הייייי!

הייייי!

אני מצטערת שפתחתי הודעה חדשה פשוט לא כתבתי כבר כל כך הרבה זמן... אני מרגישה צורך בתשומת לב. אוי כמה שאני מרגישה מנותקת ממכם, פורום יקר שלי! מה קרה? מאז שחזרתי מלונדון- זה לא אותו דבר! אתם יודעים את מי אני מאשימה? את המחשבים ברחבי העולם ואת המחשב שלי ספציפית!!! למה? אני אומר לכם למה! כי יש קונספירציה כלל עולמית שבראשה עומד שמוליק- המחשב שלי- אותו קיללתי פעמים כה רבות והוא לקח את זה קשה מדי... אז עכשיו בכל מקום שאני הולכת והמחשבים יכולים לדפוק אותי- הם דופקים ובגדווווול! אז שמוליק מסרב לתפקד כמו בנאדם ונתקע לי על ימין ועל שמאל! זה הגורם העיקרי לכך שאני לא פה כמעט... ומרוב תסכול על זה שאני לא מצליחה לעקוב אני מתייאשת מלהכנס עד ששמוליק יתוקן... אז הנה אני שוב כאן כותבת הודעה ארוכה וחרטטנית, מקווה ששמוליק לא יתקע או יכבה לי עוד שנייה. תומר, אחי היקר והאהוב נסע ואני אפילו לא יודעת על העניין המכפיש הזה... גל מתעלם ממני משום מה ונדב... נראה לי שנמאס לו ממני- הריבים המשפחתיים פורצים על ימין ועל שמאל. עם נועה [שהציור שלה בשלבי הכנה...] לא דיברתי שנים- אני מתגעגעת אלייך בובית!!! מור דודתי המשוגעת גם לא שמה ליבה לאחייניתה הדואבת... ואף אחד מכם לא מדבר איתי!!!! מה קרה לעולמינו????? אני לא מצפה להתייחסות... אני פשוט אשב לי פה ואבכה... בנימה עגומה זו אסיים
עד ששמוליק יחזור למצבו התקין... נושי.

מרילנצח

New member
אחיינית אהובה שלי ../images/Emo24.gif

שאני אתעלם ממך??????? חס וחלילה!!!! גם אם יצמידו לי אקדח לראש זה לא יקרה , גם אם יתפוצץ אוטובוס באמצע ירושלים אני אתיחחס אלייך (סליחה על הציניות).. בכל אופן יקירתי מובן שהיית חסרה לי - שני האחיינים החביבים עלי נעלמו לי אחד נסע ליבשת ניכר עם הוריו (אני לא רוצה לדעת מה תהיה ההשפעה על כך) אבל הוא יחזור בדיוק כמו שאת שבת אלי!!
ולעניין אחר - בעלך , הסירי דאגה מלבך , מי כמוני יודעת כמה בעלך אוהב אותך , וכמו כל נישואים יש גם ריבים!! אבל זה יעבור הרי לא לחינם המציאו את המשפט :כי רק אהבה תנצחומי כמוני יודעת איזה אהבה גדולה יש בינכם!!
ולעניין שמוליק -
הוא יעבוד !!! אחרת תפעילי עליו את כל המשפחה הפולנית שלך (כולל אותי ואת תומר..) ולסיום נימה אופטמית - לא משנה שהלכת ולא משנה ששמוליק לא עבד מה שחשוב הוא זה שאת כאן איתנו עכשיו
אוהבת כמו תמיד
דודה מורי

תשומת לב ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

תשומת לב לך....רוצה שננסה שנינו להשתלט על העולם במקום המחשבים? גם אני שונאת את המחשב שלי...ווי את לא יודעת מה עבר לי בראש ברגע שכתבתי את המשפט הראשון...סתם הצחקתי אותי

בתי החצופה,

קודם נעלמת זו כאילו בלעה אותה אמא אדמה, ואח"כ עוד מאשימה את הסביבה בניכור. "תגידי לי בת יענה, שאת דוחפת את הראש בחול, את עוצמת עיניים או משאירה אותן פתוחות?" וזה לא שלא שאלתי לשלומך בכול אותן שיחות חול יומיומיות עם הילד שלי. אמר לי הנ"ל שאת עסוקה עד מעל הראש (התקוע בחול) בעבודות התנדבות שונות ומגוונות. בכל מקרה, בתי האהובה, מחשב קורס איננו הוא תירוץ. תמיד יכולה את לקפוץ לקפה של בעלך או לביתו, ולכתוב משם. מחכה לתרועת חיים אבא, אוהב ומודאג. (אבל בלילה, איפה הילדה שלי הלכה ועם מי היא מסתובבת תסלחי לו ותזכרי שאת תינוקת שהולכת לבד בערפל...)

