היייי מה קורה?.??

get over it

New member
היייי מה קורה?.??

היי תראו יום הזכרון לרצח רבין מתקרב וכך גם העצרת אני נורא נורא רוצה לצאת, אבל אין לי איך ועם מי אז כל מי שהוא מדרום שרון ויוצא, או כל מי שיוצא לעצרת לעצרת שיגיב פליייז טוב אני זזתי ביי

kedeman

New member
עצרת רבין! מי מגיע?

אני מגיע לעצרת אני שי ואני מעמק חפר ד"א תזכירי לי מי את??

get over it

New member
אז ככה... ../images/Emo80.gif

אני קוראים לי נטע
אני ממועצה איזורית דרום שרון
אני מדצ"ית גאה (קבוצה 38 אימפריה)
וכן אני אחותו של איתי אז מה?!?!?!?!?!?!?!?
הייתי ביוסי והיה שולטטט אז זהו.... זאת אני
מקווה לראות את כולכם בעצרת... ביי

תצ1

New member
אההה בעצם... סליחה...

כנראה שזאת לא את כי נטע מהקבוצה שלי הייתה במדח"ים. אבל נראה לי שאני יודעת מי את!

תצ1

New member
ניצן....

נראה לי שאני יודעת מי את! את חברה של נטע, ושל פז נכון?

שקסי

New member
נטע מותק!!

תבואי איתנו באוטובוס!! זה לא בעיה!! רק שזה עולה כסף...כי זה אוטובוס שהטרומפים המובחרים שלנו אירגנו! ואני כמובן באה!!

Miss Understood

New member
אני באה!

נטע זאת אור...אני באה ואם את רוצה את יכולה להצטרף לאוטובוס שלנו פשוט צריך להרשם! ובאמת כל מי שבא שיגיד!

just stav

New member
אני רוצה לבוא...

מקווה שיהיה לי איך... יש מישהו בסביבתי (
השרון) שמגיע ברכב ויש לו מקום?
יום טוב לכולם Love סתו

fresh mishmesh

New member
אני מנסה לשכנע את אמא שלי לנסוע

יכול להיות אפילו שהיא תסכים... מישהו יודע מה התוכן של העצרת? מי ינאם ובכלליות- מה יהיה?

THE sky angel

New member
אממ אם כבר מדברים על זה...

ממש זיעזעה אותי הכתבה הזו..- וחו"מ אני לא נראה לי שיבוא כי אני קצת רחוקה ואין לי איך לבוא... למררות שממש ממש ממש בא לי!! אבל מצד שני אני קצת מפחדת, אחרי מה שראיתי בכתבה הזו.. נראה כבר..!

מ ו ר ע ל

New member
זה בערך מה שיהיה...

יינאמו בארוע: שמעון פרס, דליה רבין פילוסוף, רון חולדאי וראש המוסד לשעבר אפרים הלוי. בנוסף ידברו יספרו אנשים שהיו איתו בקשר אישי: חן ארד אחיו של רון, עמירם קפלן ששקל שלושת אחיו במלחמת יום כיפור ויחזקאל שרעבי נהגו של רבין יופיעו: אביב גפן, שלמה גרוניך, גלי עטרי, עידן רייכל, דיוויד ברוזה וטיפקס... תודה לYnet על המידע:) יום טוב...

שקסי

New member
אז בכל זאת! מי בא לעצרת???

שיעשה כזה סימן של וי... ושיבדוק בכרטיס האישי שלי יש שם פלאפון אתם מוזמנים להתקשר וניפגש!! אוהבת המון- עדי הקטנה ביותר!

למעלה