הייייי!!!!

באמבוק

New member
אל תדברי אלייה ככה..

זכותה להגיד את זה. אני לא אומרת שהיא צודקת, בכלל לא, אבל פה - קללות - שום אופן. זה לא פורום כזה. ואת האמת? את דיי העתקת.

DaRk ShinES

New member
מצטערת אבל מעניין לי תתחת מה

מישהי אחרת אמרה לך. זה ממש לא השראה זה העתקה! איך לא יצא דומה אפ פשוט לקחת את אותו השיער גזרת והדבקת על בייס אחר. והשיער שלי כן שלי לא שלך- שלי . תודה. וכן לוכפת לי מההודעה של התעצבנות על חדשים אי אפשר לצפות ממני להתנהג בסבלנות אחרי זה.

2kitty2

New member
תירגעי!!!! לא ידעתי!!!!

ובסדר את כול כך שונאת אותי אכשיו אני אלך לי בי!!!!!!!! =//////

think shon

New member
וד"א,

היא לא שונאת אותך,היא החזירה לך את אותו יחס==>יחס גורר יחס. ועוד משהו: *עכשיו *כל כך

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאה?../images/Emo12.gif

"מפורום דוליז אחר בתפוז"? אין פורום דוליז אחר בתפוז, מאמי. צ'טערת.

Yume Chan

New member
נראה לי שכן, אבל אני לא בטוחה.

ואם יש, אז בוודאי יש הרבה. אבדוק ואשלח לך לינק במסר או משהו. ^^

Dandoka

New member
../images/Emo45.gif

למרות שהסכמתי עם ההודעה בקשר לחדשים, אמרתי שבאמת יש מקרים מיוחדים- וזה אחד מהם. את לא יכולה ברצינות להגיד שלקחת השראה!!! - את העתקת! מי אמר לך שזה בסדר להעתיק ככה? מה נראה לך? שמי ש"לקחת ממנו השראה" גם "לקח השראה" ממשהו אחר? לא! הוא השקיע מחשבה על הקפלים ועל כל פרט ופרט בהצללה כדי שזה יצא כמו שזה. ונגיד שלקח לך שעות בלהעתיק פיקסל אחרי פיקסל מה שהוא עשה, זה עדיין לא נחשב. זה בכלל לא נחשב!!! וזאת כבר השנייה ברצף בערך שבאה עם בובה חלקית מועתקת. זה מעצבן. תתאמנו ובסוף תצליחו, לא צריך קיצורי דרך מפגרים.

think shon

New member
הבובה שלה לא חלקית מועתקת.

היא כולה מועתקת. וכל מילה שאמרת נכונה.

sumsoom

New member
לDandoka

טכניתת זה מפגרות לא מפגרים
אני חננההההההה (-B סתם...

Dandoka

New member
את טועה!! 0__0

קיצורי דרך-> קיצור דרך-> קיצור דרך אחד לא אחת. משמע שזה זכר. קיצורי דרך מפגרים!! לא אומרים קיצורי דרך מפגרות.. הממ

בואו נסכם משהו...

פשוט לא להגיב להודעות כאלה וזהו
סתם כל אחת פה מוציא עצבים. לתת בשקט קישור להודעה שמסבירה טוב טוב שזה גנבה והכול וזהו, לא להגיב.

InvisibleTouch

New member
ועכשיו ברוגע,

הבובה שלך מועתקת, אולי לא ידעת אבל אסור לעשות דברים כאלה. מי שאמרה לך את זה הטעתה אותך בגדול. אני מצטערת על התקיפה שהלכה כאן, ואת מוזמנת להישאר ולנסות להכין בעצמך משהו. תאמיני לי הסיפוק הוא הרבה יותר גדול. תביני גם אותנו, אנחנו יושבות ומציירות דוליז שעות ובסוף מישהי אומרת שזה שלה?
אז מן הסתם שנתעצבן. זה לא שלך, ועכשיו את יודעת. נו, מעוניינת להישאר? אני אביא לך חוקים
.

למעלה