וולקום
ה ההילה האדומה New member 17/10/03 #11 ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifשלום יפה שלי!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif מה שלומך? ברוכים הבאים לפורום!!!! (היא חברה שלי-מקווה)
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifשלום יפה שלי!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif מה שלומך? ברוכים הבאים לפורום!!!! (היא חברה שלי-מקווה)
ה ההילה האדומה New member 17/10/03 #14 חחח סתם היא חברה שלי... אבל אני לא יודעת אם היא שלי חח... סתם בצחוק.
E Ez sLeeP New member 17/10/03 #18 עוד אחת מחברותייך יקירתי? גם היא תראה בנו כאנשים קרים, מנוכרים וסגורים? או וול.
W wendy12 New member 17/10/03 #16 הילההההההההההה! בובה מממממצב?! ובאמת מה זה הייה הקטע הזה של מקווה!!!?!!?!??!?! חצופה... טוב נו....היא נוהגת להרביץ לי לפעמים....=\ חח סתם...לאב יו
הילההההההההההה! בובה מממממצב?! ובאמת מה זה הייה הקטע הזה של מקווה!!!?!!?!??!?! חצופה... טוב נו....היא נוהגת להרביץ לי לפעמים....=\ חח סתם...לאב יו
E Ez sLeeP New member 17/10/03 #15 כמו פטריות אחרי הגשם, הם צצים להם! ברוכה הבאה לילך!! אני זקוק למסדר נוכחות, מה איתכם?
מ מורי לנצח New member 17/10/03 #19 ברוכה הבאההההההה אני כבר לא עומדת בקצב של האנשים פה... איזה כיףףףףף יש מלא אנשים חדשים... יופייייייי תהני בפורום השפוי שלנו..
ברוכה הבאההההההה אני כבר לא עומדת בקצב של האנשים פה... איזה כיףףףףף יש מלא אנשים חדשים... יופייייייי תהני בפורום השפוי שלנו..
N not myself anymore New member 17/10/03 #24 מסדר נוכחות באופן רגיל מגיע בתחילתו של כל חודש לועזי אבל אם באמת באמת תרצו אני אעשה אחד חדש עכשיו (למרות שאני טוען שכדי שתחכו שבועיים)
מסדר נוכחות באופן רגיל מגיע בתחילתו של כל חודש לועזי אבל אם באמת באמת תרצו אני אעשה אחד חדש עכשיו (למרות שאני טוען שכדי שתחכו שבועיים)