינו ביחד...הכרנו(מהשיחה שלי איתו די הבנתי שהוא רוצה רק לשכב איתי)...הוא אמר שהוא רוצה לנסות שנהיה ביחד למרות שזה היתה הפעם ראשונה שראיתי אותו הכרנו באותו הערב ובאותו הערב הוא הציע שננסה להיות ביחד מאז אותה היום לא ראיתי אותו החלפנו טלפונים ...והוא הציע שניפגש..אבל אני לא יכולנו..אז לא ממש ניפגשנו לפני כמה מזן דיברנו וסיכמנו שאנחנו לא נהיה ביחד כי זה לא ממש הולך...נפרדנו כידידים...והתחברתי יותר אם הבחור הזה שהכרתי דרך הצ'ט קהענו להיפגש בווליום כינרת..היום הבחור השני מתקשר (דרך חברה שלי נודע לי) שהוא רוצה אותי...אחרי שנפרדנו כידידים..הבעיה שאני לא יודעת מה המניעים שלו... הבחור השני אני תאמת נראה לי מתחברת אליו יותר....הבחור מהצ'ט בא לווליום ועכשיו גיליתי שגם הבחור השני רוצה לבוא..בכדי לדבר איתי ולהיות איתי ועכשיו אני די..בבעיההה..ואני לא יודעת מה לעשות ולא סיפרתי לשניהם אל אחד והשני לא הזכרתי את זה אפילו....אני ממש חוששת מזה כי אני לא רוצה שהיו איזשהן אי הבנות הבחור מהצ'ט (אמר שהוא מרגיש כלפי אחרי כמה זמן שהייתי אם הבחור השני...בקיצור אני מבולבלת ולא יודעת מה לעשות...... אם אפשר עיצה...מה אני צריכה לעשות..או לפחות איך לצאת מהמצב הזה..איכשהוא בלי שיהיה אי נעימות....בבקשה עיזרו לייי אני ממש לא יודעת מה לעשות..

לדעתי

אם הבחור הראשון אמר שהוא רק רוצה לשכב איתך אז..מה יש פ]ה לחשוב?לדעתך זה השתנה? והבחור מהאינטרנט אמרת לו שיש לך רגשות אליו בזמן שאין או שבאמת יש?לדעתי תפגשי עם זה מהצט בכינרת ואם ילך ביניכם אז מה טוב..הבחור הראשון נשמע קצת מפוקפק אם זה מה שהבנת משיחה ראשונית איתו. ומקסימום תפגשו בסיטואציה אחרת ולא בכינרת.

למעלה