הייייי

gah

New member
תשמע

אני כרגע בפרק ה-27 של העונה השלישית של ביג בראטר ואני חייב לציין שהיא לא נופלת מהישרדות. זה פשוט מדהים, הדגש פה הוא על היחסים שבין האנשים כי לא כמו הישרדות, כולם ביחד, כל הזמן, לתקופה של כ-90 יום בלי לראות אף אחד אחר. יש שם הכל, פשוט הכל, זאת תוכנית מדהימה עם 20,000 בריתות ו-20,000 בגידות, לא צפוייה בכלל, בכל פרק אתה נמצא במתח, בכל פרק יש התפתחות שונה, זה פשוט מדהים. מומלץ בחום אבל ממש ממש בחום.

Gal6

New member
יש בריתות??

אז לא. אני רציתי תכנית עם יחסים וכאלה ולא שהדאגות זה מי עף הבא.

Gal6

New member
שאלה!

זה בשידור יומי? זה בשידור חי? אם כן אז מה, הם מבודדים את המשתתפים כדי שלא ישמעו על הדבר הזה עם האקסים? כי באוסטרלי נדמה לי הם מראים שם קטעים בשידור חי, לא?

Boran

New member
מאוד חי

לפחות בביג בראדר 3, היו 3 פרקים בשבוע, כל פרק דיבר על היום-יומיים שהיו לפניו, וההעפה היתה בשידור חי. היו גם קטעים שהקהל בבית הצביע, שזה משו ממש מגניב שאין בהישרדות, נגיד- מי יקבל מכתב מהבית? יש לקהל יומיים להצביע או משו כזה...

gah

New member
זה לא בדיוק בריתות...

תשמע, אתה שם 12 אנשים מעניינים בבית אחד, יהיו כאלה שיהיו קשורים יותר לאחרים, לכל אחד יש אינטראקציה שונה עם כל אחד אחר. הדגש פה הוא על היחסים, דגש חזק מאוד מאוד על היחסים.

Outlast

New member
המשימה הישרדות-

אנחנו מדברים על התכנית הבריטית-אוסטרלית שכתבתי עליה פעם? או שאני ממש לא בעניינים..?

LOVEtheMcMAHONS

New member
למי שעוד לא ניסה זה הזמן

היום (שלישי) מתחילה העונה ה-4 של "האח הגדול" האמריקי....הציפיות שלי נמוכות בגלל הטוויסט שילווה את העונה (לא מפרט) אבל בכל מקרה זה אמור להיות מעניין, מרתק ומותח. ממליץ מאוד לנסות להתעדכן על העונה ה-3 האמריקאית, ולמי שמתמכר מיד לראות את העונה ה-3 האוסטרלית שעומדת להסתיים בקרוב (יום 72 מתוך 89 נדמה לי). יש גם את "האח הגדול" הבריטי העונה ה-4 שהיא לא הדבר הכי מלהיב שראיתי, רק למי שממש ממש אבל ממש מכור. ועונות ישנות יותר של האוסטרלי והבריטי... שוב, רק למי שמגרד לו עד שהישרדות 7 יגיע, ולא מסוגל לשרוד רק עם אמייזינג רייס 4 פעם בשבוע.

לפי דעתי...

סדרות מציאות זהו ז'אנר ממש שולט, אבל הישרדות לוקחת בגדול. אני לא מבין את ההתלהבות מהמשימה הישרדות, זו לא עד כדי כך תוכנית דגולה.

amitooshacham

New member
בי.בי האוסטרלי הוא 85 יום.

בי.בי האמריקאי 4 צריך להיות טוב, למרות שלא יותר טוב מהעונה הקודמת בגלל הטוויסט הטיפשי. העונה האוסטרלית אדירה, אין כמותה. אני כל כך לא מצפה ליום שבו היא תיגמר, אני אתאכזב לאללה בלי הבי.בי היומי שלי. הבריטי גם טוב, אמנם ההתחלה משעממת ואז כולם מפסיקים לראות אבל מי שממשיך לראות עוד, יראה שגם הבריטי איכותי מאוד. העונה השניה של בי.בי האוסטרלי גם מצויינת. אני עכשיו מוריד את עונת הסלבריטאים של בי.בי האוסטרלי, שהייתה בין העונה השניה לעונה השלישית. מקווה שהיא תהיה טובה כמו שאני מצפה ממנה. היא רק 20 פרקים אז מומלץ להוריד.

LOVEtheMcMAHONS

New member
בי בי בריטניה

העונה ה-4 די משעממת, דילגתי על כמה ימים באמצע, אני חושב 17-19. כי זה היה פשוט לא מעניין. אבל לאט לאט זה נעשה סביר, עם כמה דברים מעניינים אבל זה כלום לעומת האוסטרלי והאמריקאי הקודם(3). אני גם מוריד את עונה 2 האוסטרלית (ראיתי עד יום 30 בינתיים).

amitooshacham

New member
~בואו נדרג את בי.בי~

אצלי זה ככה: 1. אוסטרליה 3 2. ארה"ב 3 3. ארה"ב 2 (למרות שלא ראיתי הכל) 3. אוסטרליה 2 4. בריטניה 4 5. בריטניה 3

gah

New member
היחידי שאני ראיתי\רואה

הוא ארה"ב 3 (עוד שני פרקים לסיום!!!) ואני לא יודע מה היה באוסטרלי אבל יהיה באמת אבל באמת קשה להתעלות על העונה הזאת.

למעלה