היייייי!!!!

היייייי!!!!

חזרתי היום מהחופשה בצפון ונהניתי נורא! ואיך שחזרתי הביתה וסיימתי לארגן את כל הדברים , החלטתי שהיום אני הולכת ליראות את נשים מושלמות , אז קבעתי עם חברה והיו פקקים בדרך והכספומט הקרוב לא עבד אז הלכנו לאחר שרחוק יותר , בקיצור פיספסנו את ההקרנה... ולהקרנה שאחרי זה חברה שלי כבר לא יכלה להשאר , בקיצור התבאסתי לגמרי! ואז לא ידעתי מה לעשות בקיצור דברתי עם אח שלי והוא לא יכל לבוא להציל את המצב , אבל הוא היה מזה חמוד ושכנע אותי ללכת בכ"ז בלי חברה שלי , ואחרי התלבטות קלה ראיתי את הסרט!!! ואני מזה מודה לו , חמוד שכמותו! ולעניין הסרט עצמו: סרט חמוד , מצחיק , שנון וכיפי לאללה! באמת , כמו שכבר נכתב פה - שירה , לירון , אין מה לצפות ליותר מידי , פשוט סרט חמוד שכיף ליראות , ובהחלט הוא עלה על הצפוי לסרט קומדיה , אני ממש נהניתי ממנו ניקול כזאת מותק בסרט! היא כ"כ עושה חמוד את התפקיד , היא מדהימה , ונכנסת אחלה לדמות ובהחלט עושה מצויין תפקיד קומי , היתי מאוד שמחה ורוצה ליראות אותה בעד סרט קומדיה , כי היא עושה את זה מעולה!!! אחחח איזה שחקנית! האולם היה כמעט מלא , והיו המון אנשים ככה בגילאי ה 20-30 וגם פחות , כולם צחקו , והמון! בקטעים המצחיקים של הסרט, לידי ישב איזה זוג מזה חמוד שכל הזמן מזה התלהב על ניקול! "יואו! איזה יפה היא!" , "איזה שחקנית גדולה ניקול!" וכ'ו , בקיצור היה אחלה , הסרט גם עבר לי מזה מהר! ממש נהיניתי ממנו , לכו ליראות! חוצמיזה מה שלומכם? איך עבר השבוע?

שירההה!!!

איך באמריקה? יואו את בטח מזה נהנית!! ותודה...! אני רוצה גם תמונה של הכוכב של ניקול! קראתי בשירשורים פה למטה... תמשיכי להינות!!!

Padme Amidala

New member
ברוכה השבה ../images/Emo13.gif

אני שמחה שנהנית
דווקא כשאני ראיתי את הסרט ישבו מאחורי 3 גרציות שלא הפסיקו לקטר עליו. בעע.

תודה!:)

אויי , זה באמת מעצבן! אני זוכרת גם כשראיתי מולין רוז' , אז ממש בכיתי בסוף ובמהלך הסרט , אבל לידי היו בנות , שהיו יותר גדולות ממני , שמזה בכו! הם פשוט לא הפסיקו ובכו בקול!

למעלה