הייייי לכולם

0sveta0

New member
הייייי לכולם

לפני איזה חודש העליתי פה יצירות שלי, ועכשיו עם קניית מצלמה דיגיטלית אני מוסיפה עוד כמה. אלה ציורים של כמה שנים אחרונות, so plz be gentle.

0sveta0

New member
ליצירה הקדומת קוראים "אינסוף"

יחסי אדם-עולם-יקום

moonlight B

New member
../images/Emo29.gif BEAUTIFUL work../images/Emo47.gif

מאוד אהבתי את העבודות ממש לטעמי כל הכבוד

ציורים ממש יפים

הכי אהבתי את התת מודע,אני גם אוהב סגנון כזה של קצת ריאליטי וקצת סורילסט-משהו אמיתי במשהו מופשט וגם הצבעים יפים!

0sveta0

New member
תודה לך צייר חופשי!

באותו ציור, הוספתי שם את האדום, ועכשיו אני לאב טוחה שהוא כל כך מתאים

manic_subsidal

New member
היי !!!

ממש ממש ממש ממש יפה אין לי זמן להגיב אבל היה לי חשוב להגיב על ה קומפוזיציה של לימון וקוקוס? ( ככה קראו לזה... מצטער... זיכרון דפוק קצת :( ) בכל מקרה זה ממש ממש ממש ממש ציור יפה לא יודע למה אבל משהוא כזה גורם לי להסתכל עליו לא יודע מה זה בדיוק ואני לא מתכוון כי הוא יפה..אלא עוד משהוא איךשהוא אני רואה שם בציור הזה אישה שיושבת שם מאחרוי הלימונים ( פחות או יותר) וכל מיני דברים שונים באיך שהכל מפוזר ואין יותר מידי סדר לא יודע בדיוק מה אני חושב על זה אבל זה ציור ממש יפה שבלט אצלי הרבה יותר מאשר הציורים האחרים !!! כל הכבוד!

0sveta0

New member
מוזר ביותר../images/Emo4.gif

אני לא התכוונתי לצייר שום אישה מאחורי הבד, אולם אתה השני שמעיר לי על כך!

../images/Emo140.gif פשוט יופי של ציורים-../images/Emo127.gif

אהבתי הכי את ציור הקוקוס תפוז משהו.. ואת התת מודע.. מיוחדות ועשויות טוב מאוד- יש לך את זה- כל הכבוד

PoeticA

New member
את זאת הכי אהבתי- תת מודע...

גם הטבע דומם הסגול יפה מאוד

SC

New member
תתחדשי

אהבתי הכי מכולן עבודה שקראת לה "טבע דומם מונוכרומי סגול", מזכיר קצת את העבודה עם הגיטרה של poetica, גם שאר העבודות יפות מאוד, קצת חסר להן כוח לדעתי האישית אולם בכל זאת יפות מאוד. גם הרעיונות שלך משהו מיוחד.

למעלה