היייי אני חדשה כאן....

היייי אני חדשה כאן....

הייי אני מיכלושית.אני הכי הכי שבכל העולם אוהבת את ברייייייייטניייי ספירס
- המלכה כפרה עלייה נשששמה
עכשיו קצת על עצמי: אני עכשיו בשבוע של דיאטה-מאתמול אכלתי רק חסה ומים... אני לא יודעת מה לעשות בפסח עם כל המצות האילו-אני ישמין בטרוווף אני יגיע למשקל של 45 קילו..אלוהים זה פשווט אסון..... חברותי עזרו לי
אצילווווווו

יואו אני כ"כ סואוווו מבינה אותך!!!

אני רואה את כל המצות, עוד לפני שפתחנו אותם, ובא לי למות! כ"כ חור וחור במצה הוא עוד קילו שאני צוברת לעצמי!! את יודעת כמה זה יוצא בסוף?!? אממאאא..אני לא רוצה לדעת אפילו!!!! אני גם חולה חולה חולה חולה מתה מאושפזת על בריטני ספירס המלכה!!! כאילו, היא האלילה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיואו, אני מרגישה סווו מחוברת אלייך... !!! בת כמה אתתת???

../images/Emo23.gif יוווו את הכי יפה בארץ ../images/Emo23.gif

תכלס כאילו חוץ מבריטני המלכה אני גם אוהבת את אגם רודברג, כי אני ליפעמים מרגישה שהיא ממש דומה לי...
אני בת 13 וחצי.. יאההההההה נשמה קראת את המחשבות הקמוסות שלי-גם אני מרגישה כ"כ מחוברת עלייך-כמו אחותי הגדולה
מאיפה את? אני חייבת לדבר איתך, תביאי לי את איסי שלך ואני יתן לך את המספר של הפלאפון האדום, המגניב שהצילצול שלו זה "אדוני" של רוני המלללכה.... מואההההה!!!!!!!!
!!!!!!!!!

d00sh

New member
היי מאמי ברוכה הבאה נשמתיייי

אני גם מסכימה איתך.. שיואו לא יכלו להמציא משהו פחות משמין..? כל כך הרבה מצות!! וגם אני פוחדת להשמין.. אני בת 14 ושוקלת 42 .. ולייק אני מזה מפחדת להיות דבה כזאת.. הלוואי שאני יהיה כמו בריטני ספירס כזאת מושלמת .. איך היא כל כך רזה..? המושלמת הזאת.. אוףףףף אני לייק סואו מקנאה בההההה!!! אבל אל תידאגי כפרה אני בטוחה שלא תשמיני.. מקסימום אחרי זה עוד דיאטה וזה נעלם.. או שתעשי קצת ספורט חדר כושר גם טוב!! וראיתי שאת אוהבת גם את אגם רוטברג.. אני חושבת שהיא כזאת מאמייי יאללה אבל הכי אני אוהבת.. את רוני סופרסטאר היא ה-מלכה שלי!

BrH

New member
לא בטון מזלזל או משהו אבל אתן

רציניות? בקשר לכל מה שכתבן כאן המצות , השומן , ההערצה שלכן לבריטני ספירס ולרוני סופרסטאר , אגם רודברג? ( שלא תבינו לא נכון גם אני אוהבת את חלקן ) אם את בת 13 וחצי ואת עוד לא שוקלת 45 קילו ואת בדיאטה זה מזה לא טוב כאילו מי עושה דיאטה בגיל 13 וחצי? את בשבלים שהגוף שלך גדל ומתפתח , אולי במקום לאכול רק חסה ומים פשוט אל תאכלי מתוקים? וגם רק שתדעי שאם לא תאכלי , ואת בסביבות הגיל שמקבלים בו מחזור , את עלולה לא לקבל אותו . הגוף שלך ירגיש חלש והוא לא יסכים לבזבז כל כך הרבה דם אם הוא לא מקבל שום דבר בתמורה תחשבי על זה

victoria777

New member
יאאא זה כזה נורא

ואחר כך כאילו איך אפשר אחרי כל המצות האלה להכנס לג'ינס המושי מושילם שלי בגזרה נמוכהההההה???

למעלה