Ez sLeeP

New member
סליחה,

אני מתעלם? אני מתקשר כ"כ הרבה, שאני מרגיש כאילו אני הופך לסטוקר מן השורה. אני מבקש שיוחזרו שיחות טלפון בחזרה, גם כן, או שאקים אוהל מחאה מול הבית שלך (כל הזכויות שמורות לאופיר-גננת הפורום). מעבר לזה, התקשרתי אלייך היום מן הגרנד (גיהצתי לראשונה את כרטיס האשראי החדש שלי, וקניתי מספר (רב) של פרטי לבוש, ותיק חדש, ויומן..), ומחר אשדוד את OFFICE DEPOTT (או איך שלא מאייתים את זה) עם אחותי, כדי להצטייד לשנה החדשה שבאה עלינו לטובה. תחי הקפיטליזם. בכל אופן, הפלאפון שלי (כן, זה שאצלי בקושי חודש וחצי) כבר מראה סימני גסיסה, ומשום מה (כנראה הלחות), אני לא יכול לשמוע מה אנשים אומרים לי. ומרכז התמיכה של אורנג' כה-רחוק. אבוי לי. אולי אחותי תרצה להתחבב עליי ולנסוע עד תיזנבי. נקווה. בכל אופן, אני כועס וזועם שישבת לך בגרג, בלעדיי. רק בגלל זה אני לא מרגיש חרטה שישבתי באמבטיה אתמול, בלעדייך (לכל הדואגים, האמבטיה היא הכינוי לזולה הביתספרית, ולא לזו שבבית שלי). מצפה לשיחת טלפון, נדבו'ש.

Derkness

New member
לא אמרתי ש|הדגש|אתה|סדגש| מתעלם...

אמרתי שגל ומור מתעלמים ממני... אתה לא. אני מצטערת שלא עניתי לך שוגר. הייתי בבית אורן ואין שם קליטה [אוי בהקשר- תזכיר לי לספר לך את חוויות בית אורן שלי ושל עומר]. ואתמול הייתי בגרג במרכז ואתה תמיד עובד אז אתה אף פעם לא יכול לבוא איתי כשאני יוצאת. לא משנה... תתחדש על כל השטויעס שקנית. אני אזחל חזרה לתוך החור שלי ואשתוק. נושי.

אההה ונדבוש...

נזכרתי במשהו... אפילו שיתפתי את ספיר. נכון אמרת לי שספיר כנראה תבוא לחיפה לעיר הנוער? אז אתמול גיליתי שבאותו יום יש ב-8 הופעה אקוסטית של יוסלס [אל תשאל אותי... גם לי זה לא נראה הגיוני במיוחד] בפאוזה. וזה בחינם!!!! מה לעשות? מה לעשות? [ממש דרמה טלוויזיונית!!!] שמא עליי ללכת להופעה או ללכת לעיר הנוער???? אני זקוקה לעצה!!! כולם מוזמנים לעזור!!!

Ez sLeeP

New member
עיר הנוער!

כי אף פעם לא היינו.. היית? זה בוטל כשהייתי בן 10 בערך. שמעתי רק מאחותי, שתמיד חזרה עם פיצ'יפקעס.. כ"כ כיף לעשות קניות עם ענבלוש (לא ענבלוש מפה, למרות שאני בטוח שגם כיף לעשות איתה קניות!).. היא חמודה. ומציאותית. וכיףףף!! היה ממש כיף. אתמול דווקא לא עבדתי, ורציתי *מאוד* לצאת, מאחר והיה לי יום פנוי היום, יכולתי להיות כל הלילה בחוץ. תתקשרי פעם הבאה, ואל תזניחי את בעלך העמל! לא בטוח שספירו'ש באה. אמה חרדה לבטחונה בשל הפיגוע אתמול. :/ מקווה שתבואי ספירוש! בית אורן? אוףף!! אתה עושה את כל הכיף בלעדיי. גם אני רוצה!

