היייי לכולם

jenniferandroni

New member
היייי לכולם

טנקיו לכולכם ואני יכתוב.. אז מה המצב איתכם הכל סבבוש? ואני מחיפה!! ועוד חודש וחצי אני עוזבת לניו יורק לגור שם לא יודעת עם אני ירצה לכל החיים כי יש פה אנשים שאני מאוד קשורה אליהם וכן הייתי בהופעה של גניפרר המשולמתתתת מי שרוצה באייסי אני ישלח לו תמונות מההופעה יש לי מלא דברים מארצות הברית של גניפר לאב יו אול והכייייייי את גניפר

Lopezit

New member
למה לא אמרת מהתחלה

זאת את?! שיגעת אותי!!! לא הבנתי מאיפה את יודעת תשם שלי ושאני הולכת להיות מנהלת!!

בטח ישנתי על זה...

או שלא... לא סתם סתם אמרת שיש הודעה בפורום ולא ראיתי כזאת... כן חשבתי על זה אני יישתדל לא להפוך את הפורום כל עוד הוא לא יהיה יבש... כמו לפניי יומיים.. אבל לדעתי עדיין הוא יכול לדבר על ג'ני וגם על סתם דברים..כמו עכשיו *ההודעות האלה*... כי אם לא הוא ימות... ואנחנו לא רוצים שזה ייקרה... נכון??

ואת תשתדלי שלא יהיה חוקי ייתר...

בפורום..כדי שלא נפחד לכתוב דברים כמו שהיה כשאמממ.. *לא אזכיר שמות* היה מנהל...

כן בטח שמענו עלייך....

זה מה שאמרת פעם שעברה... והאמנו לך... עכשיו חפשי לך..

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifאת לא היחידה!!!!!

אני הייתי בהופעה בפורטו ריקוווו יההה היא הייתה כ"כ מושלמתת!!!הייתע בשוק והייתי בעוד 4 הופעות קטנות שלה (את יודעת כאלה של השיר וחצי חח...) ויש לי כ"כ הרבה דבריםםם יש לי את כל הסינגלים ואת כל האלבומים וכל החדר שלי מפוצץ בפוסטרים שלה ויש לי כ"כ מלאא דברים שלה דיי זה פשוט לא יאומן!!! אין אני מעריצה מס' 1!!!!!!!

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifאהה ואיך אפשר לשכוח

אני גרה בארה"ב...כבר בערך 8 שנים ההורים שלי בשליחות פה שנה הבאה חוזרים לארץ!!!!לא רוצהה מיאמי רולזזזז כמעט כל שבוע אני רואה פה את ג'נייי דיי היא כבר נהפכה לידידה שלי!!!איזה כיף לי!היא פשוט נשמה האישה הזאת

4 הופעות של שיר וחצי ואת קוראת

לעצמך מעריצה??? את לא מתביישת????? אני הייתי ב19 הופעות של שיר וחצי+כל הטקסים של הMTV+ אני יותר ישנה במלונות שהיא ישנה בהם מאשר בבית ויש לי את כל הסינגלים, CD1 CD2 אירופאי אמריקאי סיני פרומו אקלסקלוסיבי וכולם חתומיםםםםםםם אה ואבא שלי זה גם אותו אחד שקבע ת'set list ביחד עם ג'ניפר להופעה בפורטו ריקו שירה מאמי את לא מעריצה #1
אני מעריצה #1
אה והגיעו הזמן שתשלמי לי ת'שכירות שלא שילמת 8 שנים בדירה בארה"ב
*זאת הייתה אני מוכיחה עד כמה משעמם לי.. אתם מוזמנים להתעלם... נהההההההה חסר לכם שאתם לא מגיבים חחחחח*

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifשמענו שמענו...

את גרה בישראל המסריחה!!! אני פה זאת שגרה במיאמי...ופוגשת אותה כמעט כל יום

למעלה