הייייייי

IC4

New member
מה אתה רוצה פרחח :)

אני בן 18 ואני קולנועליסט

גם אני חדשה ../images/Emo13.gif

אלוהה כולם אני מעיין ואני בת 15 עוד חמישה ימים.. וכמו שאתם מבינים גם אני אוהבת לראות סרטים (חח איזה חרא של חרוזים)..

IC4

New member
אבל אתה לא שייך לפורום

רק פעם בעשרים חודשים אתה רושם הודעה שיש לה רק טופיק שמצהירה את גילך:) סתם אתה פשוט מוזמן להגיב בתדירות גדולה יותר

RIPPER

New member
תגובה ../images/Emo3.gif

אני גם רואה הרבה סרטים וחולה על סרטים הכל כל הסוגים יש לי בבית למעלה מ350 סרטים שהקלטתי מהטלביזיה ומערכת קולנוע ביתי שעלתה קצת יותר מ22000 שקל אז תסמוך עלי אני כן רואה סרטים ומבקר פו קבוע זה שאין לי זיכרון כמו שלכם זה לא אומר שאני מבקר פו פעם ב 20 חודשים פשוט אין לי מה לכתוב שיש משהו שאני נזכר בו אני רושם

IC4

New member
מצטער

סתם ציחקקתי לא ניסיתי להעליב או משהו להפך לעודד מה שכן קולנוע ביתי ? תמות ! ותשאיר לי את הבית שלך בצוואה!

RIPPER

New member
קודם כל לא נעלבתי

בקשר למערכת עם תחסוך קצת כל חודש תוכל גם אתה לקנות כזאת אני ממליץ על רסיבר RVX-3000 של ימאה ו DVD של פיוניר לקח לי חצי שנה לחסוך לזה ולעוד כמה דברים נחמדים שמחוברים למערכת

IC4

New member
אהההה לחסוך!!!

כל חודש קצת הממם בוא נראה אני אתגיס, ארויח עשר שקל ביום אחרי נגיד אלפיים מאתיים ימים אני אוכל לקנות לי מערכת

RIPPER

New member
תתפלא אבל גם בצבא

אפשר לחסוך קודם כל תלוי כמה תרוויח שים חצי או שליש מהסכום בצד אחרי כמה זמן אתה תראה איזה "שתיפה" דרך אגב רוב הכסף שלי חסכתי שהייתי בצבא קניתי את המערכת בערך שנה לפני שהשתחררתי זאת מערכת חלקים אז קניתי כל חלק בנפרד כמובן לא הכל ביחד

RIPPER

New member
לא היה לי

קשה לחסוך כל מה שעשיתי בצבא זה מארבים וחילוצים למיניהם הייתי רוב הזמן בבסיס אין שם חנויות או משהו כזה לכן זה היה קל מה אתה מתכנן לעשות בצבא קרבי או גובניק

מימי

New member
יותר מדי בנות ארבע עשרה???

בתי הקברות מלאים באנשים שאמרו שיש יותר מדי בנות ארבע עשרה!!! ואם כולם פה כותבים שירים, אז גם אני רוצה: קוראים לי מימי וזה שם בדוי אני אוהבת סרטים ולעשן סמים סרטים מצוירים זה הכי הכי ואני ירביץ אם תעצבנו אותי בתקוה שהבנתם את המסר (במיוחד IC4) ואם לא בעיה שלכם
מימי

mir999

New member
גם אני קרובה לגיל שלך

אולי אתה תוכל ספר על סרט טוב לרמה של הגיל שלנו

חזיר בר

New member
הא! אני מוחה נמרצות!

על 4 שנים הפרש את מעיזה לומר שיש סרטים שהם לרמה שלך ולא לרמה שלי ושל חברי הפורום הנאמנים. אני מאמין שיהו פה עוד רבים שיסכימו איתי שההודעה הזאת ממש לא לעניין

leeloo

New member
היי אני חדשה פה....

לא סתם, אני לא, אני רק 3 או 4 ברשימה למטה... ואני גם במקרה ככה, מנהלת הפורום לנושא הכל-כך חשוב וכל-כך אהוב על כולנו- סרטים. אני בת 17, אם תהיתם לגביי גילי... ויש לי ניסיון... בפורומים! זה לפחות מה שנשאל בטופוס- "האם יש לך ניסיון"...
לילו

imiller

New member
פתאום באה לי שאלה

אחרי שלילו כתבה שהיא מקום 4 ברשימה למטה אז התחשק לי לבדוק איפה אני ומצאתי את עצמי במקום 25. רציתי לדעת איך נקבע הסדר של השמות למטה?

imiller

New member
ועוד משהו קטן

רציתי להפנותכם לכרטיסי האישי מאוד יש שם תמונה מיוחדת של כלב בלחמניה. שווה!

למעלה