Black Harley
New member
היייי לכן P:
אני מתגייסת עוד פחות מחודש וחבר שלי בשיריון (כבר 4 חודשים)
אנחנו כמעט שנה ביחד, ושנינו גרים במקומות שונים לגמריי, הוא במושב בשרון ואני בבאר שבע בכלל. הזמן היחיד שנתנו למרחק שעתיים נסיעה משקל בקשר שלנו הוא בסוף יב' (שאלו פחות או יותר החודשים הראשונים של הקשר) כשהיו בגרויות ולימודים ולהפגש באמצע השבוע היה יותר מסובך, זו גם הייתה תקופה שההורים עדיין לא הסכימו לי לישון אצלו אז אם נסעתי אליו זה היה ליום אחד. ואז זה היה קשה אבל התגברנו. הקשר שלנו פשוט מדהים, אין לי מילים לתאר כמה אני מאושרת! לפני שהוא התגייס דאגתי שהצבא יהפוך אותי לפחות חשובה ושיווצר נתק, עכשיו הקשר אפילו חזק יותר. אבל בקרוב אני מתגייסת (20 ימים) ועכשיו כששנינו נהיה בצבא יהיה קשה יותר להפגש, כי מן הסתם היציאות שלנו לא תמיד יהיו חופפות. אני אהיה במסלול שאפשר לצאת ממנו ל2 תפקידים, אחד מהם יומיות ולא סוגרים הרבה והשני תנאים קשים, סגירות של שבועיים ואפילו 21. אני לא יודעת באיזה תפקיד ישימו אותי. כאילו שזה לא מספיק חבר שלי נכנס עוד שבועיים לאימון מתקדם ואחר כך לקוים, יציאות גרועות והרבה סגירות של 21. עם תנאים כאלה הסיכוי שאני לא אראה אותו חודש שלם גבוה וסביר להניח שזה אפילו יקרה הרבה, מה גם שהמסלול שלי הוא 3 שנים ולא שנתיים. אני מפחדת מלא לראות אותו, מפחדת שהנתק הפיזי יגרור נתק רגשי ושהצבא יקח לי אותו. אם יש פה בנות שעברו את הצבא עם החבר שלהם אני אשמח ליעוץ ולשמוע על איך הן עברו את זה, זה ממש חשוב לי ולמרות שאני יודעת שאנחנו חזקים אני די היסטרית..
אני מתגייסת עוד פחות מחודש וחבר שלי בשיריון (כבר 4 חודשים)