היייייייי איזו שאלה טיפשית..... מי פה?
N noy love shane New member 14/11/02 #2 אני פה!! ו..זאת שאלה בכלל לא טיפשית...חחחח.. מה את רוצה?? חחחח..
C chen filan New member 14/11/02 #3 אני פה..וכן.. זאת שאלה טיפשית.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... סתםםםםםםםםםםםםם!!
C chen filan New member 15/11/02 #5 בטח שאוהבת!!!!!!!!!!!!!!! מי לא היה אוהב?? תראי פה למטה..רואה?? חחחחחחחחחחחחחחח..
G GlitterKitten New member 15/11/02 #7 חחחחחחחחחחחחחחחחח איזה שלישיה אנחנווווו........אהבהההההההההההההההההההה (נורמלית)
C chen filan New member 15/11/02 #8 חחחחחחחחחחחחחחח טוב שאת מציינת את נורמלית.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....
N noy love shane New member 15/11/02 #9 חחחחחחח...אבל חסר משו.. כדי שזה יהיה נושלם.. לי אין את חן בחתימה.. ולחן אין אותי
C chen filan New member 15/11/02 #12 לא לא לא לא לא לא לא!! אני לא רוצה להוסיף אני נוי!! חחחחחחחחחחחחחחחח.. סתםםםםםםםםםםםם.. שניה אני עובדת על זה!!
לא לא לא לא לא לא לא!! אני לא רוצה להוסיף אני נוי!! חחחחחחחחחחחחחחחח.. סתםםםםםםםםםםםם.. שניה אני עובדת על זה!!
N noy love shane New member 15/11/02 #15 מוסיפה מוסיפה.. תהרגי אותייייייי.... ו....יאללה תתחילו לעבוד על עוד "בוק" לשלוח לנו!!
G GlitterKitten New member 15/11/02 #16 כרגילללל דני למעלה.......למה לא חןןן????? האאאאא??? חחחחחחחחחחחחחח ונו...אני רואה אהבת את התמונות...
N noy love shane New member 15/11/02 #17 ברור שכן... תגידי ודה..אני עוד עשיתי לחן בות... מה היא עשתה לי? מן פרצוף מסכן כזה ...
G GlitterKitten New member 15/11/02 #18 האאאאאאאאאאאאא חחחחחחחחחחחחחחחח רק עכשיו שמתי לבבבבבבבבבבבבבבב קרועה החן הזאת!!!!!!!