הייייייייי! אני חדש פה בפורם הזה ואמממממ סתם רציתי להגיד היי חחח :]
® ®NuLy® New member 19/3/05 #2 ברוך הבא ../images/Emo24.gif אני גל עוד מעט בת 15 מאזור ירושלים אני חולה על גוד שארלוט אמינם גרין דיי ולינקין פארק!! השתלבות נעימה
ברוך הבא ../images/Emo24.gif אני גל עוד מעט בת 15 מאזור ירושלים אני חולה על גוד שארלוט אמינם גרין דיי ולינקין פארק!! השתלבות נעימה
O Outwit New member 19/3/05 #3 חחח תודה :]] אני שומע גוד שארלוט, בלינק,סאם,סימפל פלאן,ניו פאונד גלורי השולטים ואממ יש עוד הרבה אני בטוח שאתם מכירים את כל אלה :] אהה משיהו מכיר את דה יוזד פה? :]
חחח תודה :]] אני שומע גוד שארלוט, בלינק,סאם,סימפל פלאן,ניו פאונד גלורי השולטים ואממ יש עוד הרבה אני בטוח שאתם מכירים את כל אלה :] אהה משיהו מכיר את דה יוזד פה? :]
® ®NuLy® New member 19/3/05 #4 סימפל פלאן מעולייםםם!!! בלינק גם פסדר... סאם אני חולה עליהם ואני שונאת את ניו פאונד גלורי!!! לזמר יש קול של
סימפל פלאן מעולייםםם!!! בלינק גם פסדר... סאם אני חולה עליהם ואני שונאת את ניו פאונד גלורי!!! לזמר יש קול של
O Outwit New member 19/3/05 #5 לאאא! איזה!! אני מת על ניו פאונד יא אללה! דרך אגב שמעי את זה -- www.purevolume.com/outwit זה הלהקה שלי :] ואממ יש לי קול כמו של הזמר של ניו פאונד טיפה אז תיהי נחמדה חחח
לאאא! איזה!! אני מת על ניו פאונד יא אללה! דרך אגב שמעי את זה -- www.purevolume.com/outwit זה הלהקה שלי :] ואממ יש לי קול כמו של הזמר של ניו פאונד טיפה אז תיהי נחמדה חחח
® ®NuLy® New member 19/3/05 #7 חחחחחחחחח אני כבר מלא זמן מחפשת לנגן עם מישו... כאילו להקה אתה יודע....
O Outwit New member 20/3/05 #70 גם לא עלה לי ממש יקר! רק 4 וחצי חחח ועוד חדשה מהחנות :]] אין מת על הגיטרה הזאת
S S i m s G i r l New member 19/3/05 #43 פאקקקק אתם מנגנים את זה?? זונעותתת זה נשמע טוב! נ.ב ברוך הבא!
O Outwit New member 19/3/05 #10 תודה רבה חח :] מצאתי לא מזמן שיר חדש של ניו פאונד! אין אני מת עליו! קוראים לו Radio Adelaide שולט שולט מכירה את זה? :]
תודה רבה חח :] מצאתי לא מזמן שיר חדש של ניו פאונד! אין אני מת עליו! קוראים לו Radio Adelaide שולט שולט מכירה את זה? :]
G GC FOR EVER New member 19/3/05 #13 נמנמ..../images/Emo95.gif מכירה כמה שירים... אבל...נמנמ מיקי מכיר אותם..