היייי לכולם !!

אליההה

New member
היייי לכולם !!

מה נשמע ? אני אליה ואני חדשה פה ... וכמובן אני חולה על יוגי ... :] זה נראה כמו פורום מגניב... מקווה שהוא באמת כזה .. חח

tormentor2

New member
ברוכה הבאה!

ברוך הבא לפורום. ולא תעית... זה פורום מגניב!

tormentor2

New member
:)

יש לך קלפי מומיה או קלפי מלכודת- מפלצת ( כולל ריבת הקרב ושעיר לעזעזל)? אני מחליף... *לא טעית

Witchcrafts

New member
ברוכהבאה!

זה אכן פורום מגניב. וצנוע. מאוד. קראת את המנגה? צפית באנימה? את משחקת? קלף מועדף? דמות אהובה? שנואה? דברים אחרים שהיית רוצה לשתף אותנו בהם? |חקירה| אני יסמין, בת 15 כמעט ארבע שנים. זה אמור להסביר שאני בקרוב קשישה בת 19, אבל נדמה לי שהתבלבלתי, אז, ניחא.
שהות מהנה והשתלבות מהירה. מקווה לראות הודעות נוספות שלך כאן,

אליההה

New member
היי לכולם ..

אזז קצת על עצמי .. אני בת 15 ... ואני ממש אוהבת יוגיהו .. זה כזה מגניב .. חח קלף מועדף - הלב המשתנה בתור קלף קסם .. ואת הקוסמת האפלה בתור מפלצת ..... קיייבה ממש מגניב .. אני אשמח לשמוע גם עליכם :]

tormentor2

New member
היי!

בן 15 וחצי מהמרכז. בעל 15 חפיסות שבניתי, שבמרכזם: 1. חפיסת איזון- סוג חפיסה נפלאה! 2. חפיסת המתים- עוד לא מושלמת, היא על זומבים! 3. חפיסת כוח האריה- חפיסת חיות וחיות לוחמות שמבוססת על הגנה! וכן, אני נותן שמות לחפיסה שלי- זה כמו לתת שם חיבה לחבר [רק שהוא לא קלף]. בתמונה לידי זה הקלף הכי אהוב עליי! והינה זה בא, החקירה שלי: כמה שנים את משחקת? כרגע, יש לך קלפים? אם יש, כמה יש לך? כמה מתוכם מזוייפים? בלי כתובת מדוייקת, את במרכז, בצפון או בדרום? השתתפת בטורניר? את עוקבת אחרי יוגיהו GX?

אליההה

New member
תשובות ... :]

אני רואה את התוכנית בערך 3 שנים .. משחקת סתם לכייף .. היו לי קלפים .. רובם נאבדו ... כרגע אין לי ממד .. לא השתתפפתי בטורניר וכם אני עוקבת אחרי יוגי-הו GX זה תוכנית אדירה .. ממש כייף חראות למרות שיוגי הרגיל יותר יפה ;]] חחח איזה חקירה ... ..

tormentor2

New member
;)

תבואי לקניון סירקין בפתח תקווה, כל 20 שקל יביאו לך חבילה של 40 קלפים!

impale

New member
?

קשה לי להאמין שזה מקורי.. במיוחד היות וPMI היבואנית של קלפי יוגיהו ישראל בקשר איתנו והם אמרו שהם לא יכולים להוריד את המחיר מ30 שקל לחבילה של 9 קלפים

tormentor2

New member
אמת, לא בדקתי!

החנות נודעה לי רק אתמול ולא הזדמן לי לבדוק עם הקלפים מקוריים!

benayam

New member
סבבה

אני בניה,בן רבע ל16 מהשרון--->רעננה שחקן יוגי הו לא רע...כרגע משחק בדק "שומרי הקברים" או "חפיצים". זהו= מסן למעונינים [email protected]

אקנה

New member
היי לכולם, הודעה חשובה ביותר!!!

האם תוכלו לעזור לי, אני מרעננה ואני מחפשת קלפי יוגי הו! וקלפי יוגי הו GX, האם תוכלו להמליץ לי על חנות שאתם מכירים ושהיא קרובה לעיר שלי? בבקשההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה מאוד חשוב לי, ודרך אגב אני חולה על יוגי הו gx ואני לא מתביישת בזה גם אם אני גדולה מאוד משביל הסרט והמשחק, ותאמינו לי אני ממש לא מתכוונת לוותר על חיפוש קלפים אלו. יוגי הו הידוע כג'יידן יוקי החדש, מאוווד מאווווווד מאוווווד, מאודדדד חמוד,ואני ממש דלוקה עליו ואוהבת אותו, את הקלפים שלו, ואת הדרך בה הוא משחק.

אקנה

New member
היי לכולם, הודעה חשובה ביותר!!!

האם תוכלו לעזור לי, אני מרעננה ואני מחפשת קלפי יוגי הו! וקלפי יוגי הו GX, האם תוכלו להמליץ לי על חנות שאתם מכירים ושהיא קרובה לעיר שלי? בבקשההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה מאוד חשוב לי, ודרך אגב אני חולה על יוגי הו gx ואני לא מתביישת בזה גם אם אני גדולה מאוד משביל הסרט והמשחק, ותאמינו לי אני ממש לא מתכוונת לוותר על חיפוש קלפים אלו. יוגי הו הידוע כג'יידן יוקי החדש, מאוווד מאווווווד מאוווווד, מאודדדד חמוד,ואני ממש דלוקה עליו ואוהבת אותו, את הקלפים שלו, ואת הדרך בה הוא משחק.

אקנה

New member
../images/Emo8.gif שלום לכולם!!!! ../images/Emo85.gif

אני אוהבת לשחק ביוגי הו, אני משחקת כבר 4 שנים עם חברים וזה מאוד כיף,אני בת 13 עוד חודש, ואני חדשה פה, רק היום הגעתי לאתר הזה, אני הייתי במגד, ועכשיובסיום החופש אני עוברת לשרון, שדרך אגב, ברעננה. אני מקווה שזה פורום מגניב כיף וטוב........... אני מקווה להכיר חברים באתר זה , ובקשר להודעה הקודמת שלי, אז אני שתענו לי עלייה, כי זה מאוד חשוב לי. תודה מראש, אקנה

למעלה