היייי חזרתי....

jennie 00

New member
היייי חזרתי....

חזרתי מארצות הברית היה ממש נחמד הייתי פעמיים אצל קבןצית אנגולה בפלורידה קוראים להם "NEGO GATO" אנשים ממש נחמדים... אז מה קורה פה
מה חדש
מישהו החליט להשתתף בתחרות?!?!?!? למישהו היה ארוע בזמן האחרון שברו ספרווווו

danihell7734

New member
ברוכה השבה../images/Emo70.gif

אפחד מהפורום לפי ידיעתי לא השתתפף בתחרות,אבל אלמאו מהקבוצה שלנו השתתף בנוער ועלה לגמר :) בשבוע האחרון העביר לנו סדנא קונטרה מסטרה אסקילו כמו שאת יכולה לראות כמה הודעות למטה. וב27 יש לנו באטיזדו/טרוקה כוווווווווווווווולם מקורדאו מוזמנים

jennie 00

New member
מגניבבבבבבבבבבבבב

אם יהיה לי איך לבוא אני באה
קונטרה מסטרה איסקילו?... האמת שאף פעם לא פגשתי אותו כאילו לא ראיתי אותו רק שמעתי אליו

MuayThai4Ever

New member
ולג'ני

ברוכה הבאה!! :) אממ בתחרות המאמן שלי השתתף (ג'לטינה) אבל לא עלה בתור מקום 1 או 2,לפי מה שאמרו זה היה הבית הכי קשה וטוב שהיה בתחרות ועוד אחד(קוראדו צהוב כחול מהקבוצה שלי)היה אמור להתחרות אבל בסוף לא בגלל סיבות אישיות לאיודע... קיצר היה מאוד נחמד בתחרויות ואני מחכה לגמר :)

jennie 00

New member
חחחח אני לא מתפלאה

אני לא מתפלאה ששמו את ג'לצ'ינה בבית הכי קשה
הוא קפואריסט מעולה...אבל בכול זאת חל שהוא לא עלה...

PernaLonga

New member
She's back... sup girl..??

הכל כיף ומגניב.. ואני מקבל ירוק צהוב עוד שבוע ממהיום

jennie 00

New member
מזל טובבבבבבבבבבבבבבבב פרנה../images/Emo47.gif

אופפפ אני כ"כ רוצה לבוא ויש עאוד מלא אירועים והאליפות והבטיזאדויים והכול ואין לי איך להגיע כי תמר לא בארץ היא לקחה חופשה ואני לא יודעת מתי היא תחזור ואנשים שאני כן פה וכן יש להם רישיון(לא כמוני) לא ממש בקטע של קפוארה כמוני כאילו יש מצב שהם יבואו לאליפות אבל לא ממש יותר מזה חחח סורי על האורך פשוט זה מעצבן אותי רצח
פרנההההההה תהנה הכי הכי הכי הכי בעולם ואני אנסה להגיע

MuayThai4Ever

New member
מזל טוב!

ג'ני על איזו אליפות את מדברת?בקניון ארנה בהרצליה? וכן חבל שג'לטינה לא עלה ונכון הוא קפואריסט מעולה אבל היה שווה לבוא לראות וכמובן אני בא לגמר :) אין רישיון,יש אוטובוס חח עוד שנתיים לרשיון לצערי

למעלה