הייייי

ocean boy 22

New member
הייייי

אני עובד בשירות לקוחות בירחון מסויים. מדובר בעבודה במשרה מלאה. יש די קיצוניות.. פעם יש FULL שיחות, ממש עומס, ודקה אחרי אין שיחות בכלל (מה שאומר שמשחקים במשחקי מחשב כדי להעביר את הזמן). כשאין שיחות - הזמן זוחל כ"כ לאט, לא זז, וממש משעמם. לא מאמין שעל זה משלמים לי. ANYWAY, אני די חדש שם ורציתי לשאול.. כמה זמן לוקח לך לקלוט את כל ה"חומר"? לא רק מבחינת שליטה במערכת הממוחשבת, גם שליטה בכלל בכללים ובנהלים - זיכוי, חיובים וכו'.

hfgh

New member
אין איתך עוד אנשים במוקד?

זה מה שכיף במוקד שירות לקוחות, שכשאין שיחות יש עוד אנשים במוקד ומעבירים איתם את הזמן...

השאלה ששאלת היא די

אינדיבידואלית, מסיבה פשוטה שלכל אחד לוקח זמן שונה ללמוד הכול. למישהו עם נסיון עבר, יקח בערך שבועיים עד שהוא בעניינים בצורה |כמעט| מלאה, לחבר'ה החדשים יקח יותר זמן. תוך חודש וקצת אני מאמין שהם שולטים ברוב החומר. מבחינת מערכות ממוחשבות, די ברור לך שיש אנשים שהם מאוד טכניים, ויש אנשים עם פובייה ממחשבים. גם פה זה יקח זמן. בשורה התחתונה, אני לא חושב שאתה צריך לעשות תחרות עם מישהו, אלא להיות כמה שיותר ראש פתוח, ואם אתה לא יודע משהו, תשאל. זו הדרך הכי טובה ללמוד ולא להשתהות סתם על הקו. עוד משהו מעניין שבטח תשים אליו לב תוך כמה שבועות, זה שפתאום זמן השיחה שלך מאוד מתקצר, כי אתה יודע מראש מה לשאול, מה לבדוק, ואיך להגיב. בהצלחה!

כל ההתחלות קשות

בכל עבודה בכל תחום, לוקח זמן עד שנכנסים לעניינים. קח את הזמן, כשאתה "בפנים" הרבה יותר קל לקלוט ואל תתבייש לשאול שאלות. אני בטוחה שלקולגות שלך יהיו טיפים מועילים עבורך. בהצלחה!

דיקלוש99

New member
אצלנו מתחננים לרגעים המתים,

וכל הזמן פוחדים לפתוח פה כשאנחנו אומרים טפו טפו אבל כבר 7-8 לא קיבלתי שיחה.. אבל כאלה רגעים מתים יש רק מוקדם מוקדם בבוקר..

למעלה