היייי
- שאלה

O belive it O

New member
היייי ../images/Emo58.gif - שאלה

בפרקים בארה"ב שון עוזב את סיילם.... האם מחליפים שחקן? מפטרים ? אם לא מתי הוא חוזר ? ומה עם בל ? תודה לכל מי שעונה..........

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif

שון רוצה לעזוב את סאלם.זה לא אומר שהשחקן הולך לשום מקום.ההימור שלי הוא ששון יעזוב את סאלם,ג'אן תצליח לחטוף אותו והוא יהיה כלוא בזמן שכולם יחשבו שהוא מחוץ לעיר לגבי בל-קירסטן חתמה על חוזה חדש עד סוף השנה.אבל,היא השתתפה בפיילוט לתוכנית בcbs,ובמאי אמורים לדעת האם הפיילוט יהפוך לתוכנית.אם כן,הסיכויים שהיא תוכל לעשות גם את ימ"ח וגם את הסדרה קלושים,ואני חושב שהיא תעזוב את התוכנית.במקרה כזה קן קורדיי אמר שהם יאלצו ללהק את התפקיד. ולכל אוהבי שון ובל,הנה אתר סרטונים חדש: http://www.fan-sites.org/kirsten-storms/videos

נצל"ש-הכרזה חשובה

מהיום לא קוראים לי נוי קוראים לי סינבד המל(א)ח כן זה מהה שקורה אחרי לבישת שארוול לבן

דיי!! אני בבאסה.כנס רגע. ../images/Emo58.gif

אמממ אוקיי נגיד ששוני ייכלא,אז מה יהיה עם בל ושון לדעתך?? ודי קירסטן לא תעזוב.. אין סיכוי! הם נהיו מרכזים והם גם דור ההמשך של הסדרה.. אז מה עם עשתה פיילוט?? איי איי איי.. אולי היא תשחק שם תפקיד אורח או תפקיד קטן?? עזבו אני בהכחשות אבל עדיין..אני לא רוצה!!

soapsfan

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo58.gif

זה לא תפקיד אורח שם,זה תפקיד ראשי. אין לי מושג מה יקרה עם בל ושון,אולי יפתחו יותר את מערכת היחסים של פיליפ ובל

soapsfan

New member
בעצם

זה לא ממש תפקיד ראשי,זה יותר תפקיד משנה..אבל זה לא דמות אורחת,היא משחקת שם את הבת של מישהו...ואם התוכנית תמשיך לעונה שלמה יהיה לה קשה לעשות את שני הדברים.

תפקיד משני זה טוב.. ../images/Emo58.gif

ותאמין לי יש תפקידיים משניים שרואים אותך בקושי סצנה אתח כל 3 פרקים..ככה שזה לא כזה עומס. ופיליפ ובל?? מה נחת עלייך?? באמת נראה לך שמשהו יתפתח שם. אין פיליפ ןבל ואין שון וג'ן ואין שון או בל אם אפחד אחר!! התסריטאים של הסדרה בחרו בשון ובל להיות זוג וזהו..

PRINCESS GINA

New member
כן....ולא רק זה...../images/Emo58.gif

התסריטאים של הסידרה גם כנראה החליטו ששל יהיו היורשים של בופ...

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo31.gif---../images/Emo58.gif---../images/Emo31.gif

אני לא חושבת ששל יוכלו להיות כמו בופ או להיות המחליפים שלהם! אהבה כזאת יש רק אחת... נכון, הם דור ההמשך, אבל אני לא מצפה שהתסריטאים של ימ"ח למחוק את בופ ולהשאיר אותם רק זיכרון בגלל של.. זה הדבר הכי מטופש שהם יוכלו לעשות... אני מאוד מקווה שזה לא יקרה! של זוג מקסים, ויכולים לבנות להם עלילה מדהימה... אבל שלא יבנו אותה על גבם של בופ, או בלהסתמך על סיפור האהבה של בופ...כי זה לא ילך!

