היייי מי כאן?
ע ענת המלכה של הפורום New member 13/1/04 #5 וכמובן, גם אני! ../images/Emo58.gif מי מנשקת את הרגל קודם? קדימה, שפחות! אין לי את כל היום בשבילכן! ה אומרת: BACK. BACK. BACK. הגעתן לדסקטופ? יופי. עכשיו START, כיבוי והביתה. שלום!
וכמובן, גם אני! ../images/Emo58.gif מי מנשקת את הרגל קודם? קדימה, שפחות! אין לי את כל היום בשבילכן! ה אומרת: BACK. BACK. BACK. הגעתן לדסקטופ? יופי. עכשיו START, כיבוי והביתה. שלום!
מ מיצי בפעולה New member 13/1/04 #6 תרגיעי את עצמך ומהר!!! תנשקי לעצמך את הרגליים אם הבטן הענקית שלך לא תמנע את זה ממך
ד דנוש10 New member 14/1/04 #9 ענת יש לי הודעה מצערתתתת ענת מבטיחה לא לכעוס?....... היום אכלתי חברה שלך או אולי קרובת משפחה שלך סורי פשוט לא יכולתי לעמוד בפיתוי אל תדאגי גם יומך יבוא ואז תפגשי את כל אלה שכבר נאכלו!!!!
ענת יש לי הודעה מצערתתתת ענת מבטיחה לא לכעוס?....... היום אכלתי חברה שלך או אולי קרובת משפחה שלך סורי פשוט לא יכולתי לעמוד בפיתוי אל תדאגי גם יומך יבוא ואז תפגשי את כל אלה שכבר נאכלו!!!!
© ©רוני© New member 17/1/04 #12 קדימה , שפחה! את כזאת טיפשה... "קדימה, שפחות! אין לי את כל היום בשבילכן!" את עוד חושבת שיש לך על הראש אבל את תיצאי כזאת . בא לי לדחוף לך ו- לתוך הפה הענקי והמטומטם שלך!
קדימה , שפחה! את כזאת טיפשה... "קדימה, שפחות! אין לי את כל היום בשבילכן!" את עוד חושבת שיש לך על הראש אבל את תיצאי כזאת . בא לי לדחוף לך ו- לתוך הפה הענקי והמטומטם שלך!