הייייייייי

הייייייייי

שלום,אני פה בפעם הראשונה. אני לומדת ריקודי בטן כבר חצי שנה ויחסית לכולם מתקדמת מאוד רציתי לדעת על איזה שיר אתן ממליצות לי לעשות ריקוד?

tlingit

New member
ברוכה הבאה אוש ../images/Emo24.gif

יופי שאת מצטרפת אלינו לפורום
הבחירה בשיר לדעתי תלויה באיזה סגנון את מעדיפה - רומנטי, שובבי, דרמטי, היתולי... בשיעורים שאני השתתפתי המורות בדרך כלל היו משמיעות לנו מגוון רחב של שירים אולי זה יכול לעזור לך - בחרי אחד מהשירים שאת אוהבת בחוג

תודה.יש שיר אחד...

יש שיר קיצבי ששרה אותו לטיפה.... שיר מהמם.... אני פשוט לא יודעת איך קוראים לו... ואני גם מתלבטת עם השיר "אל חוב נדני"

איזה חמודים...

איזה חמודים אתם. תודה על קבלת הפנים... אני שמחה להיות חלק מפורום של דבר כל כך יפה ושמח. ריקוד הבטן. מגיל 3 אני הייתי מתהלכת בבית ולא מפסיקה לענטז לצלילי דרבוקות. כשהייתי בת 9 אחי הגדול התחתן ואני "הופעתי". אמא שלי תפרה לי חליפה יפה ועד היום כל הדודים והדודות בכל אירוע, "יאללה, תרקדי תראי לנו מה את יודעת" אין זה בנשמה שלי, אני פשוט חולה על זה. זה דבר כל כך יפה, סקסי ומושך. תמיד כשאני בדיכאון אני פשוט קמה, מפעילה את המערכת בבית, שמה את השירים הכי קיצביים ויפים שיש לי(ויש) ופשוט מתחילה לרקוד בלי הפסקה.

leah1010

New member
איזה חמודים

אני שמחה בשבילך כי אצלי זה התחיל רק לפני שנה ואני מצטערת שזה לא היה קודם. גם אני מאד נהנית מהריקוד וחוזרת אחרי השעור ב- HIGH. הופעתי מספר פעמים קטן בפני חברים ומאד רוצה להופיע יותר ואני מקווה שזה יקרה בקרוב.

אני מקווה בשבילך...

אין לך מושג איך זה מכניס הרבה אנרגיה כשאת רוקדת מול אנשים. יוצאות לך תנועות ויוצא לך כוח שכשאת בבית או בשיעור אין לך אותו. תנסי ותראי

למעלה