הייייי

הייייי

אני בחורה בת 22 ויש לי בעיה שמטרידה אותי המון שנים. אני קצת ילדה בעיתית שלא כל כך יודעת מה היא רוצה וצריכה בחייים. הבעיה שלי, שלפני 5 שנים שהייתי בת 17 הכרתי בחור שאז היה בן 21 , נדלקנו אחד על השני, ואני נורא נמשכתי אליו, אבל התייחסתי אליו בחוסר בגרות ורצינות (לא כי לא רציתי אלא כי הייתי עוד ילדה שלא ידעה מה היא רוצה מעצמה).ידעתי שאיתו אני רוצה לשכב בפעם הראשונה ,ואכן כעבור 10 ימי הכרות ,אני הכנסתי אותו למיטה, ועדיין לאחר מכן נשארנו בקשר . בו זמנית גיליתי שהוא מנהל קשר עם מישהי מרחוק, ואיתי הוא שומר על קשר של זיונים. זה פגע בי נורא, ובמיוחד לאור העובדה ששכבתי איתו ,ובגלל זה רדפתי אחריו יותר ,והוא רק זילזל יותר. עד שיום אחד החלטתי לשים לזה סוף, כי רציתי לחגוג איתו את יום הולדתו ,והוא ענה שאני יכולה להגיע רק בתור ידידה כי ההיא צריכה להגיע. (בזמנו עדיין לא ויתרתי באמת ועדין רדפתי אחריו לאחר תקופה קצרה מאותו מקרה) לאחר תקופה קצרה חזרנו לקשר של ON AND OFF של זיונים בלבד ( אני מאד רציתי בו והתחלתי לשתות כי הוא לא החזיר לי אהבה)אני יודעת שהוא נמשך אליי מאוד (אני גם בחורה מאוד יפה)ואף בהתחלה הוא ראה בי פוטנציאל לקשר אמיתי (ררק שאני עוד לא ראיתי ואפילו הייתי קצת ממעיטה מערכו כי לא ראיתי בו אדם ברמה בהתחלה-כמובן שלא אמרתי לו על כך )ומאותו זמן אני רודפת אחריו שנים על גבי שנים לא רדיפה שהוא רואה אלא אני עושה דברים כמו לראות אותו ביציאות ולהתקשר ולנתק ולחשוב עליו בלי הפסקה ואפילו לומר לו לפעמים שאני אוהבת אותו. לפני שנתיים וחצי הכרתי גבר מדהים ואני איתו מאז, אך האובססיה לרועי לא תמה.בהתחלה עוד הייתי מתקשרת אליו, ונפגשנו פעם אחת ,והחבר גילה אבל סלח. עברו 5 שנים אני מאוהבת בחבר אבל האובססיה לרועי נשארה. עד היום שאני שומעת שהוא יהיה באיזה מקום אני מיד הולכת לשם ולאחר מכן יש תחושה של פספוס ושל דיכאון שנמשך המון זמן ,וגם אם אני לא רואה אותו ,תקופה הוא לא יוצא לי מהראש. אני חושבת שאני צריכה סגירת מעגל איתו אני יודעת שהמצב לא יכול להמשיך ואם תייעצו לי להתרחק זה לא יעזור כי לא ראיתי אותו מעל לשנה ועדיין לא הפסקתי לחשוב ולחלום עליו. אני לא סתומה אני יודעת שהאובססיה נובעת גם מהעובדה שהוא לא רצה בי אבל זה יותר מזה. וגם עם הידיעה הזו אני לא מצליחה להתגבר עליו וכל הזמן מפנטזת עליו.(גם שהייתי אותו הרגשתי ככה)אני מרגישה שאני אף פעם לא יצליח להתנתק ממנו . איך עושים זאת? יום טוב שיהיה!

seeyou

New member
אין דבר שעומד מול הרצון!../images/Emo11.gif

אבל לך אין רצון- במצבך הייתי פונה למומחה-רופא ולא רק לחובבנים... ברגע שאת מודעת למצב אך לא מסוגלת לתפקד סימן שהבעיה רצינית מאוד כמו בכול מחלה גורם הזמן הוא חשוב! כול העזרה שבעולם לא תפתור את הבעיה עד שאת לא תשתפי פעולה..

adam33

New member
להעריך

כל מה שניכתוב לא יספק אותך ולכן היתי מציע לך לעשות פסק זמן לראות היכן את עומדת יש לאהוב ויש לאהוב לפי דעתי אינך אוהבת את רועי אלא את פשוט רוצה בו בתת מודע שלך כהשלמה של משהו שלכאורה לא מלא אותך בעבר ולכן יש שתי ברירות או להמשיך עם החבר הנוכחי ולפנטז מדיי פעם על רועי בתקוה שזה משהו ערטיאלי שקורה לכולנו שיש אנשים שאיננו יכולים להשיג ואשר נותר לנו רק לחלום עלהם ורק בעוד כמה שנים טובות כאשר יצתלבו דרככם פתאום האהבה או הסקס יוצת מחדש גם מהצד שלו או פשוט ללכת אליו ולומר לו הכל מכל כל..עד שתביני ממנו שהוא רק בגדר חלום או ההפך אין ספק שהמצב הנוכחי משפיע עלייך נפשית לרעה והדבר פוגע בתפקוד היומיומי שלך זכרון הוא משהו טוב אבל לחיות את הזכרון זה כבר פוגע בשיפוט הנפשי שלך...

s h o o s h a

New member
רווחים

כפי שבכתיבה צריך להכניס רווחים בין משפטים, לפסק נכון את המשפטים, כדי שהקורא יוכל לקחת אוויר, לדעת מתי "לנוח" (נקודה) מתי לעצור לרגע (פסיק) ובכלל, לקרוא את מה שכתבנו לפני שלוחצים על לחצן "שלח", כך בדיוק גם בחיים. קחי אוויר, תחשבי היטב על מה את עושה, מה את רוצה, מה יוצא לך מהדרך בה את מתנהגת, מה תרוויחי ומה את עלולה להפסיד. בקיצור, שימי סימני פיסוק בחייך ותראי איך לאט לאט הם מתחילים לקבל סדר וגוון אחר. בהצלחה

נעמה3211

New member
כמה שאני מבינה אותך

הייתי במצב מאוד דומה לשלך. הייתי שנתיים עם מישהו שהייתי מאוהבת בו בטירוף מוחלט, היינו ביחד און ואוף ובסוף הוא התאהב במישהי והפסיק להיפגש איתי ואני במשך תקופה מאוד ארוכה לא הצלחתי לתפקד. לא יכולתי להימנע ממחשבות שאולי הוא האהבה היחידה והאמיתית שלי. כבר שנתיים אני נמצאת עם מישהו מאוד קרוב אליו, כך שיוצא לי לשמוע עליו ולראות אותו לפעמים והלב עדיין נופל, אבל היום אני יודעת שהוא לא הבן אדם נכון, פשוט היה ביננו חיבור נדיר שלא מעיד על יחסים תכל'ס. תחשבי אם רועי היה יכול להיות ידיד, מישהו שאת סומכת עליו, מישהו שאת יודעת שאכפת לו באמת. רוב הסיכויים שתגלי שבעצם חוץ מסקס וריגושים אין לו מה להציע לך. אחרי שתביני את זה, תנסי להשלים עם זה. לאורך זמן הוא לא היה עושה לך טוב, תאמיני לי.

למעלה