הייייייי

אוש7יתי

New member
הייייייי

אני חדשה כאן!!!!!!!!! מה קורה??? קוראים לי אושרית מי רוצה לדבר??? אני מתה על קיציס ופרידמן ואלי ומריאנו ולא מפסידה שום תוכנית שלהם כמו ארץ נהדרת ערוץ הצחוק מציג החטא ועונשו אלי נגד העולם אבל דווקא חלוות בהקיציס לא ראיתי...

Yuvalenko

New member
שלום אושרית! ברוכה הבאה לפורום! ../images/Emo13.gif

אני רוצה לדבר......
אני יובל, ואני ממש ממש קטן... שני דברים חשובים - תכתבי מה שאת רוצה, ואל תקשיבי לפולי. אה כן, אם את מדברת עם בחורה בשם מתן, אז... בהצלחה.

lishhhh

New member
גמני רוצה לדבר!

חשוב לי שתהני הרבה, אחרי הכל אנשים פה נחמדים...מאוד נחמדים

metl

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

וגמני רוצה לדבר!

mati88

New member
וולקאם שמלקאם וזה וזה...../images/Emo13.gif

אני מתי, ואניבת (מסתבר שצריך להדגיש את זה כדי שאנשים יפנימו
)...וזהו...האב אה נייס הולידיי...

ElinorL

New member
הי אושרית

ברוכה הבאה לפורום אני גם די חדשה פה וקוראים לי אלינור אז נעים להכיר :)

luli pop

New member
ברוווווךךך הבאאא../images/Emo24.gif

ממש מגניב פה! כתבי הרבה! אני ספיר בת 14 וחצי! בת כמה את??

luli pop

New member
ואת בת ../images/Emo4.gif

אני ידעתי את זה!! פשוט ככה יצא רק בכותרת!! באמת!!

kfm

New member
אהלן אהלן!!

בוקר טוב שיהיה לך וברוכה הבאה לפורום הקטן (כבר לא) והחמוד (עדיין) שלנו.... מקווה שתהני ואל תקשיבי ליובל

פIלי

New member
ברכות ../images/Emo11.gif

ברוכה הבאה לפורום, תהני. כיף פה. הייתי מספר לך על כמה שיובל נחמד וחברותי, אבל הוא אמר לך לא להקשיב לי.. אז עזבי. אגב, הבצפר שלנו הופיע היום ב"זמן ירושלים", כי הט'ניקים עשו הפגנה שלא יבטלו להם את הטיול השנתי. אז תקנאו.

greeneye

New member
וואלה?

גמנחנו! וחברות שלי היום בערוץ חד, בתשע בחדשות... בצפר מור ברעות... וראיינו אותם מ"חדשות היום בשפלה" של ערוץ 3, מערוץ 10, ערוץ 1, ידיעות אחרונות, מעריב ועיתונים מקומיים.... הם הלכו להפגין בירושליים...

Kido2222

New member
חחחחחחחחחחח!

אנחנו מפגינים מחר... יביאו עיתונאים לסקר את זה... :) קטע... :)

greeneye

New member
שאאלום!

אנחנו חביבים ונושכים המון. באמת. תנסי פעם- זה כיף לנשוך. ליהי! רוצה...ביס?

Testicles

New member
היי

הכל בסדר... אני מעין ואני בן כנראה שצריך להדגיש את זה, כי... מתן הדגיש.. זאת אומרת... הדגישה.

Kido2222

New member
ברכות... :)

חבל שלא ראית חלומות בהקיציס... זה ממש חור בהשכלה... תשלימי ומהר... ועכשיו התחילה האקדמיה לצחוק, זה כמובן עם קיציס... דרך אגב... אתם יודעים את האקדמיה בונים במרינה בהרצליה(במקרה עיר מגוריי...) עכשיו, אם אני אלך לשם... יש לכם מושג מה אני אראה? :)

למעלה