הייייייייי!

הייייייייי!../images/Emo9.gif

אני חדשה כאן[רק שפעם לקחתי דולי של מישי אחרת ושיניתי אותה
ואחרי שהבנתי שזה לא לעניין אז עשיתי דולי משל עצמי] ואינלי מושג מאיפה הבייס של הדולי.
אני אשמח לקבל תגובות בונות, הצעות לשיפור והצעות לשיער ואקססוריז.. אה..דולי ראשונה שלי!
אה ואת החומים שעל המכנס עשיתי בדרך: קודם עשיתי את המכנס הבהיר ואח"כ עשיתי העתק של המכנס וצבעתי בחום כהה ואז מחקתי כל מיני צורות ואז שמתי את הכהה על הבהיר וככה נהיו הצורות האלו..:/ את הכל עשיתי בצייר..

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifדיברו כבר על הקללות ../images/Emo3.gif

בשדח"ם אחד !! אז להבא ,

ברוכה הבאה!

את יכולה לפרסם את הדולי בשדח"ם שזה שרשור דוליז חדשות מסודר. הוא נפתח פעם בשלושה ימים ומסומן ע"י
. אם יש לך שאלות לכי לשעוו"ה,שאני לא בדיוק יודעת מה הראשי תיבות של זה וזה מסומן ע"י |חילזון|. בקשר לדולי-איפה השיער? למרות שגם אני עשיתי לא פעם אחת דוליז קירחות אבל לא נורא. ברוכה הבאה!

נׁעה

New member
ברוכה הבאה!

מקווה שתישארי ותהני. הנה קישור למדריך לחדשה - http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=338&msgid=57569146 הוא מתחיל בהסבר כללי על דוליז, אבל אח"כ יש חוקים אז כדאי שתקראי אותו. ורק דבר אחד מאוד חשוב - "אין לי מושג מאיפה הבייס" לא מתקבל פה. אזכור בייס - ח-ו-ב-ה. אם את לא יודעת, תשאלי (בשעוו"ה), ואל תפרסמי את הדולי עד שתדעי, כי זה לא הוגן כלפי יוצרת הבייס. אז הבייס המסויים הזה הוא מאתר שנקרא אפיצ'ו. אבל להבא, תשאלי לפני שאת מפרסמת.

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifברוכה הבאה../images/Emo25.gif

הדולי מושלמת לראשונה , קולה כבוד
=]

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifאין לי לאן לשרשר

כי אפאחד לא יקרא את זה באוף אז אל תכעסו עליי אבל זה יעשה לי פאדיחות נראה לי פרצו לי זה כתב לי מלאמלא פורומיים בפורומים שלי שאף-פעם לא נכנסתי אליהם וגם בקומנות
חושבים שאני מגעילהההה אעעעעעע אז אל תתייחסו להודעות טיפשיות אוף ;[;[;[

זוהרינה

New member
ברוכה הבאה

אני לא מאמינה, איך ישעת את ההצללה הזאת במכנסיים? זה לא בצייר נכון?!
מתה על הנעליים

למעלה