הייייייי!!!

Nodigidi

New member
הייייייי!!! ../images/Emo6.gif

יש מקום פה גם לגברים שרוצים להיות עקרי בית (זה לא נשמע טוב - עקר בית... מפחיד משו) ראיתי פורום נחמד.. אנשים ונשים נחמדות.. האם אפשר להצטרף?

ברוך הבא ניר../images/Emo24.gif

קודם כל אתה חייב לדעת שיש לך שם פצצתי ביותר
יש כאן עוד כמה גברברים חמודים, והמון נשים סקסיות להפליא
אז תישאר איתנו ותהנה

r66

New member
בהחלט ../images/Emo39.gif בחום

ברוך הבא. תעשה סיבוב ואם יהיו שאלות - אנחנו כאן

אופיר35

New member
ברוך הבא במיוחד היום

שכך הטרחת עצמך בגשם ובקור להגיע למעוננו הקט אפשר להציא לך|קפה
להתחמם

מריני

New member
הי, ניר../images/Emo39.gif

ברוך הבא... בפורום הזה עושים חיים משוגעים ונהנים ונהנים ונהנים...

רגע רגע הלו הלו

איפה ראית פה אנשים נחמדים ונשים נחמדות? נחמדות זו מילה בינונית משו.... מהר מהר עוד מחמאות קדימה להרעיפ ...אפ אפ נו.... ח'ת שתיים... טוב טוב דיי. ברוך הבא~!!

Nodigidi

New member
חחח תודה! :)

מצטער שלא עניתי עד עכשיו... הייתי דיי עסוק... אתן יודעות חוטב עצים, מיינק וכאלה... :)) תודה על קבלת הפנים החמה. לא מכיר וכבר מת עליכן ניר ולפעמים נירמין...

15noonit

New member
ברוך הבא

למען האמת הצטרפתי רישמית יום חמישי יש פה הרבה נשים מופרעות ואם אתה מחפש שידך אז רק תגיד אני מנויורק בדרך כלל יושבת בפינה ושומעת מהצד את כל הרעש בפורום

Nodigidi

New member
מממממ תודה אבל.. :)

יש לי כרגע חברה... בינתיים הכל טוב ביניינו ואני לא צריך שידוך אולי בהמשך הדרך שלנו בפורום :) מי יודע?! אבל תודה בכל מקרה

מוצרלה

New member
ניר ,פסססטטט כנס רגע.....

גם אם יש לך חברה, זה לא אומר כלום, ואתה עדיין לא יודע מה אתה צריך אם אתה צריך, בשביל זה אותנו, כדי לעזור לך לדעת מה צריך ומה לא. הבנת??? אז תאפסן החברה במחסן, או שתביא אותה לכאן (נראה אם היא שווה חחחחחח) ואחר כך נדבר. ו.... ברוך הבא.

Nodigidi

New member
חחחח פסט מוצרלה..

החברה שלי גם ככה נמצאת בכל מקום בחיים שלי אז להביא אותה לכאן?! למקום היחידי שיש לי חופש ממנה?? לעעעעע והדיון הזה מעניין.. מה אני צריך לא צריך להבין לא להבין עם החברה בלי החברה מאופסן במחסן?! אה?! (על מה דיברתי? איבדתי את עצמי אופס) יופידובידו!

למעלה