לא נכון כאילו את צודקת וטועה ספוילר

אמממממ בופ אולי אפשר להחליף.. ולמען האמת זה די ברור כי אפעם אי אפשר להחליף... אבל דור ההמשך-הם בהחלט יוכלו להיות.. את צודקת שאי אפשר להשאיר את בופ רק כזיכרון-וזה ברור!! כי הם זוג לסדרה לכל דבר.. וברור ששל זוג מדהים (יותר מכל זוג חוץ מבפלו ומריה *אין קשר..אבל*) ואפשר לבנות עליהם עלילה מדהימה אבל עלילה שלהם לא של בופ.. סה"כ זה אותם דעות יש לנו.. אבל לא יודעת כשבופ יזדקנו (כי זה יקרה מתישהו) אז זה די ברור ששל יהיו במקומם,אבל תמיד בופ ישארו-והם אפעם לא יהיו רק זיכרון.. הא כן עכשיו ראיתי סרטון של של אז הם היו בפאב,אז סבתא של שוני אומרת "לא לפני הרבה זמן ככה גם בו והופ היו"... של לדעתי לפחות, זה הרכש הכי חשוב של ימ"ח לדור ההמשך.. ואפשר לראות את זה כבר עכשיו בפרקים של אמריקה

soapsfan

New member
../images/Emo31.gif [מכיל ספויילרים]

שון ובל הם לא בהחלט זוג מוביל בארה"ב כרגע.אם תיכנסי לאתרי מעריצים של שון ובל,כמובן שתמצאי אנשים שאוהבים אותם,אבל אם תיכנסי לפורומים אחרים תראי שהמון מעריצים של התוכנית ממש כבר לא סובלים אותם.אני מסכים.הם נמצאים כל פרק.בכלל,אני חושב שהם התחילו לאבד את הקסם שלהם מאז כל העניין עם ג'אן,ששון לקח אבהות על התינוק שלה,ומאז בעצם לא הייתה להם עלילה ברורה,חוץ מהעובדה שהם רבו כל שני וחמישי.אני חושב שזה מגוחך שהעיסוק העיקרי בפרק ההלוויה של אליס היה שון ובל והיחסים בינהם.אני חושב שזה מגוחך שבו והופ שוכבים במיטה ומשוחחים על היחסים של שון ובל,כשהופ מציינת ששון ובל הם נשמות תאומות כמוהה וכמו בו.או שהדאגה העיקרית של הופ בלילה שהסבתא האהובה שלה מתה היא מה יקרה ליחסים של שון ובל..הרי למה החזירו את ג'אן?בגלל מחסור העלילה לשון ובל,כי היו צריכים למצוא משהו שיעשה בעיות[למרות שכבר התחילו את פיליפ ובל מוקדם יותר ב2003]..אולי דווקא עכשיו עם ג'אן החדשה,שהרבה יותר מבטיחה מהקודמת עם הקול של ציפורני חתול על לוח,ועם פיליפ מעבר לפינה,הם יתחילו להיות יותר מעניינים,אבל אני חושב שכשהופכים את כל התוכנית סביבם,או שהמפי קורא לשניים "money couple",זו טעות.מה שאני כרגע רואה שקורה בפרקי אמריקה,זה שהם ממשיכים לריב כל שני וחמישי[כאילו מה זה השטות הזו שהם מתפייסים כשהם חושבים שמרלנה היא לא הרוצחת,ואז רבים כשמתברר שהיא כן?
],כל יתר הטינס משוחחים עליהם[השורה האהובה עליי באה ממימי:"אם בל ושון לא ישרדו,האם נשארה תקווה ליתר?"
,ושהם מופיעים בכל פרק,ושהמון דמויות משוחחות על השניים האלה,הרבה יותר ממה שהם צריכים.

soapsfan

New member
אבל במובן מסוים את צודקת[ספויילר]

כמו שמעריצי בופ כועסים על הז שהעיסוק העיקרי שלהם הוא שון ובל,אני בטוח שהמעריצים של דאג וג'ולי כעסו כשבו והופ התחילו לתפוס יותר ויותר זמן מסך ודאג וג'ולי התחילו להיות בעצם מעורבים בעלילה של בופ,ופחות ופחות מעלילה משל עצמם[עד שהשחקנים פשוט החליטו לעזוב את התוכנית,סוזן הייז אמרה שכשהופ הגיעה זה היה הגורם העיקרי לכך שדאג וג'ולי הפכו פתאום להיות זוג לוהט,הם הפכו להיות פתאום הורים דאגניים יתר על המידה]..תמיד יש דור שמחליף את הדור האחר,אין על זה ויכוח,אבל האם שון ובל הם המתאימים להיות המובילים מבין הטינס?על זה אפשר להתווכח..

