הייייייי

(מיכל)

New member
הייייייי

אני בת 15 מרחובות ומתה על אביב גפן למרות שאין לי כל כך דיסקים שלו רק את עכשיו מעונן ויומן מסע ואני גם קונה את הכפןל עוד מעט. בכל מקרה הוא הזמר הכי אהוב עלי בכל העולם ואני מקווה למצוא כאן אנשים שמתים עליו כמוני. בכל מקרה ספרו על עצמכם קצת. מישהו היה פה בעצרת? מתה על כולכם
והמון
מיכל

yellow cheese

New member
אהלן מיכל.. ../images/Emo9.gif

ברוכה הבאה לפורומינו הקט! שמחה שהחלטת להצטרף! הפורום פועל כבר בערך ארבעה חודשים...לפחות ככה נראה לי! אני לא חושבת שאם איןצלך את כל הדיסקים את נחשבת ל"לא מעריצה"..... את אביב גיליתי רק לפני 4 שנים (משפילה מבט כלפי מטה)..
הייתי כיתה ו´ ואהבתי את המממ.... לא נעים להגיד בפומבי.. "היי פייב"... ובמקביל אביב גפן...ממממ מוזר! וזהו בעיקרון.. ------------------------- קצת על עצמי: קוראים לי שירלי ואני בת 16 בעוד חודש..(בדיוק!) ואני גרה בבאר שבע... ואני מזל קשת...וזהו בעיקרון. מ"ס אייסיקיו: 126582741 שלך, שירלי-מנהלת הפורום

NesheM

New member
שלווווווום!!

ברוכה הבאה!!! אני מאחלת לך המון כיף בפורום שלנו! וכל אחד מתקבל פה בשמחה! גם אם אין לו את כל הדיסקים.. זה לא העיקר... אני מורן. בת 16+ מירושלים. תהני. peace&love

מיכל

רחובת? gooooood אני דניאל בת 14.5 מקרית אונו את כיתה ט´ או י´? אני הייתי בעצרת ישבתי עם חבורה של ילדים במעגל סביב נרות בצורה של peace עם גיטרה לא היה קשה לראות אותנו... אגב יומן מסע זה חרא דיסק! טוב לא משנה... בה ביי :)

היי מיכל

מממממצב? יש לחך אייסי? תספרי קצת על עצמך...תחביבים מוזיקה אחרת... ואל תשכחי לקנות את שומקום

למעלה