היייי אני חדשה

bleeding rose

New member
היייי אני חדשה

מה נישמע? אני עוסקת בוויקה כבר אממ...משהו כמו 3 חודשים בערך אין לי הרבה ניסיון, כמעט שאין בכלל כי הלימודים שלי ניתקעו בגלל כמה דברים שאני לא אפרט כרגע...אני בת 16 וחצי מקריית אונו אני מקווה לשתלב כאן יפה.

שלום וברוכה הבאה!

נשמח להכיר, להעזר ולעזור. רק למען הסדר הטוב - פורום זה עוסק באספקט של העבודה המאגית - בין אם מאגיה טקסית, מאגיה עממית או מאגיה "טבעית". ידוע לי שוויקנים (בתור אחד) לרוב נמצאים על נתיב המאגיה והן על נתיב הוויקה. אני אישית אוהב לעשות הפרדה בין האסקפט הדתי פרופר של הוויקה לבין המאגיה, ולשם כך ישנם שני פורומים: פורום זה שעוסק במאגיה - תרגילים, טקסים מאגיים ולחשים ופורום פגניזם בישראל - שעוסק בדתות הפגניות השונות כדתות (עם כמה שפחות מאגיה...).

למה לא?

חוץ מזה שאני גם אחד ממנהלי פורום פגניזם, שם ישנם יותר מאמרים וקישורים הנוגעים לפגניות וויקה כדת. אפשר לשאול אותך כיצד התוודעת לוויקה ומה עניינך במאגיה עצמה?

bleeding rose

New member
אווווו זה סיפור ארוךךךךךךךךךךךךךךךך

היו היתה ילדה...סתם!!!! רציתי להיות וויקאנית מגיל 7 בערך רק שלא ידעתי שקוראים לזה מאגיה וויקה ופאגאניזם אבל משום מ ידעתי שיש כזה דבר ולא נפלתי לקורבן לשטויות כמבזות את זה כמו "מכושפות" "הארי פוטר" "סברינה" וכן הלאה...מגיל 12 בערך אני מחליפה דתות בקצב נוראי כדי לנסות למצוא למה אני אתחבר ולמה לא, כבר הספקתי להיות יהודיה, שטניסטיתל, פרוטסנטית, מסיונרית (לא זה, סוטים!)(סתם! מי אמר שתחשבו על זה, משעמם לי אני מנסה להצחיק), אתאיסתית (זה דת בכלל?) וכרגע וויקאנית ואני מקווה שהפעם לא ישטפו לי את המוח לדתות אחרות (עיין ערך-פרוטסטנטית ומיסיונרית). הלימודים שלי מתקיימים משלושה דברים (יש לי המון מזל פה ואני אסירת תודה לאל ולאלה (:) יש כאלה שלומדים בהתכתבות או חס וחלילה מחוגים שקריים) חבר שלי, שהוא בתחום כבר כמה שנים, ספרים, וקוון. כבר היה לי ניסיון טקסי אבל הוא ממש אפסי (עשיתי טקס ירח עם הקוון, אבל הוא ניתקה ואת שלושת הטקסים האחרונים לא ביצענו). וזהו בעיקרון, אם פיספסתי משהו את תשאלו...

itai90

New member
ברוכה הבאה

מקווה שתישתלבי יפה בפורם בברכת האור פם

A lost angel

New member
די, עוד רוסיה?

ברוכה הבאה
מקווה שתשתלבי יפה, את בחברה טובה(של הרוסים, הכוונה
) אגב, החלפת הדתות לא מזכירה לכם מישהו?

bleeding rose

New member
אני לא רוסיה שלמה

אני גם עירקית, צ'כית, ופולניה
! מי עוד החליף דתות?

A lost angel

New member
לא נורא, את לא לבד(לא שאני עירקית,

צ'כית או פולניה) את תגלי בעתיד..

bleeding rose

New member
שאלה ללוסט אנג'ל!!!

קראתי את הכרטיב שלך (כן, אני משועממת) וכתבת שם בתחביבים "לרדת על וויקאנים (זה מגיע להם!)". של שם מה ולמה?

A lost angel

New member
הרומן שלי עם הוויקאנים בעולם..

זה לא משהו נגד הדת, דת מקסימה, זה פשוט.. פיסניקים! אתם פ@קינג פיסניקים! ואני לא סובלת את זה. אבל יש עוד סיבות. לא משנה. זה נגד וויקאנים ספציפיים, יש וויקאנים שאני מסתדרת איתם מצויין. דנה

A lost angel

New member
זה הרומן הפרטי שלי עם הוויקאנים.

זה לא משהו נגד הדת, דת מקסימה, זה פשוט.. פיסניקים! אתם פ@קינג פיסניקים! ואני לא סובלת את זה. אבל יש עוד סיבות. לא משנה. זה נגד וויקאנים ספציפיים, יש וויקאנים שאני מסתדרת איתם מצויין. דנה

למעלה