היייי! אנשושים

סוכריה16

New member
היייי! אנשושים

אממ.. רציתי לנצל"ש.. אבל לא ידעתי לאן...
אז ככה.. רציתי לאמר על הפרק של יום.. חמישי? שהוא היה מדהים!! אין!! אני לא חושבת שזה הגיע לכפיר.. אוקיי.. הוא באמת עשה טעות לפני. ולא עושים דבר כזה.. אבל הבן אדם השתנה 360 מעלות בשביל רני! עכשיו.. מסכנה רננה! ממש מסכנה... היא ניסתה להתאבד בגלל הקודם ועכשיו!? בקיצור.. ממש אהבתי את הפרק!! אני אוהבת את הקטעים שלהם
חוץ מזה .. דנה בלום והאיכסעע הזו (טליה בעע
כמה שאני שונאת אותה!!) פשוט שתי מפלצות מטומטמות! אין!! אהבתי את המבט הזה של כפיר שהוא נכנס! ולסיום!! אז מי פה השחקנית הראשית!?? לכאורה- יעל בר זוהר! אבל אני חושבת שהם רק השתמשו בה לנסות לקדם את הסדרה, ואם ניסו לעושת אותה הראשית.. לא הצליח להם! אני חושבת שרננה המלכה .. היא הראשית לא.1?!?!?

לדעתי זה..

דנה רננה וכפיר... לא יודעת כי מצד אחד רננה מופיע יותר!! מצד שני דנה היא הגורם העיקרי להכל...

לדעתי את טועה מצד אחד../images/Emo9.gif

כי יותר מדי מדגישים את יב"ז-דנה בלום.. בעצם רננה וכפיר הם הדמויות הראשיות ואחר כך דנה בלום אבל פשוט דוחפים אותה לכל מקום וזה נראה כאילו היא הדמות הראשית ולדעתי היא לא..

תאמת....

זה כל כך לא משנה לי מי ראשי ומי לא!! העיקר השחקנים מצויינים העלילה מעניינת ואני צוחקת כל פרק מחדש

paperflowers

New member
גם אני חשבתי על זה- זה ברור שטלי

היא השחקנית הראשית, אבל כמו שדרור נובלמן אמר פה פעם- היא לא רוצה להיות בפרונט...

סוכריה16

New member
../images/Emo45.gif

תראו אני אסביר למה התכוונתי!@! במתם לב כמה שמים את יעל בפרסומות!? תמיד נתנו לי הרגשה שהאי הראשית.. אפילו לפני שהתחילה הנובלה חשבתי שרננה תהיה הרעה! אבל פתאום אני רואה שרננה היא הטובה, ויעל בר זוהר הרעה והמניפולטיבית.. ברור שגם היא ראשית.. אבל עד כה- היא משנית שעוזרת לעלילה להתקדם. חח.. זאת אומרת שתמיד יש רעה בסיפור.. כמו שבמשחק החיים הייתה רת ריקי והיא הייתה הרעה.. ובמיכאלה- לא מכיאלה הייתה הראשית! זה אותו הסיפור- למרות ששם בלט שלמרות שהסדרה נקראת מיכאלה- הגיבורה הראשית זו אסי! בכל אופן.. אם רננה הראשית.. למה מבליטים כל הזמן את יעל?! הם רק רוצים שהיא תקדם תסדרה.. וזה מכעיס.. כי אנשים יראו את זה בכל מקרה... וגם לי אשיית חשוב לדעת מי באמת הראשיים .. ככה אני אדע מי יהיה עם מי בסוף

sap sapir

New member
נצל"ש

מישהו מכיר את הפרסומת בערוץ 10? שכאילו יש בובה על חוט? בקיצור זאת מלאני...אם אני ימצא תמונה אני ישים

ירדן8

New member
נצל"ש דחוף../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

אפשר את הקישור לשירים של השבוע
לא במאמרים אלה איפה שכל התגובות
בגלל שמור כתב לי שם את המילים לשיר ואני לא מוצאת את זה
חיפשתי בכל העמודים האחרונים...... איפה זה
או שמישהו יכול לכתוב לי שוב את המילים לשיר Wouldn' it be nice-beach boys

ירדן8

New member
זה הודעה מעליי../images/Emo6.gif

ואני מחפשת בכל העמודים ולא מוצאתתת
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחח זה בודעה שמעליי ואני מחפשת ולא מוצאת
חחחחחחחחחח

../images/Emo107.gif../images/Emo6.gif

מה אני עושה פה? יש לי plot לסכם........
שמישהו יעזור ליייייייייייייייייי
עזבו, החום משפיע

למעלה