הייייייי :))

רומיל93

New member
הייייייי :))

אז ככה, לפני 4 שנים (פחות או יותר) הכרתי פה מישהי מדהימה, אפשר לומר כל מה שאפשר לחלום - זו היא. או לפחות ככה חשבתי. אני זוכרת שפשוט הייתי בעננים מהרגע הראשון שהתחלנו לדבר. מה כל אחת מבקשת?! מישהי שתהיה שם כשתצטרך, מישהי שתקשיב, שתבין שתצחיק, שתהיה רצינית ברגעים הנכונים?! כן, זה כל מה שהיא הייתה - הייתה. מהרגע שהיא נעלמה בלי לומר מילה התפרקתי הרגשתי שמשהו בי מת! לקח לי הרבה זמן לשחרר ולהבין שאני חייבת לעבור הלאה.. עד שנכנסתי לפה שוב עם משתמש חדש. באמת שאני לא יודעת למה דווקא לפורום הזה הרי פעם אחרונה לא נגמר בטוב אבל כנראה שהכל כתוב משמים. ואז שוב הכרתי פה מישהי אפשר להגיד התיקון שלי עוד מעט 8 חודשים ביחד. 8 חודשים של אושר. עברנו כלכך הרבה. לפני כמה ימים חזרנו מפראג מי היה מאמין שאכיר מישהי בפורום ושאטוס איתה לחול?!?! והיא פה, לצידי ישנה בזמן שאני כותבת את המילים האלה. אז בהזדמות זו אני רוצה להודות לפורום הזה!!! ולך ״ב״ אני מבינה שאת עדיין פה ושהתקדמת בפורום כן, גם לך תודה. ולך אהובתי תודה על כל הרגעים המדהימים, תודה על זה שאת מכילה אותי ואת כל העצבים שלי בכל זאת מרוקאית ;) תודה על הכל! ?? וסליחה על החפירה ??

האמת? כייף

noga ke

New member
יה עשית לי חיוך

גם אני הכרתי בפורום הזה נשים מדהימות, אחת מהן אקסית שלי.
אין לי מושג למי התכוונת שנעלמה, אבל יש נטייה כזאת לנשים להעלם לצערי.
שמחה שעכשיו טוב לך :)

תאיר231

New member
My love

אושר שלי!אין יותר מרגש מלקרוא את זה ! חיייייים שלי אני הכי אוהבתתתת אותך בעוללללםם מי יתן ואהבה שלנו תמשיךךךךך ?? תודה לך על הכל??????????????

למעלה