ניצול שירשור, שוב

ומכיוון שבתי החצופה לא מגיבה לדבריי, אני אשתף אותכם במסע הקניות שאני ביצעתי, אתמול, במקום נורמלי (גרנד? הצחקת אותי) שנקרא דיזנגוף סנטר + שינקין. ויצאתי בשלל של ג'ינס בודד, משופשף למשעי, צמוד במקומות הנכונים ומתרחב בסוף. והכול ב-100 ש"ח. איזה כיף. הייתי חייב לשתף. איש יקר

מיטקין

New member
אפשר גם לנצל....??

אוי אני גם עשיתי קניות ויצאתי עם שלוש חולצות וזוג נעליים... וכל זה בקניון רמת אביב... וגם נודע לי שאנשים קרובים (דוגמת החברים שלי) קנו לי תיק ליום הולדת בול כמו שרציתי... אך איזה נחמד מצדם....

לירן מם

New member
טוב אם אנחנו בקטע....אני

שונאת לקנות בגדים... עושה את זה רק לעיתים נדירות.. וגם אז רק כשבאמת צריך... אז אני לעומתכם...לא קניתי שומדבר חדש... חיה עם בגדי הנוכחים... אז סתם הי לי מן צורך כזה להוסיף כי השרשור מאוד שיעשע אותי... בהמון אהבה ובציפייה למחר לירן נ.ב
תתחדשו על בגדיכם החדשים!

אתם מנצלים את שרשור התסכול שלי

לספר מה קניתם?!?!?!?!?!?! אני המומה!!! נעלבתי! גל אני מאשימה אותך!!!! אתה פוגע בבתך [החצופה] שוב ושוב!

לא נכון! ../images/Emo3.gif

לא כיף לעשות איתי קניות, אולי בגלל שאני פשוט.. לא עושה קניות
... לפחות לא בזמן האחרון.. כמו לירן!

אוווווףףףףף!!!

הבעייה לא נפתרה! אני ממש ממש רוצה ללכת לעיר הנוער אבל אני גם ממש ממש רוצה ללכת להופעה של יוסלס!!!גרררר.... ומה הקשר לענבל [הזונה!]? בקשר לעבודה שלך... תשלח לי את הלו"ז שלך!! אני לא עוקבת יותר!!! *מעיק* ובבית אורן לא היה כיף... אבל בסוף עשינו טיול של 5 דקות באיזה שביל שמצאנו... היה מוזר... כן, מוזר זו המילה לתאר את היום הזה.

Ez sLeeP

New member
יופי, הופעה של יוסלס בפאוזה,

אני רואה את ההימחצות למוות, את ה-DVD's השבורים בכל מקום, את הפורענות, הפוגו המעייף, והחברה המוזרה של אורי (לא, לא אנה, הידידה, או ווטאבר) בחצאיות סקוטיות קצרות מידיי. אבוי לצלוליטיס. לא נשמע אטרקציה. ויוסלס האלו, יופיעו עוד ועוד, ועיר הנוער עלולה להתבטל (שוב) עד שנה הבאה. אני אומר עיר הנוער. אמא אמרה שאפילו תשחרר אותי קודם, ואולי יהיה זמן לקפוץ עם ספירוש (בתקווה שתבוא) לגרנד, בספק אם יהיה זמן. וכן, גל-יקירי, גרנד שווה ביותר. יותר מדזנגוף. הרבה יותר. שנקין? בקושי מצאתי משהו שווה-את-המחיר שם. אם כבר קינג ג'ורג' והחנות האהובה עליי. טיפ, יקיריי - לעולם אל תלכו עם אחותי לOFFICE DEPPOT. סליחה, זה לא היה טיפ. לעולם אל תלכו לאופיס-דיפו כשאתם לבושים בחולצה אדומה. 80,000 פעם חשבו שאני המוכר שם. אני נראה לכם כאילו אין לי שאיפות בחיים? לא, מצטער.

לירן מם

New member
אנשים, סליחה על הבורות...אבל מה

בדיוק עושים בעיר הנוער?? הבנתי שהנוער מחליף את ראש העיר משהו... אז מה עם זה??!! בתודה מראש.. לירן

Ez sLeeP

New member
חחח..

אני לא בטוח באשר לזה, אבל יש הרבה הופעות (מוניקה סקס, ואחרים) ודוכנים ושמעטס.

למעלה