הייייי

מייבן

New member
הייייי

הערוץ עוד מעט מגיע ליס ורציתי לדעת מה יש בערוץ? יש בו השרדות?(למרות שיש ביס פלוס) אי הפיתויים(תוכנית ממש מגניבה) המרוץ למיליון(כנ"ל) ? איזה עוד תוכניות יש בו?

ofofofof

New member
ברוכה הבאה!

הנה עוד אחת חדשה....
איזה ערוץ? אופיר

Outlast

New member
ערוץ ריאליטי TV?

הפורום לא מוקדש רק לערוץ, אלא לז'אנר בכלל. אני לא יודעת אילו תוכניות עומדות להיות בערוץ החדש, אני משערת שבאתר יש יש את הפרטים.

Gal6

New member
אממ..

אם מדברים על הערוץ ריאלטי טי וי, חוץ מ"המשימה הישרדות" אני לא חושב שיש בו יותר מדי תוכניות

Gal6

New member
הכוונה לתכניות מהזאנר שלנו,

לא תוכניות בכלל

לא!!!!

הישרדות לוקח את המשימה הישרדות בעיניים עצומות, המשימה הישרדות זו בס"כ חיקוי זול ולא מצחיק של הדבר האמיתי. בז'אנר הריאלטי TV אין אפילו מה לדבר הישרדות לוקחות את המקום הראשון ובגדול!!!

gah

New member
אצלי זה יותר:

הישרדות זה הקלאסיקה אז זה הכי טוב. ביג בראטר צמוד צמוד מאחורה. ואמייזינג רייס גם כן צמוד מאוד. אח"כ כל השאר בהפרש ניכר.

מייבן

New member
השרדות זה דבר אדיר

תדרגו שניה: השרדות המשימה השרדות המרוץ למיליון איי הפיתויים שלי: השרדות(זה מגניב לאללה) איי הפיתויים(זה גם נחמד מאוד) המרוץ למיליון(זה גם נחמד) המשימה השרדות(זה ממש מפגר) מה שלכם?

Gal6

New member
מהאפשרויות הדלות האלה:

המשימה השרדות השרדות המרוץ למליון אי הפיתויים

ofofofof

New member
שלי,

הישרדות (בהפרש גדול!!) אי הפיתויים (לא רע...) המשימה הישרדות (חיקוי זול ומפגר!) המרוץ למיליון - לא ראיתי אף פרק - אז לא בדירוג... אופיר

Gal6

New member
זה לא רק לא חיקוי,

זה אפילו לא דומה. אין שם תחרויות ולא העפות ולא מלאכת עריכה מחושבת, מי שיתן לזה יותר מ-2 פרקים יבין כמה זה טוב

Boran

New member
הממ...

אני לא חושב שיש מקור להשוואה, אין בין התכניות האלה שום דבר משותף חוץ מזה שכולן סדרות מציאות. הישרדות, החפרפרת, איידולז, אמייזינג רייס, ביג בראדר... כל אחת ממש מהנה, מותחת ומרגשת בדרך שלה, ואין ממש איך להשוות. אני לא אהיה במתח מי יגיע ראשון לטורקיה בביג בראדר אני לא אחפש מי מחבל במשימות בהישרדות אני לא אבדוק מי שר הכי טוב באמייזינג רייס אני לא אתעניין מי בברית נגד מי באיידולז לכל אחת הייחוד שלה, אני אוהב כל אחת מהן באותה מידה ובדרך שלה.

מיק ל2004

New member
כן זה הסידרה האוסטרלית

מה זה ביג בראדר,איידולז ואמייזינג רייס ???

Boran

New member
סדרות מציאות אחרות

אמייזינג רייס = המירוץ למיליון איידולז = שם כולל לפורמט של תכניות בעיקרון הכללי של כוכב נולד אבל בפורמט אחר- מסננים את הטופ 10, וכל שבוע הטופ 10 מופיעים, הקהל בבית מצביע ומי שמקבל הכי פחות עף. כך עד שנשארו שניים, ובגמר מי שמקבל הכי הרבה קולות מוציא דיסק, ברווח בסביבות 2 מיליון דולר. התחיל כתור "פופ איידול" הבריטי, והוציא בפיינל 2 את גארת גייטס ואת וויל יאנג שנהיו ממש מפורסמים בעולם, המשיך להיות אמריקן איידול באמריקה, עכשיו משודר כתור קנדיאן איידול בקנדה ובקרוב גם אוסטראליאן איידול (לכן אני קורא לזה "איידולז") ביג בראדר = פורמט נוסף של תכניות מציאות מצליח. ממש בגדול- כמו הישרדות רק בבית עם 70 אלף מצלמות במקום באי בודד.

Boran

New member
חח תירגע... ../images/Emo13.gif

לא 70 אלף... אבל הרבה יותר ממאה, זה כן. יש המון מראות חד-צדדיות שמאחוריהן מצלמה, הרבה מצלמות תלויות ומצלמות נסתרות, מצלמות על התקרה על מדפים ואיפה לא

Gal6

New member
התכנית נשמעת ממש טוב

אבל כדאי להתחיל לראות את העונה עם ה"אקס פקטור" הזה? כי מבחינתי זה די סיוט לשבת שעתיים ביום מול המירק ולהתפלל לאלוהים שהוא לא יתנתק. מה אתה אומר?

למעלה