../images/Emo31.gif [מכיל ספויילרים]
שון ובל הם לא בהחלט זוג מוביל בארה"ב כרגע.אם תיכנסי לאתרי מעריצים של שון ובל,כמובן שתמצאי אנשים שאוהבים אותם,אבל אם תיכנסי לפורומים אחרים תראי שהמון מעריצים של התוכנית ממש כבר לא סובלים אותם.אני מסכים.הם נמצאים כל פרק.בכלל,אני חושב שהם התחילו לאבד את הקסם שלהם מאז כל העניין עם ג'אן,ששון לקח אבהות על התינוק שלה,ומאז בעצם לא הייתה להם עלילה ברורה,חוץ מהעובדה שהם רבו כל שני וחמישי.אני חושב שזה מגוחך שהעיסוק העיקרי בפרק ההלוויה של אליס היה שון ובל והיחסים בינהם.אני חושב שזה מגוחך שבו והופ שוכבים במיטה ומשוחחים על היחסים של שון ובל,כשהופ מציינת ששון ובל הם נשמות תאומות כמוהה וכמו בו.או שהדאגה העיקרית של הופ בלילה שהסבתא האהובה שלה מתה היא מה יקרה ליחסים של שון ובל..הרי למה החזירו את ג'אן?בגלל מחסור העלילה לשון ובל,כי היו צריכים למצוא משהו שיעשה בעיות[למרות שכבר התחילו את פיליפ ובל מוקדם יותר ב2003]..אולי דווקא עכשיו עם ג'אן החדשה,שהרבה יותר מבטיחה מהקודמת עם הקול של ציפורני חתול על לוח,ועם פיליפ מעבר לפינה,הם יתחילו להיות יותר מעניינים,אבל אני חושב שכשהופכים את כל התוכנית סביבם,או שהמפי קורא לשניים "money couple",זו טעות.מה שאני כרגע רואה שקורה בפרקי אמריקה,זה שהם ממשיכים לריב כל שני וחמישי[כאילו מה זה השטות הזו שהם מתפייסים כשהם חושבים שמרלנה היא לא הרוצחת,ואז רבים כשמתברר שהיא כן?
],כל יתר הטינס משוחחים עליהם[השורה האהובה עליי באה ממימי:"אם בל ושון לא ישרדו,האם נשארה תקווה ליתר?"
,ושהם מופיעים בכל פרק,ושהמון דמויות משוחחות על השניים האלה,הרבה יותר ממה שהם צריכים.