הייייייי

הייייייי../images/Emo68.gif

אני חדשה
בסדר נשמות שלי??!?! כפרה עליכם אני כזה כזה שיו מתה עליכם כאילוו לא אמיתי.. מה קורה?????????.....
הכל בסדר אתכם נשמות יפות? אני מתה עליכם כאילו כזה...יוו אני מתעלפת עוד שנייה.. אז צ'ומעים?! כפרות שלי.. חתיכת נשמות!!! אף אוזן גרון שלי.. פה,לסת,מנוש,דגדגן,רגליים,ידיים,שדיים,ציפורניים חודרניות שלי... אפשר להצטרף????????????.....
קוראים לי דנ*Xל!ש (כוסית מהממת!!!!!!1111111 של תל אביב City!!!!!) טוב שמעו כפרות עליכם..שלחו לי הודעה זזתי לאכוללללל
אז ביי נשמות שלי!! שרופה עליכם אש גיהנום!!! ואל תשכחו לשלוח הודעות קפיש??????????????..... מתה עליכם!!! ביייי

חחחח קרעת אותי../images/Emo6.gif

ברוכה הבאה מאמי :] אני מלודי :] איזה נשאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאמה

שייייאוווווווווווו

לאאאא נכוןןןןןן אחות שליייייי כפרהההה טחול לבלב מעי גס מעי דק פי הטבעת קיבה משאבת לב עורק וותיקן שירי טונוס אנזימים חומצה צינטפוגלית שליייייייי מה קורה ליקקקק שייייייייייייייייייאו אני מרמת גןןןןן סיטייייי ושמי רוווווווווועייייייצ'קעעעעעעעעעעעעע בטחחחחחח שאפשר להצטרף ייייייייעוווווו אנחנו נהיהיהיהי חברות הכיייי טבות חייייחיחיחחיחיחי יום טוב
.

d00sh

New member
../images/Emo187.gif את בת ובכינוי שלך כתוב

זהו ויטה... חח את לא סגורה על עצמך..?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יוו הרגה אותי החתימה שלך.. חח מסכן יהודה סעדו

קמילעעע

New member
ראיתם ת'חתימה שלו?!??!?!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD קרע אווותי!!!!

victoria777

New member
ברוכה הבאה כפרה נשמה

עיון שלי,רגל שלי,קרקפת,אונה שמאלית של המוח.

ברוש36

New member
חניכיים,פצעונים שערות ברגליים

חדר ועלייה שמאלית של הלב

למעלה