היייי!!!

ראםJarasMan

New member
היייי!!! ../images/Emo13.gif

אמממ אז! מצב רוח טוב! למה? ככה סתם כאילו כלום (מזכיר לי איזה שיר ישראלי) אמממ Raphael Saadiq זמר אר.אנד.בי חדש (חדש? לא יודע, נראה לי) ו... הוא בכלל לא נראה כמו ניגה הומי מאגניב- אלה כמו איזה סטייליסט דווקא נחמד ביותר (וואי אני מזיין הרבה ת´שכל בשעה חמש בבוקר...) Be Here זהו הסינגל החדש הראשון שלו מתוך האלבום החדש שלו: Instant Vintage ואני ממש אהבתי אותו! פה אתם יכולים לקנות ואף לשמוע את הדיסק שלו

ראםJarasMan

New member
וד.א

אני לא ממש יודע אם כל מה שאמרתי למעלה נכון- תגידו אתם אם אתם יודעים, אני פשוט עייף מידי לחקור וקבלו עוד תמונה של החתיך ההורס

רפאל צדיק

לא זמר חדש. מוכר לי בעיקר משיתופי פעולה עם אחרים...השניים שעולים לי בראש הם אחד עם סנופ דוג, ב"טופ דוג" - שיר מהטובים המעטים בדיסק:) והוא כתב יחד עם דיאנג´לו את "how does it feel" המשובח.

DJ$upreme

New member
הוא הבסיס של להקת טוני טוני טוני

שזה בכלל לא מעט, לא פחות חשוב מלוסי פרל. הוא גם כתב כל מיני שירים יפים לכל מיני אנשים מוכשרים.

וואלה, וואלה

ואפרופו לוסי פרל...הם העיפו את דון רובינזון? מה פשר השיר הזה שלה לבד? וסתם הצחיק אותי - "גם כתב כל מיני שירים יפים לכל מיני אנשים מוכשרים" (לא יודע, נשמע לי מאוד מצחיק:)

Ambitionz

New member
ואגב השיר החדש שלו הוא עם די´אנג´לו

שמעתי כמה קטעים מהאלבום הזה לפני כמה שבועות ומאוד אהבתי, גם מה שכנראה יהיה הסינגל הבא שלו, שיר שאני לא זוכר איך קוראים לו יחד עם טי-בוז. אני מתכוון לקנות את האלבום...

למעלה