וואי איזה מגילה ../images/Emo58.gif

אמממממ נכון זה באמת די דפוק ומגוחך..ולא אמתרי שהם הזוג המוביל והנערץ של אוהבי הסדרה..בכלל לא!! אמרתי שהם אחד הזוגות בעלי הכי הרבה זמן מסך בסדרה, הבנת?? אוקיי ונכון זה די דפוק שזה מה שבופ מתעסקים,אבל אחרי הכל זה הבן שלהם וזה העתיד של הבן שלהם. ואי אפשר לשכוח את העובדה הזאת. זה באמת מגוחך שזה מה שעסקו בהלוויה של אליס אחרי כל הזמן שהיא הייתה בסדרה. וזה באמת מגוחן שהם רבים על השטות הזאת של מרלנה.כי אז מה אם אמא של הרוצחת?? מה היא כמו אמא שלה-אממממ ממש לא. אז מה אם היא שיקרה-כל אחד יסה להגן על אמא שלו,כשהמצב לא ברור לו.אבל ישר אח"כ כשהתברר לה המצב היא סיפרה את האמת.. אבל ככה הסדרה החליטה שיהיה ומה אני יעשה עם זה. זה לא שאני יכולה לעשות משהו או שאתה יכול לעשות משהו.. ואתה צודקת זה שג'אן באה זה באמת נותן עוד טעם לעלילה, כי כמו כל זוג טוב באופרת סבון חייב להיות לו המון המון המון מכשולים בדרך עד שהאהבה תנצח.כי אחרי הלכ כל המכשולים-זה מה שלמעשה מעניין את הצופים. והמפשט של מימי קרעעעעעע אותי... אבל שיהיה לה בכייף. ומה שאמרת על זה שהם אולי לא מתאמים להיות המובילים בין הטינז- לדעתי הם כן אלו שמתאימים להיות המובלילים, וגם לפי מה שאני רואה לדעת התסריטאים של הסדרה. אם זה לא דעתך,זו דעתך האישית וזכותך לחשוב ככה וזכותך להביע אותה כמו שזה זכותי וכמו של כל אחד להביע את דעתו.ואם אתה חושב שהם לא מתאימים להיות המובילים, זו דעתך ותשאר בדעה שלך ותלך איתה.אבל זאת דעתי ואין סיבה להתווכח על הדעה האישית של כל אחד מאיתנו. וגם כמו אמרתי לפי מה שרואים זה שששל יהיו הזוג המוביל מבין הטינז- זה גם הדעה של התסריטאים של הסדרה. בינתיים לפחות.

CityGirl9

New member
מה שלי יש להוסיף זה-ספויילר

שלא משנה כמה ינסו לפתח/למתוח/לפלפל את העלילה בארה"ב וכולי'.... פיליפ החדש הזה שם פחחחח אחד גדול נכננס לטעמי לנעליים דיי גדולות. יש לו פני פוקר לקייל הזה וכל הבעה שלו נראית אותו הדבר. אז אמן ואמן ולא יצא בינו ובין בל כלום.

PRINCESS GINA

New member
הוא ממש מכוער אם את שואלת אותי!!!

ספוילרון...ואולי לא ממש... אני רוצה את פיליפ חזרה!!!!

O belive it O

New member
ווי תודה איזה פורום נחמד ../images/Emo58.gif

עניתם על כל מה ששאלתי ויותר מזה... אגב דעתי שגם אם קירסטן תעזוב לא ימצאו מחליפה הולמת ויחזירו אותה בשלב מסוייים אבל אני מקווה שלא תעזוב בכלל...

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo13.gif אני שמחה שאת שמחה../images/Emo8.gif

ד"א
ברוכה הבאה לפורום שלנו

למעלה