הייייי!!!!

sumsoom

New member
*צודקת

סליחה שאני מציפה פשוט רציתי לכתוב עוד משהו ובטעות שלחתי....אז ככה.....באמת לא היו צריכים לתקוף אותך אבל גם את תקלללי אני לא אומרת שזה בסדר מה שעשו לך אבל עדיין....יש ילדות שעובדות כלכ ך קשה תחשבי שאת היית הן יום אחד את יושבת על המחשב שלך ומה את מגלה?שמישהי לקחה לך את השיער או הבגד או גם וגם אז בטח היית עצובה או כועסת נכוון?אני לפחות לא רוצה שתעבי אני לא יודעת מה אם השאר....אבל אני חושבת שהן גם היו רוצות שתישארי ותלמדי איך להכין דוליז אז בבקשה תישארי!יהייה לך ממש כייף כדי לך! שקד

morusha

New member
תגובה

אוקיי אני לא באה לצעוק עלייך אלא רק להסביר לך! בפורום הזה כל אחת עושה דוליז משלה, לוקחת בייס (ולא שוחכת לפרסם אזכור בייס), מציירת קווי מיתאר ומצלילה.. גם אם זה קצת קשה אז מנסים ומנסים ועם הזמן משתפרים. אסור לקחת דברים שאחרות בפורום עשו כי זה שייך להן, אני בטוחה שכבר הבנת..! אז למה שלא תפתחי דף חדש, תגידי שאת מתנצלת ושלא ידעת, ותתחילי לעשות בעצמך!

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifזה חשוב ..

אני לא רוצה להעיר .. אבל כל הבנות כבר העירו לה וזה מספיק נראה לי שהיא הבינה להבא עדיף שמישהי אחת תגיב או המנהלת כי נראה לי שהיא הבינה ואולי גם חלק מהתגובות היו פוגעות למרות שזה באמת לא היה מעשה נדיר :X

למעלה