היייייייי

היייייייי

מעניין אותי אם יש כאן יוצאים לשאלה שהם גם הומואים (או דו מיניים פעילים) בקיצור אוהבי בנים ... שלחו לי מסר . דיסקרטיות מובטחת!

NIMASSLI

New member
לעניות דעתי

ממש לא נפוץ . לא באמת . אולי תמצא פה ושם כאלו שפתחו אובר מודעות תל אביבית והבינו שלהיות גיי זה מגניב . לא יותר . והסיבות הם .. אני יכול להשתפך פה עד כמה שההדחקה אצל היוצאים גרועה לעיתים מההדחקה אצל בחורי ישיבה אני יכול לגוע בכך שלעיתים חוזרים בשאלה נוטים להיות צרי אופקים מאשר היו בגלגולם הקודם . אני יכול .. אבל אנכס לעצמי את הצניעות הראויה עקב היותי עובר אורח פה ואתן לקבועים את הבמה . ואולי חוסר תגובה יאמר יותר מאשר תגובה .

אחי הוא שאל אם יש הומואים

מזה קשור לאובר מודעות, מגניביות, הדחקות או צרות אופקים? כמו לשאול יש ג'ינג'ים? או יש רופא באולם?

hemi32

New member
../images/Emo215.gifברוך הבא .

אם אתה הומו או סטרייט דו מיני או צפוני זה לא משנה , הגעת למקום הנכון .. יוצאים בשאלה זה זן שמכבד כל אדם בדרכו, איננו מתיימרים להכתיב דרך אחת , אם כי אנחנו נוהגים להעביר ביקורת על כולם ... ספר על עצמך , יכירו אותך ואט ואט תמצא גם חבר (וזה לא אני... מצטער .)

בתצ1

New member
חשבנו..ומה?

כאילו שאין פה חברה הומאים ואוהבי גברברים... חברה מה קרה לכם? מהיכן הבישנות הזאת??

isackris

New member
טוב, מתגבר על הבושה!

מתי נפגשים? אל תשכח להצטייד באמצעים. אם היה לי טיפת אומץ הייתי מציע נסיעה לקפריסין. משום מה יש אצל הסטרייטים יש תפיסה כזאת שאצל הגייז מספיק שיהיה שתי פלוסים (או מינוסים) ויאלה קדימה לטנגו... <הלווו>

למעלה