הייייי לכולם....

הייייי לכולם....

אני חדשה בפורם ויש לי כמה שאלות.... כרגע אני מנסה לחפש את ה d.v.d של סיפור סינדרלה באתרים כדי לעשות הזמנה דרך האינטרנט-כי לא יוצא לי ללכת לסיפריות וידאו ולקנות...אז מישהו יודע על אתר שניתן לרכוש ממנו את ה די ווי די...? כל מה שמצאתי היה באנגלית ואני מחפשת בעיברית... חוץ מזה רציתי לומר שאני מתה על הילארי וכל הסרטים שהיא השתתפה בהם מדהימים... ויש לי עוד שאלה למי שראה קלי הצוערת וסיפור סינדרלה.... באים השחקן ששיחק את בראד בקלי הצוערת (החתיך הזה) וזה ששיחק את אוסטין איימס בסיפור סינדרלה הוא אותו שחקן..? כלומר צ'אד מייקל מארי...?

שלום...

אני חדשה כאן
סוף סוף מצאתי פורום שמדבר על הלארי החמודה
גם אני מאוד אוהבת אותה!! מה הלארי עושה עכשיו,משהו יודע?!

ברוכות הבאות../images/Emo70.gif

אני ישי בן 13 וחצי. הילארי עכשיו עובדת על סרט חדש ביחד עם אחותה היילי!

Sweet Girl 8

New member
ברוכות הבאות!!

אני אביגיל בת 13 בקשר לשאלות שלכן: למעיין רוחאס.. אין לי מושג איפה את יכולה למצוא את ה- D.V.D בעברית.. מצטערת... לנע7ה מת1קה כמו שמי שמעליי אמר הילארי עושה עכשיו סרט עם אחותה... זהו.. תהנו בפורום!

olsen cool

New member
ממש לא זה לא אותו שחקן

אני חושבת שמי ששיחק את בראד בקלי שיחק את טיילור בסדרה הקנדית שהייתה פעם משודרת בערוץ הראשון "בקצב הלב". וברוכה הבאה!

faina s

New member
ברוכה הבאה תשובה

לשחקן ששיחק את בראד קוראים שון אשמור (Shawn Ashmore) והוא שיחק גם בסרטים: אקס מן וגם בסדרה אנימפורס ועוד הרבה סרטים

תודה רבה על התשובות אבל

על מה שהכי חשוב לא עניתם לי...... ידוע לכם מאיזה אתר אני יכולה להשיג את ה d.v.d של סיפור סינדרלה...? ושהאתר יהיה בעיברית...

faina s

New member
את המקורי אני לא יודעת מאיפה

אבל אפשר להשיג בדרכים אחרות

כמו...?

ניסיתי מהאימיול אבל הורדתי את זה פעמיים וזה קופץ.... ובקאזה אני לא מוצאת....ואני צריכה עם תרגום...

faina s

New member
תרגום אני לא יודעת איך מוסיפים אבל

יש דרים לזה (כל מני תוכנות) אני הורדתי את הסרט באיכות טובה מאימיול אבל אני מסתרדת גם בלי תרגום

נ"ש...

סתם רציתי לשתף אותכם בכמה נקודות בסרט סיפור סינדרלה.... 1. נכון שסם נכנסה לנשף עם השימלה ושלבי אמרה: "אני אוהבת את השימלה אבל אני שונאת אותה" (משהו כזה..) אז היא זיהתה את סם...? אם כן אז איך שהאחיות החורגות המגעילות של סם הראו לשלבי את המיילים שלה ושל אוסטין אז היא הופתעה לגלות שסם היא סינדרלה....? 2. זה מוזר שהאחיות החורגות של סם לא זיהו אותה.... הרי היא חיה איתם רוב חייהם אז איך הם לא זיהו אותה.... כאילו המסכה שהיא לבשה הסתירה הרבה.. רק את העיניים... 3. נכון אוסטין אז אחרי הנשף שהוא דיבר עם סם וראה אותה איך הוא לא קישר אותה לסינדרלה...? אותו השיער, אותם העיניים, אותו הקול...? זה מוזר שהוא לא זיהה אותה אחרי הנשף.... 4. נכון אחרי הנשף אז שהחברים של אוסטין הביאו את הבנות... אז זה לא הגיוני....בנשף סינדרלה הייתה רזה ופיתאום היא שמנה..? בנשף היא הייתה עם שיער בלונדיני ופיתאום היא עם שיער ג'ינג'י..? זה לא הגיוני... הוא היה צריך לראות לפי השיער, היניים, הפה, ובכלל ברור שהיה אפשר לזהות אותה ...המסכה בקושי הסתירה משהו... 5. נכון אוסטין חיפש נואשות את סינדרלה...? והרבה זמן..? אז כשסוף סוף הוא גילה שזו היא באסיפת עידוד למה הוא לא קם אליה..? או אחרי שהוא ראה אותה למה הוא לא ניגש אליה...? הוא הרי חיפש אותה פול זמן ושסוף סוף הוא יודע שזו היא אז הוא לא עושה כלום...? טוב... אני יודעת שזה הרבה מחשבות וששיגעתי אותכם אז סורי על זה... אבל בדוגרי מה דעתכם..? שכל אחד ירשום את דעתו על כל אחד מהסעיפים... זה יעזור לי להבין את הסרט טוב יותר.... ואל תגידו לי זה רק סרט.. עדיין זה מעניין....

yasminale

New member
תשובות!

