היייי מה זה זה?

רק שכחתי לציין

בהתחלה חשבתי שזה בגלל שהוא חדש הרגל עוד כבדה, אבל גם בנסיעה רגועה!

kfirba

New member
וואלה עושה לך 1-6? בלי עגלה?

לא נשמע לי הגיוני הוא עושה משו כמו 1-7 אומנם במספרים זה לא משמעותי בקילומטראז' זה משמעותי.....בדקת שאתה מחלק בדיוק בליטרים דלק שנכנס בו?

בטח אחי.. חמש מאות שמונים ק``מ

לחלק לתשעים וארבע ליטר. לא הייתי הרבה עם העגלה. למשל תדלוק קודם הייתי הרבה עם העגלה והוא עשה 5.9 לליטר

tomig

New member
הצריכה של הגאלופר שלי היא...

1-9 .1-10 ברוב הזמן בנסיעות הרגילות וכשאני יורד לשטח או מאמץ אותו בטירוף הצריכה 1-6 הגאלופר שלי קצר אוטומט שנת 99

tomig

New member
לי זה ניראה בעיה ברגל .....

שהיא לוחצת יותר מידי על הדוושה ... יכול להיות נזילה ויכול להיות בעיה במשאבה אבל פה יש בעיה זו משאבה ללא כיוון ובדיקה מצריכה מכון וזה אומר כסף והרבה אז תנסה לבדוק שוב את עצמך את הרגלי הנהיגה ולבדוק נזילות גם כשהאוטו מונע! שלא יהייה מהצינור החזרה ושיהייה בהצלחה!

בדקתי את המשאבה

יכול להיות שהיא נוזלת רק שהאוטו קר? זה מה שנראה לי. כי כשהוא חם זה לא מטפטף. לגבי הצינור אשמח אם תסביר לי איפה הוא. לגבי הדריכה היא עדינה לא פראית. אבל אני נוסע הרבה עם עגלה. אבל כשנסעתי בלי עגלה הוא עשה אחד לשש. תודה

gery28

New member
צריכת דלק היא לא תורה קבועה

כל רכב אפילו מאותו דגם מתנהג שונה בטריטוריה שלו. קצת מצחיק לקרוא שרשורים על נושא צריכת דלק כשמדובר ברכבי שטח,כיוון שרכבים אלו הם כבדים מטבעם ודי צמאים. יתכן והצריכה של 1-6 נורמלית לחלוטין בתנאים שלך ואילו בשטח שלו זה הרבה.הכל תלוי איך ואיפה אתה נוהג. אני מתגורר לדוגמא בעיר שבה לעבור רמזור אחד זה יכול להיות גם עמידה של 10 דקות אז האוטו שותה מה לעשות מצד שני אחד אחר שגר בעיר פחות סואנת יזרום והצריכה תהיה קטנה יותר. נתוני היצרן הם בתנאי מעבדה ולא הצלחתי להגיע באף רכב לצריכה שהוא הצהיר כשקניתי את הרכבים.

למה? אני כמעט תמיד מגיע

למה שאומר היצרן. אני עובד כל היום בתוך פתח תקוה. הנסיעות שלי הם כמעט תמיד בתוך העיר. ולרוב אני עם עגלה נגררת. למשל במגנום הייתי עושה 1-8 ללא עגלה ו.. 1-7 עם עגלה. פשוט לא התכוננתי ל1-6.. אבל חוץ מזה הוא נהדר..

raviv31

New member
ראבק יואב בפ"ת

העיר המחורבנת סתומה לגמרי, לי לוקח מהבית למשרד 10 דקות וזה כולה ק"מ נסיעה. מה הפלא שהאוטו שותה לך. את חצי מהזמן שורף ברמזורים ובפקקים בתוך העיר רביב

רביב שניםםםםםם

לאיפה נעלמת? אני גר באלעד ונוסע לפ``ת כל יום אבל אני מסתובב בתוך פ``ת כשאין פקקים. כי אני מגיע ללקוח הראשון סביבות שמונה אח``כ רק סביבות עשר אני יוצא ללקוח הבא. אז כבר אין פקקים. כנראה אצלו זה קצר לכן הוא לוקח פחות מאצלי שלי הוא ארוך... יש הבדל בניהם בצריכת הדלק? ההגיון אומר שכן. כי זה אותו מנוע אבל בטוח שיש הבדל משקל גדול בין ארוך לקצר... כך בכל אופן נראה לי. זה נכון?

gery28

New member
קצת נתונים טכניים על הגאלופר

2500 סמק ( מנוע עייף ) 105 כס שמאיצים ל 100 ב 17 שניות בקצר לעומת 21 שניות בארוך..כאן מגיע ..פיהוק ... מהירות סופית , תחזיקו חזק ...134 קמ"ש והיבואן דאג כמובן לבטל את המהירות. עכשיו מכאן אתה יכול להסיק שהרכב כבד מאוד ולכן צריכת הדלק שציינת נורמלית לחלוטין.

נורמאלית..

למען האמת, ביחס למחיר שמשלמים עליו, ביחס לאחזקה הזולה שלו, או במילים אחרות. אם אתה משווה מה שילמת למה קיבלת.. אני לא מתלונן ומוכן לשלם מעט יותר על הסולר.. סה``כ המגנום לא הייתה כ``כ רחוקה. כמו שכתבתי כבר קודם שעם עגלה המגנום הייתה עושה 1-7 וכמובן לא לשכוח שאני עברתי מגיר רגיל לאוטומט.. אז ניספוג בשקט.. תודה תודה תודה לכולם..

tomig

New member
יש טעות בחישובים שלך

134 קמ"ש מהירות סופית?! על מה את מדבר? הוא מגיע הרבה יותר עובר את ה145 קמ"ש לא יודע בכמה לא בדקתי אבל יום אחד בכביש 6 נסעתי כך והבדיקה של המהירות לא לפי הספידומטר הוא סתם היה על 150+ זה לפי הGPS.....

טעות חבל``ז! זה לא יכול להיות

כי היום נסעתי איתו מאה ארבעים ויכולתי לעלות.. אבל... אישתי הייתה לידי.. חחחח

tomig

New member
לא לא משנה קר או חם

עם יש נזילה תטפל בה ומהר לא בגלל צריכת הסולר בגלל כניסת אויר למערכת את יכול למצוא את עצמך תקוע עם אויר במערכת ללא יכול הנעה זה ממש לא נעים! עכשיו עצם זה שאתה עם עגלה כל היום מראה שהצריכה סבירה בהחלט ולא מוגזמת.וגם אתה בטוח עיר עם רכב ששוקל 2 טון +- עם הציוד ואנשים אז זה סביר...

העגלה היא 750 קילו

בבדיקות שערכתי.. היא בדרך כלל בין 600 ל 800 בממוצע. לגבי הנזילה עוד לא מצאנו מאיפה היא? ישבנו על זה כשהאוטו היה חם. ואז היא לא נוזלת אז המכונאי שלי ביקש שאני ישאיר את האוטו כל הלילה, ועדיין זה לא יצא לפועל כי אני עובד עם האוטו, ברגע שתהיה רגיעה יהיה זמן להתעסק עם זה. בכל אופן לגבי אויר במערכת הסולר זה ממש לא בעיה בגלל שאפשר להוציא את האויר מהפילטר בכל מקרה תודה רבה ושבוע מצוין

denver101

New member
יואב שקר גומי מיתכווץ שחם הוא

מיתרחב בגלל זה אתה רואה את הנזילה רק שהרכב קר הבנתתתתתתתתתתתתת חחחחחחח

למעלה