תשובות!
1. לדעתי שלבי לא זיהתה אותה, פשוט בגלל שהיא קינאה בשמלה שלה היא אמרה שהיא שנאת אותה. אל תשכחו- זה קומדיה.. זה היה אמור להצחיק

2. זה נכון שהם לא זיהו אותה, כי כל המטרה של הסרט הייתה שהיא סינדרלה ואף אחד לא יודע שזאת היא.. גם בגרסה המקורית של דיסני זה ככה, ושם היא הייתה בלי מסכה! וחוץ מזה, האחיות החורגות ראו אותה לשנייה, וחשבו שהיא מוכרת. 3. לא יודעת אם את מסכימות איתי, אבל אוסטין בסרט נראה לי קצת אידיוט. לדעתי, הוא מזהה אותה, אבל בגלל הקטע של הסרט- המסתורין וכל זה, הוא "אמור לא לזהות אותה". הכול בגלל התסריט! 4. ועובדה שאוסטין ידע שאף אחת מהן היא לא סאם

5. הוא לא קם אליה, כי הוא לא גילה את זה כמו שהוא רצה, ואף אחד לא דיבר על זה שהוא היה עם סינדרלה. הוא כנראה היה מאוד מבולבל או משהו, כי כל הקטע הרי מדבר על זה שבסוף הם לא מדברים וזה ואז הוא מנשק אותה בגשם

הסרט הכי אהוב עליי

מקווה שעזרתי! נ.ב למעוניינים: השיחה בין סאם ואוסטין בסוף הסרט, כשהיא "צועקת" עליו: Austin: Sam! OK, I know you think that I'm just… Sam: Coward? Phoney? Austin: OK, Just listen! Sam: No, you listen! You turn out to be exactly who I thought you are! I never pretend to be somebody else. It's been ma all along! And it was me who insult in front of everybody. Look, I didn't come here to yell at you. I came here to tell you, that I know how it fells to be afraid to show who you are. I was, but I'm not any more! And the thing is, that I'm really don't care what people think about me, 'cause I believe in my self, and I know things gonna be OK. And even I don't have no family, no job and no money for college- it's you that I feel sorry for him. I know that the guy who sends all those e-mails is somewhere down inside you. But I can't wait for him. Because waiting for you, it's like waiting for rain in this drought. Useless and disappointed. Austin: Sam! אוסטין: סאם! אוקיי, אני יודע שאת חושבת שאני סתם... סאם: פחדן? מזויף? אוסטין: אוקיי, רק תקשיבי! סאם: לא, אתה תקשיב! מסתבר שאתה בדיוק מי שחשבתי שאתה! אני אף פעם לא העמדתי פני אחרת, זו הייתי אני כל הזמן! וזו הייתי אני שהועלבה לפני כולם. תראה, לא באתי לכאן כדי לצעוק עלייך. באתי לכאן כדי לומר לך, שאני יודעת מה מרגישים כשמפחדים להראות מי אנחנו באמת. אני הייתי כזאת, אבל כבר לא! והקטע הוא, שממש לא אכפת לי מה אנשים חושבים עליי, כי אני מאמינה בעצמי, ואני יודעת שדברים יסתדרו בסוף. ואפילו שאין לי לא משפחה, לא עבודה, ולא כסף לוקלג', עלייך אני מרחמת. אני יודעת שהבחור ששלח את כל האימיילים האלה נמצא עמוק בתוכך. אבל אני לא יכולה לחכות לו. כי לחכות לך, זה כמו לחכות לגשם בבצורת הזו. מאכזב וחסר תועלת. אוסטין: סאם! דרך אגב: זה נשמע כ"כ מח**** בעברית!