הייייייייי לכולכןןןן,,,,,,,

הייייייייי לכולכןןןן,,,,,,,

ובעצם גם לכם,, ראיתי שהתווסף לו MAX,, ובכן,, אחרי מס´ ימים שלא כתבתי,, קצת עכבתי,, אך לא התעכבתי,, ראיתי את עבודות עם לוח גירים,, שהן פשוט מדהימות,, דבר אחד אני חייבת להבין,, גם את הלוח,, זאת הכנה עצמית,,, במידה שכן,, יש אפשרות בהודעה אחת קצרה,, לתת הסבר,,? אשמח לקבל תגובות,,,

lilachh

New member
../images/Emo39.gifהי שולינקה

max לא התווסף - הוא תמיד היה
לגבי הלוח - גילגולית הסבירה שם איך היא עשתה את הלוחות - שווה לחפש את ההסבר בתוך כל השרשור שם.

SORRY MAX,,,,,,../images/Emo6.gif

אף פעם לא ראיתי אותו,, על כל פנים,, עברתי,, ויש המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן שרשורים,, שכן ירבו,, טוב לא נורא,, אנסה שוב,, יום יפה גם לך,,,,,לילך,,

lilachh

New member
הנה ההסבר שלה מהשרשור:

לוחות דיקט צבועים בצבע חום אחרי יבוש צביעה בצבע הרצוי ייבוש ושיוף עדין, אחר כך סימון בנייר דבק וציור המסגרות הצבעוניות יבוש ושוב סימון וצביעה(כן נכון לילך)בצבע מגנטי, כתוב 3-5 שכבות בפועל יש כאן בין 7-8 שכבות ה מ ו ן עבודה, הדבקת הפרסים והפוסטרים למעלה,עיטור מסביב, קיבוע לייסט של תמונה לתושבת של הגיר, קידוח חורים למתלה השחלת רפיה, לכה וזהו בערך. והאמת שהיה לי פשוט המון דיקטים מפרוייקט קודם אז ניצלתי אותו ועשיתי המון לוחות, כי אין לי ספק שיהיה מי שיאמץ את זהאו יקבל מתנה

../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif כל הכבוד לילך,ושולינקה אני

כאן אם את צריכה הסברים נוספים. גילגולית.

lilachh

New member
שולינקה-אם תמצאי כזה צבע אשמח לדעת

איפה מצאת לקנות אותו (חוץ מהחנות מגנטים בשנקין).

../images/Emo6.gifהרבה עבודה, אבל

כיף אמיתי,ואולי זה נשמע קצת מורכב ומסובך ,אבל ממש ממש זה לא כך. ושולינקה את מצליחה להצחיק אותי כל פעם מחדש עם התגובות שלך, המשיכי כך
גילגולית.

למעלה