חחחח קרועהההה.. ברוכה הבאה... חחחח איזה חתימההה
א אפ7ת New member 2/1/06 #13 חחחח קרועהההה..../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ברוכה הבאה... חחחח איזה חתימההה
חחחח קרועהההה..../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ברוכה הבאה... חחחח איזה חתימההה
ל לא טעית זהו ויטה New member 3/1/06 #16 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחח איזה פורום כיפי!!!! התמכרתי!!! ומי שלא הבין.. אני בן,קודם כל.. ודבר שני זה היה בצחוק!!! איזה כיף שהצלחתי להצחיק
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחח איזה פורום כיפי!!!! התמכרתי!!! ומי שלא הבין.. אני בן,קודם כל.. ודבר שני זה היה בצחוק!!! איזה כיף שהצלחתי להצחיק
ק קמילעעע New member 3/1/06 #17 הווו,איזה כיף!נכון? לא אמרת שאתה שונא ת'פורום הזה?! אז מה 'תה עושה פה?
P Press Here New member 4/1/06 #25 ממש לא! אומרים "חרא" וכותבים "חרא" אבל לפי הגדרה מילונית מה שנכון זה "חרה" למרות שתמיד כותבים "חרא"
י י ה ו ד ה ה מ כ ב New member 4/1/06 #27 ../images/Emo6.gif למה אתה חושב שתהיה הגדרה ל"חרא" במילון ?!?!?!?
P Press Here New member 7/1/06 #34 יש הגדרה../images/Emo6.gif ואני בת לפחות במילון שלי יש לי מילון שיש בו גם פירושי סלנג
ב בַּמְבָּה יבשה New member 4/1/06 #26 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif כפרה, נשמה, חיים, טחול.