ממה? מי אתת ?:|
ל לירונושש4 New member 3/3/07 #23 תחשבי טוב טוב חחח ממי אל תפחדי א.. אני בפורום השני של לירז גם ובואי נגיד שיש לי שם אחר
י יול 17 New member 3/3/07 #24 ../images/Emo207.gif עכשיו בVOD - האלופה עונה 2 . פרק שריקת הפתיחה .. זהו פרק אשר מסכם את כל אירועי העונה הראשונה . נכנסים לוי או די - תכניות מערוצים - הוט 3 - האלופה - עונה 2 . ממש מעניין ויפה , תהנו
../images/Emo207.gif עכשיו בVOD - האלופה עונה 2 . פרק שריקת הפתיחה .. זהו פרק אשר מסכם את כל אירועי העונה הראשונה . נכנסים לוי או די - תכניות מערוצים - הוט 3 - האלופה - עונה 2 . ממש מעניין ויפה , תהנו
ס סתיו ויטל New member 3/3/07 #25 ../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifכן, ראיתי.. זה ממש יפה! ועצוב..
ל לירונושש4 New member 8/3/07 #38 נכון אבל יש בעיה אני לא יודעת עם ליראות כיאילו צד 1 ביגלל שלירז לא מישתתפת צד 2 ביגלל יהודה הכוסון דילמה קשהה!!!
נכון אבל יש בעיה אני לא יודעת עם ליראות כיאילו צד 1 ביגלל שלירז לא מישתתפת צד 2 ביגלל יהודה הכוסון דילמה קשהה!!!
י יול 17 New member 12/3/07 #39 תראי כפרע מאכפת לך . האלופה בלי לירז, זה באמת יהיה קשה לעכל בהתחלה .. אבל נתרגל חוצמזה , יש ברמזים בVOD האם היא חיה או מתה ? אז מי יודע .. :]
תראי כפרע מאכפת לך . האלופה בלי לירז, זה באמת יהיה קשה לעכל בהתחלה .. אבל נתרגל חוצמזה , יש ברמזים בVOD האם היא חיה או מתה ? אז מי יודע .. :]
I i love liraz New member 3/3/07 #32 הייי ברוכה הבאה...../images/Emo24.gif אני יובל,הישתלבות מהירה ונעימה...