הייייייי באתי להגיד ש -

shimon1010

New member
הייייייי באתי להגיד ש -

מופע שנות ה-70, זו התוכנית הכי שנונה ומצחיקה שאי פעם ראיתי ב-13 שנות חיי. הדבר הכי מדהים ומצחיק, כל פרק, כל פרק.... עכשיו, כמה שאלות. איזו עונה משודרת עכשיו בלילה (עוד שעה וחצי מין הסתם)? ואיזו עונה משודרת בשתיים וחצי בצהריים? עכשיו, כמה עונות כבר טחנו בהוט-3? אם כבר טחנו הכל, חבל בשבילי, הייתי פעם רואה, אבל הפסקתי למשך שנה או חצי שנה והפסדתי, יש דרך לראות פרקים שהיו?

kyle chandler

New member
תראי חברים!../images/Emo168.gif

חברים הרבה יותר טוב משנות השבעים. בצהריים נראה לי שהתחלנו את העונה השלישית בלילה אנחנו עוד שבוע וחצי בערך גומרים את העונה השניה לא הבנתי למה את מתכוונת טחנו...

אממ... אם חברים הרבה יותר טוב

אז למה אתה פה בכלל? ואחר כך אתה גם יורד על נגה שהיא מבקשת שננחש משהו... שיייייישששש... תרגע

Blackant

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo82.gif

פאק, גם הגיטרה, גם ההתנהגות. בטוח שזה לא צחי?

kyle chandler

New member
אוקיי...../images/Emo168.gif

אני חושב שהסדרה הכי טובה זה מלאך שחור, אז למה אני בשנות השבעים, מכושפות, ג'ואן מארקדיה, המירוץ לאתמול, ג'רמיה וכולם אוהבים את ריימונד?! זה שאני אוהב יותר את חברים זה לא אומר שאני לא צריך להיות פה... וגם רק ציינתי שכאילו זה כתה א' כי היא יכלה פשוט להגיד "היי זאת נגה, החלפתי שם משתמש" וזהו, בקיצור אני לא רוצה לריב אז... מי זה צחי בכלל?!

Blackant

New member
כן, יש גם במה שהוא אומר משהו..../images/Emo82.gif

חוץ מהחלק של כיתה א'. אז רציתי שינחשו, מה קרה, למה להתנפל? ומה לעזאזל קשור כיתה א' לזה שאמרתי שינחשו? וגם אני לא רוצה לריב
צחי היה המנהל הראשון של הפורום הזה. איכ, מצטערת שאמרתי שההתנהגות שלך דומה לשלו, אתה ממש לא כמוהו

kyle chandler

New member
לא ממש אכפת לי...../images/Emo168.gif

אבל התכוונתי מה הכינוי שלו, קריפטונייט (או משהו)?

axnholic

New member
ברוך/ה הבא/ה

אני רואה שממש משעמם לכם בחופש, עד כדי החזרה לשאלה הקדומה חברים או מש"ה. אי אפשר להשוות בין שתי הסדרות כי בכל אחת אתם אוהבים משהו אחר, זה לא כמו בעונות של אותה הסידרה שיכולה להיות העדפה. במקום לריב בואו נשמח בשביל גל פרידמן שהביא לנו את מדליית הזהב הראשונה!

axnholic

New member
ו...

קבלו את השירשור הישן על השאלה הגדולה הזאת מהחופש שעבר----- פה

למעלה