1. לדעתי שלבי לא זיהתה אותה, פשוט בגלל שהיא קינאה בשמלה שלה היא אמרה שהיא שנאת אותה. אל תשכחו- זה קומדיה.. זה היה אמור להצחיק :) 2. זה נכון שהם לא זיהו אותה, כי כל המטרה של הסרט הייתה שהיא סינדרלה ואף אחד לא יודע שזאת היא.. גם בגרסה המקורית של דיסני זה ככה, ושם היא הייתה בלי מסכה! וחוץ מזה, האחיות החורגות ראו אותה לשנייה, וחשבו שהיא מוכרת. 3. לא יודעת אם את מסכימות איתי, אבל אוסטין בסרט נראה לי קצת אידיוט. לדעתי, הוא מזהה אותה, אבל בגלל הקטע של הסרט- המסתורין וכל זה, הוא "אמור לא לזהות אותה". הכול בגלל התסריט! 4. ועובדה שאוסטין ידע שאף אחת מהן היא לא סאם :) 5. הוא לא קם אליה, כי הוא לא גילה את זה כמו שהוא רצה, ואף אחד לא דיבר על זה שהוא היה עם סינדרלה. הוא כנראה היה מאוד מבולבל או משהו, כי כל הקטע הרי מדבר על זה שבסוף הם לא מדברים וזה ואז הוא מנשק אותה בגשם :) הסרט הכי אהוב עליי :) מקווה שעזרתי! נ.ב למעוניינים: השיחה בין סאם ואוסטין בסוף הסרט, כשהיא "צועקת" עליו: Austin: Sam! OK, I know you think that I'm just… Sam: Coward? Phoney? Austin: OK, Just listen! Sam: No, you listen! You turn out to be exactly who I thought you are! I never pretend to be somebody else. It's been ma all along! And it was me who insult in front of everybody. Look, I didn't come here to yell at you. I came here to tell you, that I know how it fells to be afraid to show who you are. I was, but I'm not any more! And the thing is, that I'm really don't care what people think about me, 'cause I believe in my self, and I know things gonna be OK. And even I don't have no family, no job and no money for college- it's you that I feel sorry for him. I know that the guy who sends all those e-mails is somewhere down inside you. But I can't wait for him. Because waiting for you, it's like waiting for rain in this drought. Useless and disappointed. Austin: Sam! אוסטין: סאם! אוקיי, אני יודע שאת חושבת שאני סתם... סאם: פחדן? מזויף? אוסטין: אוקיי, רק תקשיבי! סאם: לא, אתה תקשיב! מסתבר שאתה בדיוק מי שחשבתי שאתה! אני אף פעם לא העמדתי פני אחרת, זו הייתי אני כל הזמן! וזו הייתי אני שהועלבה לפני כולם. תראה, לא באתי לכאן כדי לצעוק עלייך. באתי לכאן כדי לומר לך, שאני יודעת מה מרגישים כשמפחדים להראות מי אנחנו באמת. אני הייתי כזאת, אבל כבר לא! והקטע הוא, שממש לא אכפת לי מה אנשים חושבים עליי, כי אני מאמינה בעצמי, ואני יודעת שדברים יסתדרו בסוף. ואפילו שאין לי לא משפחה, לא עבודה, ולא כסף לוקלג', עלייך אני מרחמת. אני יודעת שהבחור ששלח את כל האימיילים האלה נמצא עמוק בתוכך. אבל אני לא יכולה לחכות לו. כי לחכות לך, זה כמו לחכות לגשם בבצורת הזו. מאכזב וחסר תועלת. אוסטין: סאם! דרך אגב: זה נשמע כ"כ מח**** בעברית!

Sweet Girl 8

New member
מה שאני חושבת..

1. לא נראה לי שבאמת שלבי זיהתה את סם.. אולי ככה זה פשוט התסריט 2. אם אני לא טועה אז בסרט האחיות החוגרות של סם אמרו משהו כמו:"היא מוכרת לי", אבל התסרוקת של השיער הייתה שונה ולדעתי המסכה די שינתה לסם את הפנים.. 3. לדעתי אוסטין לא גילה אחרי הנשף שהוא דיבר עם סם שהיא סינדרלה כי אז הסרט היה נגמר מהר וכל זה.. רצו למשוך את הסרט.. 4.לא הבנתי.. 5. כנראה כשאוסטין גילה בסוף הסרט שסם היא סינדרלה ולא קם אלייה אולי בגלל שהוא היה מבולבל.. אולי הוא ציפה למישהי אחרת או שלא יודעת.

נצל"ש

נכון בסרט סיפור סינדרלה.... אז מה היה הכינוי של סם..? כאילו אני יודעת בעיברית-נערת פרינסטון.. אבל איך רושמים באנגלית...? פליז מי שיודע שיגיד לי זה מזה חשוב......!!!

למעלה