הייייי !!!!!!!!! happyyyy birthdayy

THE sky angel

New member
הייייי !!!!!!!!! happyyyy birthdayy

כמעט שכחתםםםםםם אבל היום לעדיד'וש המקסימה שלנו הלא היא - *שקסי* המופפלאה יש יומולדת!! היא חוגגת 18 אם אני לא טועההההה!! אז יפיופייייייייית שיהיה לך פוווווווול מזל טוביישןןןן ו.. אני אוהבת אותך מליונייייייייייייייייייייייייייםםםםםםםםםם!! את מדהימההההה!!! #אני הולכת לישון מחר אני אכתוב עוד!#

taltoolit

New member
מזל טוביקקקקקקק ../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

איי אי יאייייי היווווום יום הולדדדדדת היום יום הולללללדת היום יום הולדת לדדידק''הה חגגגגג לה שמחחחחח וזר לה פורחחח היום יום הולדת לדידק'הההההה!!!!! בת דודה מופלאה, שהיה המוווווווווווון המווווווווון המון מזל טובבבבב! חיוכים לא צריך לאחל כי יש בשפע הרי נכון?? אבל עדיין קמצוץ כזה אמממממממ עוד אושררררר ואושררררר ואושררררררר בקיצור במידה כזאת שעם כל זה שאת מחלקת אותו תשאר כמות נכבדת גם לעצמך!!!!!! חיבוקיםםםםםם המווווווון המווווווון. תמשיכי להיות כזאת ליייייייצנית מצטיינתתתתתת!!!!! HAPPY BIRTHDAYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo65.gif../images/Emo124.gifמזט לובבב../images/Emo65.gif =)

מה שחכנו? אני שחכנו!? מה פתאום שחכנו! חוץ מזה שזה מחר.. טוב נוו.. שיהיה היום.. כבר עבר 12..
=) שיהיה לך המון המון המון
ים זעירים ללא טייס(
)(דומה לטייס לא?!) שיביאו לך מה שאת רוצה! תהני ממה שאת עושה ותפיקי מזה את הטוב ביותר!
שיהיה לך אחלה בחלה יום יומולדת שבעולם! עם הרבה
ים! ו|מתנה|ות! P= ואת כבר חוקית.. בת 18..
תמשיכי לעשות טוב לילדים בבית חולים! (את בליצנות רפואית לא?) ואני מאמינה שזה עושה לך רק טוב! =) אז שיהיה לך מוי כייף! מקווה שנהנית בבומבמלה!! אני רוצה לשמוע חוויות!! מכולם! איפה אתם?!?! ו.. תצחקי הרבה!! כי זה כייף.. זה בריא.. ו... זה עושה שרירים בבטן!!
אזז הנה לך מחרוזת שירי יומודלת במיוחד בשבילך! =) (ניצנים) שירו איתי..
היום יומודלת היום יומודלת היום יומודלת ל-שק-סי! היום יומודלת היום יומודלת היום יומודלת לע-די (צריך גיוון לא?!) חג לה שמח וזר לה פור-אח היום יומודלת ל-שק-סי חג לה שמח וזר לה פור-אח היום יומודלת ל-ע-די! יומודלת שמח! יומודלת שמח! יומודלת ל.. שקסייי יומודלת שמח!! הופ-הופ טרללה(!) גדלתי בשנה(אהאהאהה) הופ-הופ טרללה(!) גלדתי בשנה! מי יודעת מדוע ולמה.. לובשת הזברה פיג'מ.. אופסי! זה לא השיר במקום!
אין אין אין חגיגה! בלי בלי בלי בלי עוגה אזזזזז איפה איפה איפה איפה איפה העוגה! איפה איפה איפה איפה איפה העוגה?! *מנסה לחשוב על עוד שירי יומודלת.. לא הולך לי כ"כ..* טוב! מקווה שתסתפקי בזה! אז תהני לך ביומולדת שלך!! ושיהיה לך המון מזל טוב!! אוהבת
=) עדי (להגיד הקטנה או לא?!
)

היה לזה המשך

אבל איכשהו אחותי הצליחה לבלבל את ההודעה: יום הולדת שמח עדי!!
שתזכי לכל טוב ויותר מזל טוב ענקיי!! הרי לך כריש יום הולדת: לילה טוב: גילי.

מ ו ר ע ל

New member
שיהיה לך המון מזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

שיהיה לך המון המון מזל טוב!!!! שתהיי רק מאושרת ושמחה ואל תצאי עם קטינים זו עברה על החוק! Keep smiling! וכמובן שגם תמשיכי לשחק כי את עושה את זה נהדר! תמשיכי לשמח אנשים אחרים כי גם בזה את מצויינת! ויהיה טוב!!! מזל טוב!

tuty fruty

New member
יומולדת שמח!

קטנטונת שלי (למרות שאני יותר קטנה אבל לא נורא...) שיהיה המון מזל טוב שתזכי לשמח המון חולים ושתהיי מאושרת שזה הכי חשוב אוהבת המונים!!!! רנה

שקסי

New member
תודה רבה!

אני יושבת עכשיו עם דמעות בעיניים!! אתם כאלה חמודים!! אני אוהבת אתכם כ"כ! באמת ממש ממש ריגשתם אותי... כי באמת כתבתם עם כוונה...וזה הכי חשוב... אז שיהיה לכם יום נפלא! ותחייכו הרבה הרבה... אוהבת טונות- עדי הקטנה מאוד שעכשיו כבר קצת חוקית ...

S a l i t

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo65.gifבובע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif

חמודה!!! שיהיה לך יומולדת מאושר!! שתקבלי כל מה שתירצי ושכל המשאלות שלך יתגשמוווווו!!! שיהיה לך רק טוב ושלא תסבלי אף פעם ושתמיד תראי את הצד הטוב בכל דבר! ימולדת הכי שמח שיכול להיות

just stav

New member
../images/Emo65.gif|*מזל טוב עדי|../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח!
ועוד רבים כמותו
יום טוב לכולם (ובעיקר לעדי) Love סתו

hadasbaril

New member
מזלט ענקי לעדי

יום הולדת מפלסטלינה ביצוע: דליה פרידלנד מילים: לאה נאור לחן: נחום היימן הבובה עדינה בת חצי שעה לבובה עדינה הכנתי הפתעה יום הולדת לבובה עדינה שכולו עשוי מפלסטלינה כל דבר מפלסטלינה הקירות, השולחנות, קישוטים מפלסטלינה ואפילו מתנות והמון המון אורחים מפלסטלינה מביאים זרי פרחים מפלסטלינה על רצפה מפלסטלינה מלמדות ריקוד חדש ילדות מפלסטלינה עם צמות יפות מקש ונדמה לה לבובה שלי עדינה שאפילו השירים מפלסטלינה הבובה עדינה בת חצי שעה לבובה עדינה הכנתי הפתעה בעצמי עמלתי כל הבוקר הכיבוד עלה נורא ביוקר: שוקולד מפלסטלינה ועוגות וכופתאות סוכריות מפלסטלינה ואפילו הפתעות כי בסוד סיפרה לי הבובה עדינה שהכי טעים זה פלסטלינה היא אוהבת פלסטלינה לאכול וגם ללבוש היא נועלת היא זוללת או חובשת על הראש כי בעצם הבובה שלי עדינה בעצמה היא רק בובה מפלסטלינה הבובה עדינה בת חצי שעה לבובה עדינה הכנתי הפתעה יום הולדת לבובה עדינה שכולו עשוי מפלסטלינה

s h e e p i t

New member
../images/Emo65.gifמ-ז-ל- -ט-ו-ב../images/Emo65.gif

שיהיה לך יומולדת נפלא! שתיהי מאושרת ותנצלי כל רגע בחיים... עד 120 (ואם אפשר אז יותר...) מזל טוב! ומעל לכל רק חיוך אחד גדול גדול!
אוהבת.. אני

s h e e p i t

New member
../images/Emo65.gifמ-ז-ל- -ט-ו-ב../images/Emo65.gif

שיהיה לך יומולדת נפלא! שתיהי מאושרת ותנצלי כל רגע בחיים... עד 120 (ואם אפשר אז יותר...) מזל טוב! ומעל לכל רק חיוך אחד גדול גדול!
אוהבת.. אני

fresh mishmesh

New member
עדיד../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

מזל טוב ילדה מקסימה שלי
שיהיה לך יומולדת הכי הכי הכי הכי שמח בעולם, והכי כיפי
ושתקבלי מתנה שאווה מארצות הברית...
אוהבת'ותך המון המון המון...

../images/Emo151.gifמזל טוב!!!!!../images/Emo151.gif

איזה כיף היה לנו בבומבמלה נכון?! אז שימשיך להיות לך כיף כל הזמן!!!

למעלה