הייייייי מה שלומכם?? באתי לבקר יש עידכונים עיסיסיים?!
ק קווני New member 23/9/02 #1 הייייייי../images/Emo24.gif מה שלומכם?? באתי לבקר יש עידכונים עיסיסיים?!
Q Queen Of Love New member 23/9/02 #3 ../images/Emo13.gif עכשיו יותר טוב. פשוט אני לא בעבודה, ולא היה לי כוח לשנות את שם המשתמש מה קורה? הכל טוב? מה את עדיין בעבודה?!
../images/Emo13.gif עכשיו יותר טוב. פשוט אני לא בעבודה, ולא היה לי כוח לשנות את שם המשתמש מה קורה? הכל טוב? מה את עדיין בעבודה?!
Q Queen Of Love New member 23/9/02 #6 ../images/Emo4.gif כבר הולכת? טוב אז שיהיה לך ערב\לילה טוב ! ! אני לא בעבודה עד יום ראשון, אז אם אני אוכל אני אקפוץ שוב לבקר במשך השבוע!! קבלי ביי ביי
../images/Emo4.gif כבר הולכת? טוב אז שיהיה לך ערב\לילה טוב ! ! אני לא בעבודה עד יום ראשון, אז אם אני אוכל אני אקפוץ שוב לבקר במשך השבוע!! קבלי ביי ביי
@ @@ New member 24/9/02 #7 ../images/Emo47.gif האה../images/Emo23.gifה בוקר נפלא... נחמד מצידך שקפצת לבקר, אני מקווה שנראה אותך לפני יום ראשון. חופש נעים
../images/Emo47.gif האה../images/Emo23.gifה בוקר נפלא... נחמד מצידך שקפצת לבקר, אני מקווה שנראה אותך לפני יום ראשון. חופש נעים