היייי אני חדשה.....מקווה להשתלב ומתה על בריטני!!!!!
T t o x i c New member 23/11/03 #1 היייי../images/Emo9.gif אני חדשה.....מקווה להשתלב ומתה על בריטני!!!!!
D Dream within a Dream New member 23/11/03 #2 ../images/Emo41.gifשלום.. ברוכה הבאה../images/Emo70.gif אני אור.. את מוזמנת להציג את עצמך קצת יותר..
T t o x i c New member 23/11/03 #3 אממממ...טוב קוראים לי סתיו....אני בת 13 וקצת מתל אביב אני אוהבת לשיר ולצייר וגם את בריטני.....
D Dream within a Dream New member 23/11/03 #4 ../images/Emo41.gifנעים להכיר.. יש לך אולי איזה ציור שציירת נשמח לראות.. גם אני מצייר מידי פעם.. אבל אין לי משהו סרוק..
../images/Emo41.gifנעים להכיר.. יש לך אולי איזה ציור שציירת נשמח לראות.. גם אני מצייר מידי פעם.. אבל אין לי משהו סרוק..
L Let Me Be New member 23/11/03 #5 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ואני ממש כועסת עלייך אני רציתי לשנות את השם שלי לטוקסיס.. אבל את גנבת לי את זה
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ואני ממש כועסת עלייך אני רציתי לשנות את השם שלי לטוקסיס.. אבל את גנבת לי את זה
ח חמוד רק בשבילך New member 23/11/03 #6 ../images/Emo11.gif ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif