../images/Emo65.gif../images/Emo124.gifמזט לובבב../images/Emo65.gif =)
מה שחכנו? אני שחכנו!? מה פתאום שחכנו! חוץ מזה שזה מחר.. טוב נוו.. שיהיה היום.. כבר עבר 12..
=) שיהיה לך המון המון המון
ים זעירים ללא טייס(
)(דומה לטייס לא?!) שיביאו לך מה שאת רוצה! תהני ממה שאת עושה ותפיקי מזה את הטוב ביותר!
שיהיה לך אחלה בחלה יום יומולדת שבעולם! עם הרבה
ים! ו|מתנה|ות! P= ואת כבר חוקית.. בת 18..
תמשיכי לעשות טוב לילדים בבית חולים! (את בליצנות רפואית לא?) ואני מאמינה שזה עושה לך רק טוב! =) אז שיהיה לך מוי כייף! מקווה שנהנית בבומבמלה!! אני רוצה לשמוע חוויות!! מכולם! איפה אתם?!?! ו.. תצחקי הרבה!! כי זה כייף.. זה בריא.. ו... זה עושה שרירים בבטן!!
אזז הנה לך מחרוזת שירי יומודלת במיוחד בשבילך! =) (ניצנים) שירו איתי..
היום יומודלת היום יומודלת היום יומודלת ל-שק-סי! היום יומודלת היום יומודלת היום יומודלת לע-די (צריך גיוון לא?!) חג לה שמח וזר לה פור-אח היום יומודלת ל-שק-סי חג לה שמח וזר לה פור-אח היום יומודלת ל-ע-די! יומודלת שמח! יומודלת שמח! יומודלת ל.. שקסייי יומודלת שמח!! הופ-הופ טרללה(!) גדלתי בשנה(אהאהאהה) הופ-הופ טרללה(!) גלדתי בשנה! מי יודעת מדוע ולמה.. לובשת הזברה פיג'מ.. אופסי! זה לא השיר במקום!
אין אין אין חגיגה! בלי בלי בלי בלי עוגה אזזזזז איפה איפה איפה איפה איפה העוגה! איפה איפה איפה איפה איפה העוגה?! *מנסה לחשוב על עוד שירי יומודלת.. לא הולך לי כ"כ..* טוב! מקווה שתסתפקי בזה! אז תהני לך ביומולדת שלך!! ושיהיה לך המון מזל טוב!! אוהבת
=) עדי (להגיד הקטנה או לא?!
)