היייי חבר'הההה : ]

מירווש14

New member
היייי חבר'הההה : ]

ואיי שנים שלא הייתי פה ... אבל סתם כתבתי משהו שאני חייבת להקדיש לכמה אנשים פה שאנני יודעת שהם איבדו דבר יקר בחייהם! חברה שלי לפני כחודשיים איבדה את אבייה , היא ביקשה ממני לכתוב לה שירון קטן לחיבור בספרות .. עוד לא נתתי לה את זה תגידו לי איך זה .. 'אוהבת וכואבת, בתך הקטנה...' והנה אני שוב מוצאת את עצמי כותבת עוד שיר לזכרך אבי. כל יום שעובר הגעגוע גובר ולי רק קשה יותר... מתגעגעת לחיבוק, ולמילה הטובה, מתגעגעת לנשיקה, לחום ולאהבה. נותר רק זכרון מהזמן היפה, שלחזור אליו הייתי נותת הרבה. זכרון כ"כ מתוק שבו שומעת רק את הצחוק, הצחוק המתגלגל שלא פסק, הצחוק המתגלגל שהיה כה חזק.. העיניים החומות שבטחון היו משרות, העיניים האלה שהכל היו מבינות. ולב הזהב שהיה תמיד חם, לב זהב שביום אחד נדם... אני עדיין חושבת ועדיין כואבת ומיותר לציין שאני עדיין אוהבת. רוצה רק דקה לראותך דקה אחת להיות לצידך, להסביר לך מה עליי עובר וכמה שהכאב כל יום גובר. קשה לקבל את מה שקרה במקום לחבק אותך אני מחבקת מצבה קרה, נושקת על האבן במקום על לחייך רוצה לשמוע עוד פעם אותך! את מותך כואבים ומלכתך המומים, ראשינו מרכינים ולהאמין ממאנים, יקירנו ואהובנו אותך לעד לא שוכחים, אבא- השגח עלינו מן המרומים... הבט מלמעלה שמור את צעדיי אבא- אני זוכרת איך היית מורה לי את הדרך כשהיית בחיים, היום נותר לי רק לבקש ממך לשמור עליי ועל כל יקיריי. אני רוצה להודות לך על כל הטוב שהענקת לי אני רוצה להודות לך על כך שגם היום שאתה לא פה בעולמנו, אתה עדיין דואג להתגלות לי בחלומות ולהכווין אותי בדרך הנכונה.. אבא תודה!!! תהיה נשמתך צרורה בצרור החיים, מי יתן והשם מחל לך על הכל ונשמתך תנוח בשלווה בגן עדן... בקרוב בעז"ה תיהיה תחיית המתים ויבוא יום ונפגש... אווההבת לעד בתך האוהבת .. יהודית !

הייי מה איתך שניםםםםםםםםםםםם

יפה מאוד....ועצוב.. אבא שלח לנו את הגואלללללללללללל

מירווש14

New member
ככככככן הרבה זמן לא הייתי פה : ]

תוודה מאמי....... כן יאללה שיבוא כבר משיח!

זה כואב!!!

וואו! דמעות מבצבצות... אז ככה: א. שיר מרגש, ענק, כתוב מצוין. ב. לא בטוח שזה טוב שתביאי לה את השיר הזה... כי אם אני שלא מכיר כלום זה ציער אותי מאוד אז לדעתי, זה רק יכאיב לה.. לא נראה לך? ג. אם בכ``ז את תחליטי לתת לה את השיר, תרשי לי להציע שתוסיפי בית שתוכנו יהיה שהיא מקבלת עליה משהו של חיזוק לעילוי נשמתו... ד. וואו, אני מפסיק לחשוב על זה... זה כואב!! כי לדעתי הדבר הכי קשה הוא שכול! ה. אני חייב לציין שוב, השיר פשוט כתוב מצוין!

מירווש14

New member
אני לא יודעת עם לא כדי שאני יביא לה..

היא ילדה מאוד בוגרת בכל אופן , היא רק ילדה בגילי (15) ואני חושבת שאם היא תראה את זה היא תבכה , אבל תתמודד ואתה צודק לא חשבתי על זה .. אני יוסיף! תודה אני מקווה שבעז"ה ה' יגאל אותנו במהרה ואני באמת לא יצטרך להביא לה..

מירייייייייייייי ? שניייייייייים : ]

מה איתתך ?? למה את לא עונה למסרים !? התגעגעתי אליך , : ] דרך אגב מחר אני בקרייה.. (דברי איתי על זה כבר.. ) ואאי את כוותבת מהמם .. דרך אגב את מסכימה לי לעלות לפה את השיר שכתבת לי ? הווא מהממם , כתבת את זה לאחות של חגית ? עם כן את יכולה להוסיף כמה הוא היה צדייק ! וכו' דבריתי .. 3>

מירווש14

New member
מוצ'קייייי ? יא חבדניקית :p חחחחחחחח

מה איתך ? כן אני לא ממש עונה לך אני מתחמקת ממך .. חחחח סתם אני לא ממש במסרים , : | אני חיייבת לראותותךך דברי איתי במסרים \ אייסי . ד.א. תתחברי ! אני צריכה אותך וכן את יכולה לפרסםם חחחח אכן זה אבבא של חגי ת :\ כמההההההה כוואאאאאאאאאאאאאב : [ הבאתי לה את זה היום ! היא התחילה לבככוות .. הלכתי למוות .. :( טוב חפרתי.. חחח דבריתי

למעלה