הייייי אנשים!!!!

שעטנז

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני יודע שהסדרתם את כל העיניין אבל הייתי חייב להראות את המרגש שלי
המרגש שלי הוא ספק צחוק, ספק פחד חד!

galmc

New member
אצלינו גם לא שומרים

אבל לפעמים אני צמה לפעמים לא, תלוי במצב רוח אבל על האינטרנט אני לא מוותרת!!!

roimc

New member
חח כמה נוח...

כל הקטע זה שסובלים... גם אני יכול לצום ולגלוש באינטרנט... זה לא חוכמה, את לא סובלת ככה. כל הקטע זה לשבות מכל דבר וככה את מכפרת על החטאים שלך. GOOD MORNING!!! וחוץ מזה את נראית כאילו את שוקלת 20 קילו אז מה הבעייה לצום? אצלי זה קצת יותר קשה, אני בולע את כל המטבח שיוצא יום כיפור. אבל אני לא מטיף - הארתי רק כמה נקודות! "איש איש באמונתו יחיה".

galmc

New member
תנסה לצום כשאתה באינטרנט

לא מרגישים איך הזמן עובר כאתה צם ולא עושה כלום כל דקה נראת כמו שעה וכללי ההורים שלי לא צמים אני ואחי כן...

MissPop

New member
אני צמה ביום כיפור

אבל כל אחד עושה איך שהוא מרגיש עם עצמו ואי אפשר לשפוט אנשים ולהגיד אל תצום ותצום. יום כיפור זה בן אדם לעצמו. אם מישהו חושב שהוא לא מספיק חזק לעמוד באתגר לצום יום מסכן אחד אז חבל אבל מה לעשות. יש כאלה מעדיפים לחגוג את הסילבסטר (למי שלא יודע היה נאצי!) ולא להתייחד ביום כיפור שזה חג לאומי.

eranmc

New member
נאכ-ו-ן, צודקת

אני אישית כפי שאמרתי אני לא צם כדי להוכיח משהו אלא מכיוון שאני חושב שאי אפשר לכפר על חטאים מתמידים ביום אחד. מה זה שווה לצום יום אחד ויום למחרת לעשות דברים רעים? וכן אני ושרון תיכננו להציף את הפורום.

roimc

New member
אבל אתה מאמין באלוהים, לא?

והוא אמר שזה מספיק יום אחד כדי לכפר, אז מה אתה מתפלסף?

eranmc

New member
אני מאמין במראיה קארי, כן

ומתי זה שאמרת אמר לך את זה? SMS? ICQ?

Mcfanatic

New member
LOL This could be a good slogan

.... I Don´t believe in god but i Believe in Mariah Carey! sounds like a good slogan Lambs? my personal views on this whole religion and god discussion is that i personally don´t believe in religion but i do believe in some higher force that controls this univers...want to call that force god? fine by me...LOL

MissPop

New member
זה לא קשור

זה לא קשור לדברים רעים.... ליום כיפור יש משמעות כלשהי גם לאומית וגם לבן אדם עם עצמו, אבל לא משנה עזבו, חסר טעם הויכוח הזה שכל אחד יעשה מה שירגיש העיקר שכולם בריאים

noa462

New member
חחח

זאת ההודעה ה-50 אולי לפחות כאן נגיד ל200 ותנסו אנשים!

למעלה