היייי חברה!

One weaK

New member
היייי חברה! ../images/Emo98.gif

מה קורה איתכם? מה עשיתם בסוכות?

WashedInBlack

New member
שלום חבר.

עברתי ניתוח, ואח"כ כאב לי נורא אז רוב הזמן פשוט שכבתי בבית וראיתי טלויזיה. אח"כ הלכתי קצת לפסטיבל הסרטים ונסעתי לת"א. ואפיתי הרבה.

Vsilver NJ

New member
אממ

2 הופעות של ליידי מקבת 1 הופעה של היורשת 1 הופעה של סיילם וחוץ מזה ישנתי הרבה

Chee

New member
הםםם... לא יותר מידי

הספקתי להיות בים המלח, וזהו בערך...לאכול?

One weaK

New member
חחחחחחח.....

יפה יפה! אני ישבתי הרבה בבית וכיסחתי ת´צורה לכל מי שניסה לשחק נגדי ב tekken (rullllllzzzzz) והייתי ב we r family..... וטיילתי בכל רחבי הארץ בערך...... דרך אגב,שאלה לי אלייך צ´י: האים הניק שלך זה צ´י מdeftones או שזה סתם chee ? have a nice day cyall

One weaK

New member
אני יודעת שרושמים את זה ככה....

בגלל זה שאלתי אותו אים הוא לקח את הניק הזה מdeftones כי אים כן הייתי מתקנת אותו! מה ככה? הכל טוב איתך? מה עשית בחופש?

Chee

New member
../images/Emo8.gif מצטער יש לי בלעדיות

את CHEE לא לקחתי מDEFTONES, לקחתי את זה מיפאנית, המשמעות היא כח.

One weaK

New member
מה אתה יפני?

אים כן אז מגניב כי אני חולה על יפנית ואני לומדת 3 שנים קונג פו

Vsilver NJ

New member
לא בדיוק יפאני...

אוף דורי תסביר אתה אני אתבלבל ואכתוב בסוף משהו מפגג לחלוטין.

Chee

New member
נולדתי ביפאן וחייתי שם 8 שנים

המשפחה שלי ואני מושפעים מהתרבות מן הסתם, וחזרנו לשם מאז פעם בשנה . חלק מהמשפחה עדיין גרה ומתקיימת שם.

One weaK

New member
מגניב......

אני מתה לגור ביפן! אני פשוט אוהבת את כל מה שהם ממציאים! הם מלאי סטייל בלי שהם אפילו מבחינים! ורגע אז בן כמה אתה? וכמה זמן אתה כבר בארץ?

Chee

New member
היי בהצלחה

למרות שלפי דעתי אפשר ללמוד למייר מנגה גם בארץ, יותר זול, אבל פחות אווירה. אין... יפן היא באמת מדינה מדהימה, התרבות שונה לגמרי, והיחס האנושי שם מדהים. למי שלא היה חובה לנסוע (בהנחה שיש כסף, המדינה יקרה-ראו הוזהרתם!!!) כן...ג´ודית´ ענתה נכון לשאולות-תודה רבה. ואז שעליתי הנה, תמיד חזרתי לשם פעם בשנה...

Vsilver NJ

New member
../images/Emo13.gif

נעים מאוד, המקצוע החדש שלי: אחראית על לענות לשאלות של אנשים בקשר לגיידנס / החיים של דורי, מתי שהוא לא נמצא :) בינתיים אני דווקא די מוצחלת, לא חושבים? חח

One weaK

New member
אני מציירת מנגות

זה בא לי עם הזמן.....לא כזה מקצועי אבל אולי עוד כמה שנים זה יצליח לי בנתיים אני עושה ציורי קיר! כניראה לפני שאני נוסעת ליפן אני קופצת לפני זה לגור בקוריאה... אני מתה על האנשים שם.... ואז כשאני יגיע ליפן אני אפגוש את מר מיאגי והוא ילמד אותי קארטה! (למרות שקונג פו שולט) וזה נראה לי התוכניות שלי לעתיד......עד שאני אסע לאמסטרדם ולא יחזור משם לעולם......(מממממ.....מעניין למה באמת...?)

למעלה