היייייי

היייייי

קפצתי לביקור [: מה קורה אנשים? רעותי אני רואה את מחזיקה את הפורום טוב, טוב, מאמיייי :) יש פה עוד אנשים שאני מכירה? או שכולם עזבו?!

היי../images/Emo70.gif ../images/Emo205.gif

מי את

רעותי זאת קרן..היא בין הותיקות

ותיקות של הפורום.. אם תדפדפי בארכיון בדפים הראשונים של הפורום אז תמצאי שם ת'כינוי שלה

קרןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo26.gif

אני פה
זאת הילה(הילונת פצפונת..אחות של רעות..חחח) יאאאאאאאאאא התגגעגעתי אליךךךךךךךךךךך כמה זמן לא דיברנווו
אממ איילת עדיין כאן..פשוט היא בצבא.. ו..עדי כאן..(אז היא היתה love amor) אני לא יודעת עם מיכל(מיכלולה מסטולה) היתה בתקופה שאת היית בפורום..אבל גם מיכל ממש ותיקה כאן... זהו בעיקרון.. חחח כולם יצאו לפנסייה
לאב יוווו ודברי איתייייייייי
הילה

המממממממממ היי../images/Emo110.gif

אני לא חושבת שאת ככ מכירה אותי
אבל אם תזהי אז אחלה
כתבת כאן כמה פעמים כשהייתי.. אבל לא הייתי כאן בהתחלה בהתחלה:p מה קורהה?

:-O:-O:-O:-O את האחרונה שחשבתי

שתבואיייייייייייי טוב נווו את ושרייי... חחחחחחח מדהיייייייייייממממממממהההההההההההההההה שללללללללליייייייייייייי.............. אני כל כך התגעגעתיייייייייייייייייייייייייייייייייי יאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה כיףףףףףףףף ובקשר לזה שאני מחזיקה את הפורום... אמממ זה תלוי
על זה אני יכולה להתכווח איתך שנים ואני ינצח בסוף... אבל אני באמת משתדלת... ובקשר לזה שיש פה עוד משהו שאת זוכרת... כןןן.... אולי את מיכל את זוכרת... מיכלולה מסטולה... ואת יעל13... ואת עדיי... (LOVE AMOR) שהיום שינתה כינוי לקואלה גירל... וזהו אני חושבתתתת... איך אני שמחה שבאת לבקר

אני לא יודעת אם את זוכרת אותי אבל..

אני זוכררת אותךך
געגעתי המוןןןןןןןןןןןןןןן מוואההההה

../images/Emo39.gifברוכה השבהה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני זוכרת אותך
,אבל אין לי שמץ אם את זוכרת אותי..
בכל מקרה קוראים לי נופר

למעלה