girls rules
New member
היייי לכולם!!!!!../images/Emo165.gif
ווואייי כמה זמן לא נכנסתי לפורום!!!!!! אני רואה שיש פה המוןן אנשים חדשים ישנים.. אז ברוכים הבאים... (סליחה על האיחור
) אני חן 14 ממודיעין..
אםםםםםםםםםם מה עוד??? עוד מעט יום העצמאות.. מקווה שתהנו... וד"א.. אם אני כבר כותבת הודעה אז יש לי בעיה קטנה גדולה...ואני מזה מקווה שתוכלו לעזור לי!! (פעם כתבתי על זה פה.. אבל הרבה השתנה מאז.. אז אני כותבת שוב.. ומקווה שעכשיו תעזרו לי.. זה ממש חשוב..!) אז ככה... אני אשתדל לכתוב די בקיצור כי זה ארוך.. יש ילד בכיתה שלי שאני אוהבת כבר שנה וחצי.. בהתחלה היתה לו חברה איזה חצי שנה (אולי יותר) ואני אהבתי אותו.. ברור שלא קרה ביננו כלום.. לא חשוב.. בזמן האחרון, ואני מדברת על הכמה חודשים האחרונים, התחלנו לדבר באייסיקיו, וחשוב להוסיף שבד"כ אנחנו בכלללללל לא מדברים בכיתה, אפילו לא מילה או שניים כי הוא מסתובב עם הערסים והפרחות ואני ממממששש לא..(מי רוצה בכלל?!?!?!) קיצר..אנחנו מדברים באייסיקיו והוא מממש נחמד והכל.. ואני יודעת שאם הוא היה מדבר עם חברות שלי באייסי אז הוא בכלל לא היה אליהן נחמד (גם חברות שלי והוא לא מדברים בכלל)למשל פעם אחת הוא אמרה לי טוב אני הולך לשחק כדורגל בבית ספר.. את רוצה תבואי ביי.. וכאילו, למה שאנייבוא?? אנחנו בכלל לא מדברים בבית ספר.. למה שאני יבוא לראות אותו משחק כדורגל??? או למשל פעם אחת (לפני חודש בערך) הוא היה מציק ורב עם ילד אחד בכיתה שלי וזה סיפור ממש ארוך אבל הוא הסתבך עם המורה והיועצת והרכזת ובלה בלה.. ואז כזה המורה דיברה על זה בשיעור עם הכיתה ואז היה רעש בכיתה ואז חבר שלו אמר כזה אז שחן תגיד לו שיפסיק.. (הוא לא היה באותו יום )ורק אני שמעתי את זה.. הכוונה כאילו שהוא יקשיב דווקא לי אם אני יגיד לו להפסיק..(שאלתי אותו למה חבר שלו התכוון והוא אמר לי שהוא לא יודע.. לכו תדעו!)אוף.. לא יודעת!! או כל מיני דברי אחרים.. אין לי אומץ לשאול אותו מה הוא מרגיש כלפי.. מממשש לא.. אבל שאלתי אותו פעם את מי הוא אוהב והוא אמר לי אף אחת.. אבל מאוד יכול להיות שהוא משקר כי הוא לא רוצה שמישהו ידע והוא לא רוצה שאני ילחץ עליו או ינדנד לו ואז הוא יגיד לי.. אבל פעם אחת שלחתי לו כזאת הודעה שיכנס לאיזה אתר.. עכשיו באתר הזה הוא רושם את כל הפרטים שלו ואת מי אוהב וכל מיני דברים בכוונה שזה כאילו יראה לו אם הם מתאימים.. משהו כזה, אבל האתר נועד למשהו אחר, זה שלח אלי לאימייל את כל מה שהוא מילא, אני יודעת שזה דוחה מה שעשיתי אבל פשוט הייתי חייבת לדעת.. ואז זה הגיע אלי וכתוב לי שם שהוא אוהב ילדה אחת שאני אקרא לה ס'. אבל אחרי זה שאלתי אותו עליה והוא אמר שהוא אהב אותה אבל כבר לא.. וזה היה לפני איזה חודש... אחרי כמה ימים בערך שבוע, בלי קשר למה שעשיתי לו (הוא לא כעס עלי בגלל זה או משהו) הוא לא ענה לי יותר.. הייתי כותבת לו הודעות והוא היה באווי ולא ענה לי יותר והייתה פעם אחת שהוא היה ברגיל (מחובר) ולא ענה לי.. ואני לא יודעת אם הוא לא עונה לי בכוונה או שהוא לא שם באמת.. אבל זה כבר יותר משבועיים ככה..וזה מממש מעצבן!! חוצמזה.. הוא בכלל לא יודע שאני אוהבת אותו.. ואני מתלבטת המוון בזמן האחרון אם להגיד לו או לא... היה עוד משהו.. ביום שלישי שעבר (יום השואה) אז בבצפר כ-ל שניה הסתכלנו אחד על השני.. ועכשיו כבר לא יכול להיות שדמיינתי כי זה היה פשוט בכל רגע שהסתכלנו אחד על השני.. אני חייבת להודות.. זה היה די כיף.. אבל גם מוזר!! אם הוא אוהב אותי ומסתכל עלי כל שניה בכיתה (אבל כל שניה.. אני אומרת לכם זה כזה מוזר!) אז איך אני אמורה לדעת מזה??? אני פשוט כל כך אוהבת אותו!! אני אפילו מוכנה למות בשבילו! אין לכם מושג... וזה ממש קשה שהוא לא עונה לי ולא דיברתי איתו כבר יותר משבועיים... כי בכיתה אין מצב שסתם אני יתחיל לדבר איתו...ואני ממש לא יודעת מה לעשות! יש עוד משהו... יש לי חברה בניו ג'רזי (ארה"ב) שסתם דיברנו על מי שאנחנו אוהבות וסיפרתי לה עליו.. ובסופו של דבר שלחתי לה אותו באייסי.. עכשיו, היא אמרה לי שכשתהיה לה הזדמנות לדבר איתו (בגלל הבדלי השעות) אז היא תשאל אותו עלי.. היא תגיד לו אם הוא מכיר אותי ואני אני חמודה וכאילו לראות מה הוא חושב עלי... ונראה מה יצא מזה.. אני פשוט חייבת לדעת מה הוא מרגיש כלפי לפני שאני אומרת לו שאני אוהבת אותו.. כי אם הוא אוהב אותי.. אז סבבה.. אם לא.. אז הוא יגיד לכל הידידות הסנוביות שלו ואז כל הסנובים והערסים ידעו ואין.. חבל"ז זה הפאדיחות של החיים...(ואני לא יכולה לחכות עד שהוא וחברה לשיידברו באייסי, כי יש הבדלי שעות וזה קצת מסובך.. אז אם כבר הם ידברו אז יצא להם לדבר פעם ב..) אז זהו.. אני ממש לא יודעת מה לעשות, ואני ממש מקווה שתעזרו לי.. אני פשוט חייבת עזרה!! וד"א תודה למי שקרא את המכתב הארוך הזה!! חולה עליכם, חן
ווואייי כמה זמן לא נכנסתי לפורום!!!!!! אני רואה שיש פה המוןן אנשים חדשים ישנים.. אז ברוכים הבאים... (סליחה על האיחור